Free Line Explorer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
24.4.07 09:56

ahojky packo, jak jsem už psala, kočárek jsem si kupovala bez toho, že bych ho viděla v reálu a jsem s ním úplně maximálně spokojená. Co se týče výšky rukojeti, tak já měřím 176cm a taťka asi 190cm a no problemo :wink:
Jo a papu mrkni se na www.ecipisek.cz , stojí tam 2 999,– ale platíš poštovný. Já ho kupovala na www.detskydum.cz za 3 090,– a na elinka.mimishop.cz tam je za 2 995,– To je dokonce prodejna ve městě, kde bydlim :D ale v nabídce ho mají jen krátce, tak jsem ho kupovala takhle složitě bez prohlídnutí na netu :D No jo, holt jsem holka nedočkavá :D
Jo a P.S. už jsem prubla i výlet do lesa, přes ty všechny kořeny a pohoda, aspoň jsem poprvé ocenila aretovací kolečka
Jo a výborná je nosnost kočáru, na což jsem v popisu zapoměla - 23kg!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
24.4.07 14:09

Tak včera jsme se zase byli kouknout u nás na explorer, opravdu se nám líbí. Měli i nějaký černý - černý s něčím, ten jsem ještě neviděla. Pak měli buggynu - 6 kol a 4 kola. ale ty jsou asi těžší.
Líbí se mi fakt ten sklon, že dítě může klidně ležet, nemusí při spaní sedět.
Krásně se ovládá, teda jela jsem kousek po prodejně, ale ty zatáčecí kolečka jsou fajn. A do toho lesa bych to taky ocenila, proto chci ty větší kolečka.

Lillo, to je fajn, že jsi spokojená. Jsem ráda, že ho někdo má, nikde jsem o něm doteď moc nenašla.

• Citovat
  • Upravit
25
24.4.07 15:20

Ahojky papu, ten černej by mě celkem zajímal, takovej jsem nikde neviděla, ale někdo zastává názor, že v létě není černej kočár nic moc, tak nevim. Každopádně ta černá je super, je fakt neutrální. Já osobně si právě nepotrpim na vícebarevný kočáry,tak mám nakonec ten šedej. Ale z těch tří barev co znám vypadá nejlíp ta červená, ta je fakt kráásná. Kdybys ještě něco potřebovala vědět, tak písni, zatim čauky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.07 11:54

Ahojky,

ten Baby design Sprint se prý dá taky polohovat do lehu. Mrkněte kdyžtak na tuto diskuzi:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
papu
1.5.07 20:57

Ahoj holky, tak se musím pochlubit, máme už Free line doma :! :wink:

lilo ten černý jsme zjistila, že je ten s tou tuším červenou - akorát ten fusak je černý. A je fakt, že by se to asi vyšisovalo…

No máme nakonec ten šedý a nevypadá tak zle. Jeli jsme s ním zatím jen us a bez malýho, tak jsem zvědavá, jak budeme pak spokojený.

• Citovat
  • Upravit
200
2.5.07 11:36

Kolik bylo prckům když jste je dávaly do tohohle kočárku? A jak se jezdí na těch kolečkách? Jsou lepší než klasický golfáčový? Nedrncá to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
2.5.07 13:43

Anajíno, jak vidíš, tak mišákovi bude pět měsíců a budu ho tam už dávat až se oteplí a bude tepleji delší dobu. Hlavně na výlety apod, kvůli skladnosti.

Zatím jsme jeli bez malýho, tak nevím, jak se budou kolečka chovat. Pravda je, že to není teréňák, prostě do lesa vytáhnu kombinaci.
Pro mě hlavní důvod proč jsem šla do nich a ne do golfek (měla jsem v merku chicco ct 04) je spojená rukojeť, jelikož při bruslení se potřebuju držet :D :D

• Citovat
  • Upravit
108
25.5.07 11:01

Ahojky ja uz mam Explorer taky objednanej tak se moooooc tesim, jo a cervenej :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.6.07 21:11

Ahojky holky kdo mate explorera, nevite zda se da koupit madlo?Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.6.07 08:17

Taky jsem o tom uvažovala. Zjisťovala jsem a prý nedá. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.6.07 08:56

ANAJINO-diky.Me totiz rikala kamoska, co ho taky ma ze prej jo, ze snad jde i na nejaky od Babypointu.Tak nevim.A kdes to pls zjistovala?Jinak kocarek uz mam a je bozi.Hlavne ta cervena :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.6.07 10:12

Napsali mi to z toho obchodu co jsem ho kupovala a ještě jsem to vyčetla na nějakých stránkách kde se maminky ptají na různé typy kočárků na různé otázky a nějaký pán jim tam odpovídá. To byla ale náhoda že jsem se tam dostala. Vůbec nevím co to bylo a už to nemůžu najít. Blbka, sem si to nenapsala.
Jestli nějaký to madlo existuje tak mi prosím dej vědět. Kdybys ho teda sehnala. I když teda nevím jak by se tam na:,–(ilo.
Tak na mně prosím nezapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
9.6.07 12:32

Alenass, tak spokojená?

Holky a jaký madlo myslíte? Místo toho odkládacího pultíku??

• Citovat
  • Upravit
25
4.7.07 16:05

čauky maminy, tak se hlásim po sto letech. Jen by mě zajímalo, jestli jste s kočíkama spokojený, nebo ne? Mě zatím ještě neomrzel, ale stejně mám v merku ještě takový lehoučký golfečky, jen tak na výlety :D To je hrůza já jsem těma kočárama trošku posedlá. Freeline mi sedí po všech stránkách, ale tenhle www.elinka.mimishop.cz/detail.php?… je bezkonkurenční, co se týče hmotnosti a má polohovací záda i nožky, tak je to můj favorit č. 2 :D a už jsem ho viděla i v hnědým a tmavěmodrým provedení.
No uvidíme, tak se mějte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paja78
19.7.07 22:15

Holky, moc prosím… Která máte Free line buggy 6. Mohly byste mi napsat míry lůžka a váhu kočárku? Jak jste s ním spokojené, jaký je potah. Dá se boudička sklápět i dopředu… Prostě takový jeho popis. Moc se mi líbí, uvažuju o něm pro druhé mimi. Jo a nepoužívala jste ho některá od narození… ? Co nánožník? Není moc krátký? Moc děkuji za jakýkoli postřeh. Pavlína :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4