Foukací kulma BRAUN

125
2.5.06 19:55

Foukací kulma BRAUN

Potřebovala bych poradit při výběru foukací kulmy. Tedy vlastně značku už mám vybranou. Chci Braun a rozhoduji se mezi AS 200 a AS 400 (se 3 nástavci). Jeden má 200 W a druhý 400 W. Jaký je v tom rozdíl, myslíte, že to je hodně znát?
Děkuji za rady a názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
2.5.06 20:31

Ahoj,

já mám as 400 a je to super. Používám ten jakoby kartáč a velký kulatý kartáč. I trdlo jako já si dokáže vyfoukat vlasy do bezva tvaru :) I když já to nejraději pročesávám a ono je to tak ležérně profouklé :wink:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.5.06 21:17

kulma

Ahojky já to prodávám a můžu doporučit AS 400 je tam víc nástavců ale hlavně je výkonější. I kdyz je zase o něco silnější do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.5.06 21:17

A prosím tě Mirko, jak máš dlouhé vlasy? Nepochopila jsem co je to jakoby kartáč. To myslíš ten malý kulatý nebo ty prsty? Jen mě trošku vadí, že ta kulma nemá studení vzduch? Používáš ji i na suché vlasy? Není moc horká? Díky. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
2.5.06 21:27

Právě teď to mám sestříhané a nejdelší na ramena. Nemusím to nijak zvlášť natáčet a vlasy se točí a jsou na pohled přirozené.

„Jakoby kartáč“ = prsty :) A pak používám ten silný kulatý.

Používám na vlhké vlasy. A kdyby na suché, tak bych tam stejně dala trošku tužidla, tak by vlastně byly vlhké :wink:
Horký mi nevadí, asi by studený neměl tu správnou „sílu“ na tvarování :)
V brožurce byly i tipy na úpravu. Ale nevím na jisto, mám Braun už cca 2 roky a vše už dokonalé „uklizené“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 11:28

Závidím, mám tak husté a tvrdé vlasy, že s tímhle bych sušila a tvarovala tak dvě hodiny. Vyzkoušeno u kamarádky, ale brala bych tu 400tovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí