Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky,
hrozně ráda bych přešla do péče nějakého doktora v Gyncentru Hloubětín, můžete mi někoho doporučit??
Dík Kachynka
Ahoj Kachynko. Musi to byt Hloubetin? Tedy to je asi soukroma klinika, ze - chces na soukromou?
anina
Ahoj Anino.......
dle mých informací to tam jde normálně na pojišťovnu. To teda doufám ![]()
ale můžeš-li mi doporučit někoho jiného, kdekoliv, kdo bere pacientky tak mi prosim dej kontakt, hledám kvalitního doktora… to je to jediné na čem mi aktuálně záleží
dík
Kachynka
Ahoj Kachynko,
já chodím k Dr. Lochmanovi a jsem s ním spokojená. Když měl ale v únoru dovolenou (a já jsem zrovinka potratila:-(, tak se mě ujal Dr. Novák a ten byl také moc fajn. Myslím, že je to dobrá klinika a neprohloupíš tam u nikoho. Také je možné mezi dr. tam přejít, kdyby Ti náhodou některý nevyhovoval. Už tam chodím několik let a původně jsem tam chodila přímo k primáři. Ten byl ale velmi vytížený a měl dlouhé čekací doby, tak jsem ho změnila a nebyl s tím žádný problém.
Jankaa
… ještě jsem zapomněla, platí se tam 600,– roční polatek, ale pak by tam neměl být problém např. s počtem ultrazvuků apod.
Jankaa
Janinko děkuji.....
.. ten příspěvek je pohoda, doufám, že ta pověst co o nich koluje je pravdivá, potřebuji odbornou péči a chci mít v doktůrka důvěru… pokusím se tedy abych se dostala k některému ke jmenovaných… ![]()
zatím se mi podařilo zjistit, že nové pacientky budou brát až od září tak doufám že to těch několik týdnů ustojim…
Kachynka
Kachynko, já je můžu jen doporučit, ale přečti si starší diskuzi na toto téma, to by se holky jen opakovaly kdyby ti psaly vše znovu. Ten příspěvek vůbec platit nemusíš! je dobrovolný, dostaneš od nich výčet co v něm je za výhody.
Jinak co mohu porovnat jejich přístup a přístup tam, kde jsem byla jinde tak nebe a dudy, v Hloubětíně mám konečně pocit, že se o mě někdo stará jako o pacienta. A to se vším všudy, i s ochotou cokoliv mi vysvětlit (a já fakt otravuju hodně a ptám se)
Vypadá to, že největší zájem je o dr. Nováka, ten stejně už ale nebere, takže si sice můžeš někoho dopředu vybrat, ale recepční ti pal řeknou který dr je ještě vůbec volný. Milí jsou všichni!
Hodně štěstí
Claudie
Ahoj, do Gyncentra v Hloubětíně jsem přešla letos v květnu. Jsou tam moc milí a příjemní . Bylo mi řečeno, že objednají k lékaři, který zrovna nabírá pacienty, což v tom květnu byla třeba Dr. Jatelová.
Těch 600,– se nemusí platit, ale pak se platí 50,– po gynekologickém vyšetření za použitá jednorázová zrcadla. Ta ale nepoužívají při každém vyšetření.
Jinak si myslím, že ta kartička za 600,– je zbytečná. Sice díky ní můžeš získat nějaké výhody: 3% sleva v lékárně, 3% sleva na ubytování nadstandardního typu při hospitalizaci, výsledky po telefonu, recept v recepci. Ale u toho „ubytování“ to nefungovalo. Byla jsem na laparoskopii, neměli jiný než nadstandardní pokoj a slevu mi nedali, i když jsem se na ni ptala. Jelikož ty 3% jsou maloučko, tak jsem je znova uhánět nešla.
Z nadstandardního pokoje za 1.500,– na noc jsem byla hodně zklamaná, proto když tak pozor. Byl to dvoulůžkový pokoj se sociálním zařízením na chodbě, skříň na chodbě (ještě nešla zamknout).
Ale i sestry příjemné.
Kachynko, ja mam zkusenosti se Sante v Pstrossovce. Pravda, plati se tam vic, ale za gynekologii jsem ochotna platit, zvlast pokud se jedna o tehotenstvi…
Byla jsem u dvou Dr. (k te druhe jsem zacala chodit protoze ta prvni byla shodou okolnosti v dobe, kdy jsem se potrebovala objednat ke druhe navsteve, na dovolene..), a mozna to bude divne znit ale me ted vypadly OBE ta jmena, vcetne me soucasne Dr (to se na recepci vzdycky musim doptat a vypadam jako mimon..) a jsem nadmiru spokojena. Velmi vstricni, ochotni, UTZ v ordinaci a nevim jestli je to u me z nejakeho konkretniho duvodu, ale UTZ mi delali vzdy kdyz jsem prisla. Mozna jen pro jistotu. Doporucuju.
anina
Ahoj Anino,
to moc rada slysim, ja planuju mimiska (druheho) na podzim (jakoze zacit s vyrobou
), a chodim do Sante k pani dr Bocanove. Chodim tam uz asi 6 let, ale kdyz clovek nema zadne problemy, tak to neposoudi. Jsem tam tedy zatim moc spokojena. Beru antikoncepci, chodim jen na kontroly, a vzdy vse o.k. Tak uvidime. Ja jsem pred tim mela problemu spousty, rizikove tehu (dopadlo dobre), ale to jsem jeste chodila jinam.
Ahoj a preju pohodove tehu
Lenoska
Ahoj holky,
moc prosím, nechodíte některá do Gyncentra v Hloubětíně k dr. jménem PÍCHA ???? Moc prosím o nějakou zkušenost s ním.Jdu tam zítra poprvé, tak bych ráda věděla,co mám čekat, jaký je ??? Jsem z toho lehce nervozní.Čekám na příjem do gyncentra už 9.měsíců.Mám od porodu nějaký problémek a můj dr.mi neustále tvrdí,že jsem v pořádku
No,to by mě asi 9m nebolely vaječníky,že !!! Doufám,že to čekání na místo v gyncentru stálo za to a ujme se mě opravdu dobrý lékař.Díky
Yasmin