Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem,
chtela bych nechat udelat nejake pekne fotecky naseho Tobiáška, tak pokud mate zkusenosti s dobrym fotografem v Brne, budu moc rada za doporuceni.....
Dekuji Marcela
Super fotografka je Marcela Kramářová na Lidické v Modré pasáži, fotoatelier-brno.cz. Má tam moc pěkné prostředí, má ráda děti a umí s nima jednat, má tam i velmi pěkný dekorace a hračky a celkově je velice kreativní. Fotili jsme se tam s malým už třikrát a určitě se tam zase vrátíme. Hlavně se s ní lze domluvit i na sobotu dopoledne, kdy tam nikoho nemá a udělá si čas jen na vás, protože focení s malým není žádná sranda, že. Hlavně, když ho chceš třeba převléct do různých kombinací. Pro opakovaný zakázky má slevy a je to moc milá lady. Doporučuju.
http://petamareckova.cz/ šikovná, pohodová, trpělivá, byli jsme moc spokojení:)
a kolik jste u ni platili? nema na strankach cenik
@saris píše:
www.romanamasova.cz moc sikovna
@lidacek píše:
Super fotografka je Marcela Kramářová na Lidické v Modré pasáži, fotoatelier-brno.cz. Má tam moc pěkné prostředí, má ráda děti a umí s nima jednat, má tam i velmi pěkný dekorace a hračky a celkově je velice kreativní. Fotili jsme se tam s malým už třikrát a určitě se tam zase vrátíme. Hlavně se s ní lze domluvit i na sobotu dopoledne, kdy tam nikoho nemá a udělá si čas jen na vás, protože focení s malým není žádná sranda, že. Hlavně, když ho chceš třeba převléct do různých kombinací. Pro opakovaný zakázky má slevy a je to moc milá lady. Doporučuju.
Na Lidicke je to zruseno, byla jsem tam pred tydnem a neni po tom ani stopy
.
@MinkaD píše:
http://petamareckova.cz/ šikovná, pohodová, trpělivá, byli jsme moc spokojení:)
docela mě zarazilo, že když jsem na jejích strácnkách četla, že neposkytuje neupravené fotografie, no za ty pálky, by mohla
To neposkytuje. A je pravda, že to má docela drahé. Byli jsme u ni s malým, když měl 7m a s větším dítkem už bych tam asi nešla. Já se fotím v ateliéru nerada, přijde mi to takové jak to říct, strojené!? Lepší je to v exteriéru a od toho roku je už dítko větší a fotky v přírodě třeba v parku mi přijdou takové hezčí. Ale já sama fotím zrcadlovkou, takže pěknou fotku dokážu udělat i sama. Akorát když chci chci abychom byli na fotce celá rodina, musím někomu říct. Jinak je fajn a hodně lidí co u ní bylo, byli spokojení.