Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
mám na Vás prosbu. Beru Maternu a dnes jsem si k tomu navíc koupila mlíko Gravimilk. Myslíte, že to můžu brát na jednou nebo to mám radši střídat ?? Mám strach, zbych miminku nějak neublížila.
Díky moc.
Mikina a mimísek 7tt+4
Ahoj Miki,
já bych to střídala - některé vitaminy se z těla při vyšším přísunu nevyloučí a mohou se předávkovat.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat.
Moje tělo cítí jak kdybych byla těhotná, ale když si udělám těhotenský test tak je negativní. Mám 22 dní zpoždění. Každé ráno mám bolesti jak kdybych to měla dostat ale nedostanu. Cítím se více unavená. Můžete mi poradit? Nebo jestli to máte nějak podobně někdo.
Ahojky, všechny zdravím, jsem tu nová a nevím, zda příspěvek píši na správné místo. Obracím se tu s velikou prosbou a otázkou, kterou si sama nedokážu zodpovědět.
S přítelem jsme spolu dva roky. On Řek, já Češka. Každoročně travime dovolené pouze v Řecku s jeho rodinou. Svou rodinu vidím maximálně týden v roce. Letos udelal plány, ze hned na začátku dovolené poletime do Řecka, kde stravime leto. Já mu týden před odjezdem sdělila, ze bych chtěla jet s moji mamkou na dovolenou, měla jet s kamarádkou a ta vážně onemocněla. Bylo mi líto, ze maminka pojede sama, tak jsem si řekla, ze bych měla jet s ni a užit si čas spolu a pak přiletět za přítelem, se kterým mohu být kdykoliv a travime spolu během roku čas.
On odmítl a hrozil rozchodem.
Já se sbalila a odjela.. protože je to fér a mamka pro me děla vše a zaslouží si podporu taktéž.. je to pouze týden s mamkou. Říkám si, kdyby me miloval, pochopil by a snažil by se to vnímat jinak.
Vždyť já strávila tolik dni s jeho rodiči a dcerou, které se snažím být skvělá macecha. Po dvou letech jsme už uvažovali o miminku on pro me je vším. Nechci to zahodit.
Má otázka a plan zni… mám po dovolené s mamkou odletět za nim a vše probrat? Miluji ho! Ale má to cenu? Takové chovani, je to normální? A nebo jsem já sobecka, ze jsem nejela s nim do Řecka a dovolila si jeden týden strávit s mamkou?
Díky všem co přečetli a cením každý názor.
Ahoj mám dotaz dítě mi snědlo ruku od barbie může se ji něco stat