Framykoin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
21.10.13 13:37

@zvědavá borůvka tohle vypadalo stejně jako framykoin, ale bylo to v obalu, kde byl zelený proužek, možná to doma najdu a kouknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.10.13 13:47

Každopádně vám moc děkuji holky,
díky vám už mám na výběr min. ze čtyř produktů, tak si určitě něco vyberu.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
21.10.13 21:46

@zvědavá borůvka jmenuje se fungicidin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
21.10.13 22:02
@cunklik píšealerůvka":https://www.emimino.cz/…ava-boruvka/ jmenuje se fungicidin :-)

Nechci to do toho kecat, ale fungicidni přípravky hubí houby…čili plísně. Na bebinka bych to rozhodně nedávala ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
22.10.13 21:22
Mě tvrdili v lékárně, ze je to stejné jen bez předpisu. 8o
@Lemuska píše:
Nechci to do toho kecat, ale fungicidni přípravky hubí houby…čili plísně. Na bebinka bych to rozhodně nedávala ;) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
22.10.13 22:11
cunolik** píše:
Mě tvrdili v lékárně ze je to stejné jen bez předpisu. 8o

Nespletla sis to s necim? Fungicidin opravdu neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
22.10.13 22:14
@cunklik píše:
Mě tvrdili v lékárně, ze je to stejné jen bez předpisu. 8o

Nechtěla jsi to náhodou na koutky? To vím, že lidi si tam rádi chtějí patlat Framykoin. Pak bych ten Fungicidin chápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
23.10.13 16:15

@Lemuska nespletla, jinou takovou masticku doma nemáme. To teda koukám, chtěla jsem koupit ten framikoin na bebi pro synka po očkování tbc a v lékárně mi ho dali, ze je to stejné, ty slova si dodnes pamatuji… Ach jo :roll: w nevíš prosím tě, na co ho tedy můžemě používat nebo je lepší se ho zbavit??? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
23.10.13 18:07

@cunklik da se to použít na kožní plísně (ale předpokládám, že kdyby náhodou jste něco měli tak stejně si zajdete ke kozni a ta něco předepíše). Na plísně na nohách jsou jiné přípravky, no chleba to doma žrát nebude, klidně si to zatím nechej, ale krom plísní to k ničemu není.
Na jizvu po ocko TBC bych nedavala ani Framykion (je to lokalni reakce v miste vpichu a antibiotikum ve Framykoinu tomu nijak neprospěje). Pokud chceš něco s hojivým účinkem tak je na to fajn ta již výše zmiňovana kalciova mast nebo ten hemagel (vytvoří ochranný film a výrazně urychlí hojení ran, je ale docela drahý). Obecně bych na to nedávala nic, každopadne kalciovkou ci hemagelem nic nezkaziš. Na rozbita kolena tyhle věci urcite jeste vyuziješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
23.10.13 21:11

@Lemuska moc děkuji, tak ji spíš vrátím do lékárny, protože když toho mám doma moc, tak nevím, co na co :roll: A stejnak je to přesně jak píšeš, vždy raději zajdu k dr. a po téhle zkušenosti už nebudu věřit ani v lékárně a raději zatelefonuju mojí dr. :lol:
Už to máme naštěstí zahojené, ale byl to tedy boj, byli jsme na očkování loni v srpnu a teprve po 7 měsících se to úplně zahojilo :roll:
Moooc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
23.10.13 21:31

Na odřeniny a podobně je perfektní framykoinový zásyp. Narozdíl od masti není na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
27.1.15 19:25

Framykoin - je k dostání nebo má výpadek? Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
27.1.15 19:31

Má výpadek, prý tipují další až v březnu, potvrzeno ve třech lékárnách. Dnes mi nabízeli, že mi na tentýž recept můžou vydat ophtalmoframykoin, který má stejné složení, jen bych si musela cca 90 Kč doplatit. Co je na tom stejném složení pravdy, netuším, nezkoumala jsem. Prý se to dá nahradit jinou atb mastí, Bactrobanem, doktorka nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.1.15 19:31

@Karleon vypadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.15 19:38

NA DROBNÁ PORANĚNÍ, ODŘENINKY, SPÁLENINKY I OPRUZENINY JE INFADOLAN. :mavam:

• načítám...