Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuji poradit co zakoupit na nevolnost při cestování např. autobusem. Jsem cca v 7 tt a v sobotu letíme na dovolenou.
Můj gyndr mi předepsal nějaké čípky, takže už něco mám, ale chtěla jsem se zeptat, jestli existuje i něco jiného. Letadlo mi neva, ale do autobusu bych měla ráda něco, kdyby náhodou …
Kinedryl mi sice super zabírá, ale v těhu se nesmí.
Ivana
Ahoj Ivule,
existuje docela dost pripravku, vsechny jsou na bazi Zazvoru, ja mela asi 2 ruzne, ale bohuzel me bylo teda fest blbe a nic mi nezabiralo. Taky se v tehu muzou Rennie a ty jedine mi aspon trosku zabraly. Ale na kazdeho asi plati neco jineho.
Uzij si dovolenou bez nevolnosti
Kacica
Ahoj, můj gynekolog my v těhu Kinedryl povolil. Musela jsem ho vzít do letadla i autobusu abych cestu zvládla
Pokud ho vezmeš jen jednorázově (mě stačila i poloviční dávka) tak to prý nevadí.
Lucka
Ivule: existuje homeopatikum od Boironu COCCULINE. Je přímo na cestovní nevolnost. V těhu se může. Ale jesti zabírají nevím, nemám to vyzkoušené. Ale zkusit to můžeš, nejsou drahé a hlavně tobě ani mimču neuškodí.
Holky díky za odpověď.
Květule díky za tip, Cocculine jsem včera zakoupila, tak uvidím jaké bude mít účinky.
Kdyby mi mělo být nějak extra blbě, tak si 1/4 kinedrylu asi vezmu.
Obnovuju diskuzi! Holky tehotna jeste nejsem (nebo max dva dny a to nevim
) ale v rijnu se chystame na dva tydny na kypr. Zacala jsem mit obavy z pripadnych nevolnosti…byva to fakt tak strasne? BYva blbe cely den? A co pripadne pomaha?