Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky nemáte někdo slevový poukaz do hotelu Luisa?
A neplánuje některá lázně v září? ![]()
18.8.odjezd do Jesenia, bomba, spada pod Luisu, jedu podruhe a moc se tesim, kdyby mel nekdo dotaz, rad pomuzu ![]()
@painstone jedu poprvé a teď jsem byla na rehabilitaci s masáží zad a taky poprvé, vůbec nevím co čekat. Je možné kdyžtak požádat o slevový poukaz, jestli je ještě dávají. ![]()
Slev. kupon nemam, prvni tyden rozkoukavacka a pak jsi tam jak doma, jidlo absolutni spicka, procedury jsou max.do 15.00,krome nedele, ja tam byl v unoru, velke plus je vstup do aquafora
alko nealko v cene, zbytek koupis u vietnamcu
Ahoj všem
. 15.9. nastupuji do hotelu Luisa, nemáte prosím někdo slevový poukaz a je tu někdo, kdo také jede v tomhle termínu? Jedu do lázní prvně, tak jsem zvědavá ![]()
@painstone Ahoj, já se hlásím o cenné info:) Vybírám si hotel na komplexní lázeňskou péči a budu moc vděčná za info ohledně jídla, procedur a kvality ubytování. Asi se přikláním k jednolůžáku, zatím jsem zvažovala Goethe, nebo Savoy, ale ještě sbírám info. Pawlik je dost drahý. Koukám, že hodně lidí také jezdí na Luisu/Jesenia. Budu ráda za jakékoliv rady, zkušenosti ohledně výběru hotelu. Chystám se asi koncem října:) Díky moc ![]()
@Jitu123 taky nastupuji 15.9. do Luisy tak to jsem ráda, že jsem na někoho narazila…ozvi se do zpráv
Nemel by tu nekdo prosim slevovy kupon do hotelu Metropol? Maminka jede v zari poprve do Fr. Lazni po onko operaci a nauctovali ji dost velky doplatek, tak se pidim po zpusobu, jak to trochu zlevnit. Kdyby nekdo mel, prosim napiste do sz, dekuji.
@Ver.hla nemas nahodou poukazku do hotelu Adler nebo Belvedere?
Nastupuji do hotelu Goethe 5.11.nebude někdo v té době také ve Františkových lázních? 😊
Ahoj nemáte prosím nektera slevový kupón? Platí i do Pawliku?
@jvy pro takový účel jako je internet doporučuji koupit ještě jednu simkartu nabitou daty. Na 02 maj kartu prý za 300kč a je tam 6 gb dat. No i kdyby ste koupili za 600, vyjde to levneji nez 4* hotel ne.. mě vystačí bohatě 2gb na měsíc.