Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jvy Ahojka, do FL jezdim pravidelne uz 5 let a jsem vzdy ubytovana v hotelu Luisa
je to trihvezda, internet je sice „jen“ dole v hale ale pokud si zkusite nejak protlacit pokoj s cislem 300 a neco tak wifina dosahne i tam
Jinak dle meho nazoru je tam wifi k nicemu, jelikoz je tam tolik aktivit, ze nebude potreba ![]()
Nevim jak Savoy ale Luisa spada pod Aquaforum takze od pondeli do patku bazeny zdarma - v sobotu a nedeli se plati, plus Luisa ma lepsi vyber jidla - jeste loni tam bylo vino a pivo zadarmo..Pokud mas nejake otazky, klidne napis
jsem tam varena pecena ![]()
Moc děkuji za rychlou reakci. Dcera má obavy, aby na hotelu, který si nakonec vybere, nebyla převaha lidí důchodového věku. Jak to vypadá na Luise? A máte v tomto ohledu přehled i o jiných hotelích. Co takový Dr.Adler?
@jvy Adler je rozhodne vic „duchodcovsky“
V Pawliku se spis ubytovava nemecka klientela ale taky starsi.. Na Luise potkavam mladsi lidi vic ale taky je potreba pocitat s tim, ze duchodci tam budou, nebo lidi v strednim veku.. jsou to preci jen lazne no
ale v tomto rozhodne neprohloupite kdyz zvolite Luisu (sice je ted v rekonstrukci ale nic co by rusilo).. Je tam i mlady personal, hodne ochotny.. Navic, pojistovna ubytuje zhruba stejne stare divky dohromady - ja vzdy mela holku co byla stejne stara nebo vek pribuzny
nikdy ne s duchodkyni ![]()
Urcite bych hlavne volila hotel ktery spada pod Aquaforum - at ma dcera moznost volneho pohybu do bazenu, plus si na pokoj muze nechat napsat na pokoj, pak ke konci pobytu to zaplati a myslim, ze tam je jeste nejaka sleva
takze treba ja chodila do Pawliku kreslit, dala jsem si k tomu nejaky drink, nechala si to napisat na izbu aj ked som bola na Luise ![]()
Ja jezdim jak na Luisu tak na Adler a jsem spokojená. Jinak na Adleru je možnost internetu na pokoj za 100/týden a to i na depandesich
Ahoj, není tu někdo kdo se chystá do lázní v druhé půlce května? já mám termín 12.05. - 02.06., tak sháním spřízněnou duši už teď ![]()
@Market333 já možná pojedu v pulce května na týden. Jinak mohu nabídnout kupon na 1000 slevu
Zdravím, poradíte, za jak dlouho po gynekologické operaci je vhodné jet do lázní? Dcera jde v půlce května na operaci endometriózních cyst a chtěla by si dopředu rezervovat pokoj. (vzhledem k tomu, že ji to bude vycházet na letní měsíce, kdy předpokládá velký zájem o ubytování).
Díky moc za váš názor.
@jvy odborník vypíše doporuceni, obvodak vypise navrh - takze odborník stanoví i kdy je vhodné
jit do lazni
tam se nastupuje myslim do tri mesicu od schválení - doporucuji si pokoj rezervovat hned a někde kde se Vám bude libit..jinak davaji treba do Jesenia kde je to postkomunistické ![]()
@Pepinkac
Vubec me nenapadlo, ze tam bude takhle obsazeno, myslela jsem, ze tam jezdi cim dal min lidi.