Bradavice na nohou

34
21.2.18 17:30

Bradavice na nohou

Dobrý den, chci se zeptat ohledně bradavice na noze. Zítra jdeme s dcerou na kožní, je to něco mezi bradavicí a kuřím okem, jedna větší, druhá menší. Platí se za tento zákrok? Popřípadě nevíte kolik? Díky za rady, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
21.2.18 17:31

Ne neplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.2.18 17:34

Děkuju, a bolí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.2.18 17:35

No asi to budou vypalovat tekutým dusíkem..něco jsem platila, ale už je to hrozně dlouho, bylo to myslím do stovky, pak mi dali sterilní jehlu ať doma propíchnu ten puchýř a novou náplast, ale nakonec jsem byla u nich znova na tom propíchnutí(v 8.měsíci těh. jsem to nezvládla píchnout :mavam: a manželovi to nešlo :roll: )a pk se to mazalo framykoinem myslím.

Nevím, jestl se to dělá i jinak, poradila bych Vlaštovičník, ale asi ještě neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
21.2.18 17:36
@bestkamzik píše:
Děkuju, a bolí to?

Bylo to hodně nepříjemné :cert:,ale na té noze mě to bolelo, až to přišlo k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.2.18 17:39

Díky, snad to zvládnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
21.2.18 17:50

Já jako dítě před prskajici vatickou u doktorky utekla. Syn měl bradavici, jednou stačilo Kolodium, podruhé to furt nezabíralo, koupila jsem dusík na doma, nic ho nebolelo a bradavice sama upadla za týden. Viděla jsem kdysi výsledek vypalování a dobrovolně bych to dítěti neprovedla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 18:07

@Helileli kde se dá, prosím, sehnat ten dusík na doma? A jak se to jmenuje? Sestřenice závodně plave a z bazénu to čapne celkem pravidelně. Díky za info

• Citovat
  • Upravit
3145
21.2.18 18:10
@Anonymní píše:
@Helileli kde se dá, prosím, sehnat ten dusík na doma? A jak se to jmenuje? Sestřenice závodně plave a z bazénu to čapne celkem pravidelně. Díky za info

Urgo Bradavice. Stojí to cca 400, přes net min, je to na víc použití. Jinak v lékárně, pokud nemají, tak určitě objednaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 18:15

@Helileli děkuji! :palec:

• Citovat
  • Upravit
6363
21.2.18 18:15

@Helileli, už nějakou dobu bojuji s bradavicí na synově noze. Díky za tip. Vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
21.2.18 18:42

Já jsem chodila se synem na kožní také z bradavicemi na nohou a jemu to leptali nějakou kyselinou a pak vyškrabovali. Je to už taky dávno. Dalo se to zvládnout. Pak měl ještě na rukou a to jsme léčili urino léčbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.2.18 19:49

Helileli - to je to tak strašný? já se právě na žádný videa radši nekoukam, protože si dokážu představit, že jen tak to asi neupadne. ale zase si řikam, že je lepší jít k doktorce, která to už dělala tisíckrát než to zkoušet doma. Abych třeba něco neudělala blbě..Navíc podle obrázku na googlu je to fakt něco mezi kuřím okem a bradavicí, tak že mi třeba doktorka řekne jinou léčbu než dusík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
21.2.18 20:00

Asi zalezi, jaky ma kdo prah bolestivosti a mozna se to ted dela nejak jinak (i kdyz pochybuju, je to stale ten samy dusik),ale mne to bolelo teda hodne. Nerikam, ze se to vubec neda vydrzet, ale je to hodne omezujici i kvuli ruznym sportum, dite na to nemuze poradne doslapnout atd. Proto kdyz jsem zjistila, ze ma syn na pate, tak jsem se rozhodla vyzkouset cokoli jinyho. Davala jsem lapis, vzdycky zbrousila pilnikem a pak platek cesneku. Nejakou dobu to trvalo, ale nakonec to vzdala :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
21.2.18 21:27

@bestkamzik no spolužák měl po vypalování krvi podlity bolák, kvůli kterému nemohl cvičit. Vypadalo to dost strašně, i ho to bolelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty