Sušička na prádlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky Lauro,
tak u nás je to se sušením tak, že už vůbec nekontroluju lístečky na prádle, ale podle svého uvážení, buď to dám do sušičky, nebo prostě na balkon (ale to fakt jen minimum věcí). Ono lísteček na triku může mít označení nesušit v sušičce a pod tím je nápis 100% bavlna, takže co by se asi tak mohlo tomu stát, že?
Do sušky nepatří jen vlna. choulostivé prádlo jako třeby punčochy krajkové prádlo… a taky věci, které mají nějaké gumové nápisy, či obrázky (i když neplatí to vždy) Zatím se mi snad nestalo, že by se mi něco srazilo, ale možná, že mám jen blbou paměť.
Tak snad jsem trošičku pomohla.
Sušení zdar Kitten
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
kdyz jsem bydlela v cizine, tak jsem do susicky davala opravdu skoro vsechno, na cedulky jsem moc nekoukala a nikdy se nicemu nic nestalo. Akorat mi prijde, ze to pradlo rychleji „starne“… ale co se da delat, zase to pohodli - nikde nic nevisi a skoro nic se nezehli…
Marka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
v zahranici jsme meli taky susicku a nemuzu si ji vynachvalit. Nejde mi tak o kopu pradla a zehleni jako o prach, ktery z toho pradla je. V susicce se filtrem odstrani hlakna, ktere se uvolni behem prani a pak je ze susicky jen vytahnu a schovam do skrinky. Skvele. Az budeme mit domecek, poridim si ji i tam…ikdyz na zahradce se pradlo susi taky dobre a je pak vonavoucke a prijemne. Je pravdou, ze jsme na stitky na pradle nekoukala a obcas se stalo, ze obleceni od male se o trosicku srazilo. Zalezi to hodne na programu, ktrery navolis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit