Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer
, doktor mi, jako alternativu léčby, nabízí i možnost lázní. Jde o kožní indikaci. Co jsme společně dohledali tak ve Frant. Lázních jsou na tuto indikaci zaměřeny hotely: Belveder, Savoy, Goethe, Dr. Adler a Metropol.
Zajímalo by mě jestli tu někdo nemá zkušenost s jedním z těch hotelů, nebo lázeňs. léčbou při téhle indikaci?
Díky! ![]()
Já byla ve Fr. Lázní s indikací atopický ekzém. Bydlela jsem v Savoyi a hodně jsem docházela ubď do císařských lázní nebo aquacentra.
Byla jsem spokojená, ale třeba s atopákem je lepší ostrožská nová ves nebo smrdáky na slovensku.
Klidně napiš, ráda poradím. Byla jsem spokojená:-)
@jolinarcz
Díky! Můžu se zeptat, co je tam, na kůži
, za procedury a pomohly?
A ještě, jsou třeba procedury nějak pohromadě v jedné budově, nebo se přebíhá? ![]()
@Haannka já chodila každej den na koupele v tom jejich „bahně“ a doplňovala jsem to masážema, sportem a tak.
koupele jsou v císařských lázních, nebo alespoň já jsem je tam měla. na jógu jsem chodila do aquacentra a pak jsem mívala procedury přímo v savoyi
Zdravím, nemá někdo poukaz do hotelu Goethe prosím? A jedu od 5.11., kdyby náhodou se tam také někdo vyskytoval, budu ráda za kontakt ![]()