Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zkoušela si www.babydirect.cz ? Tam ho mají i s pultíkem. A já jsem potřebovala novou pojistku na kolečko a z obchodu kde jsem Explorer kupovala mi řekli at se obrátím na babydirekt že jsou jejich dovozci. Tak jsem tam volala a ještě ten den mi PPL poslali pojistku a ještě náhradní kolečko a úplně zadarmo. Takže jestli tam mají servis na tyto kočárky tak by tam měli mít i samotné madlo. Zkus to, opravdu s nimi bylo příjemné jednání.
Anajíno Tak jsem jim zkusila napsat a uvidim, jinak ale mooc diky ![]()
Čaute baby,
na základe Vašich hodnotení som si kočiar EXPLORER objednala. Už mi aj dorazil a moje hodnotenie? Pozitíva - pekná konštrukcia kočiara, opierka - 3 polohy, vnútro -vložka v kočiari je pekná aj účelná , celkom ľahký, aj látka sa mi vidí fajn. Farebná kombinácia čierno- červená fajn. Je dosť priestranný a vojde mi tam aj veľký fusák. Prijateľná cena. Negatíva - neviem neviem, ale tie kolesá určite nevydržia ani rok a budú skoro sjeté jó, a zdá sa mi že keďže sú umelé jazda týmto kočiarom je dosť tvrdá. Poraďte mi, kde by som zohnala nafukovacie,alebo gumenné na tento kočiar?
Budem rada, ak mi poradíte s tými kolesami. Ste fajn Andrea zo Žiliny
Zdravím Vás kočky, tak ja som sa dosť dlho rozhodovala, aký športiak kúpiť - mojimi favoritmi boli Chicco Simplicity a práve Freeline Explorer. Už sme mali objednaný Chicco, ale potom som sa radila s manželoma nakoniec sme sa rozhodli pre Freeline. Dosť mi pri rozhodovaní pomohla diskusia tuná, takže Vám všetkým ďakujem. Mimochodom, máme chlapčeka a objednali sme si červeno-čiernu farbu
. Tak dúfam, že nám nebudú tipovať dievčatko. Ale v podstate mi je to jedno, lebo červenú farbu fakt milujem a videla som ju na viacerých kočíkoch, ktoré viezli chclapca. No a k tým kolieskam…, z toho mám obavu aj ja, lebo hoci sme v meste, máme tu riadny tankodrom, celé mesto je rozkopané. To bol a dôvod, prečo sme si vybrali Freeline a nie Chicco, tam sú kolieska ozaj malé. No tak dúfam, že nám to vydrží a keď nie..- to sa dá vymeniť tieto kolieska za nafukovacie? Lebo som o tom ešte napočula.Takže uvidím, ako to bude jazdiť, keď kočiarik dorazí. Chcem sa ešte opýtať - používali ste freeline aj v zime? Ako obstoja kolieska v snehu? Dííík, Zuzka.
Ahoj Zuzko,
kočárek používám od loňského září, takže i v zimě. Jenomže se sněhem moc zkušeností nemám
a ani mi to moc nevadí
.
U nás je tady dost míst rozkopaných, dá se přes to jezdit, ale chce to trochu víc potlačit. Jenom ty kolečka vypadají velice brzo dost ojetě, což ale nijak neubírá na funkčnosti.
O výměně koleček nic nevím.
My jezdili celou zimu, ale sněhu fakt moc nebylo a když, tak se to dalo.
Jinak krosíme všude možně a dobrý, takže bych je ani neměnila za jiný, přijdou mi ok.
Milé kočky, tak sme museli zmeniť značku. Tento kočiarik sa vypredala my sme na celom Slovensku zž tento kočiarik nezohnali na naše véééľke sklamanie. Ďakujem Vám za cenné rady a prajem všetko dobré, Zuzana
Freeline jsem měla od půli roka, je super protože má polohovací opěrku zad až do lehu!!! Odjezdila jsem i zimu a ve sněhu projížděl na jedničku. Teď už bych ale šla do Chipolino Dakota-má navíc přehazovací rukojeť a to Freeline nemá.
Ahoj, tak to zkusim znovu, nevite o nekom kdo by vymenil pultik u Freeline za madlo co mam ja?? Pultik jsem nesehnala ani u toho dovozce, poslali mi totiz ten vrchni k rukojeti tak jsem myslela ze me po vybaleni svihne…
Mam inzerat i na MMb ale stale se nikdo neozvyva, myslite ze mam vubec sanci ho jeste sehnat??
já jsem to zjišťovala, protože jsem nejdříve chtěla kupovat s pultíkem ale bohužel samostatně se koupit pultík nedá. Pokud ho chceš s někým vyměnit, bude to chtít hodně usílí. Přeju hodně štěstí ![]()
Ahojky mamči, díky za cenné rady ohledně freeline exploreru, mám na něj také zálusk.. akorát všude na netu je psané, jak je těsný nánožník a nelze použít, když mimi sedí.. máme mimíska půlročního a už má 8, 5 kg a přes 71 cm..
tak nvím..
Já nánožník používám každý den. Malímu je 19 měsíců a nánožník zapnu. Je pravda že je těsnější ale tak hrozný to není. Loni se mi tam kluk vešel i s fusakem a zapli sme. Ten horní lem mám teda ohnutej a teť to budu zkoušet s fusakem a pokud bych nezapla tak jenom ty pásky na připínání o kousek nastavím nějakým jiným proužkem a bude. Mě spíš vadilo když ještě malej v kočárku spal tak když ležel tak měl začátek nánožníku v pase. Takže jsem pořídila fusak Emitex aby byl hezky vysokej na předním díle a pak ten kratší nánožník nevadil.
Nepřihlášená anajína
Holky, díky této diskuzi jsem si pořídila taky explorera - uvažovala jsem o babydesign sprint, zoap fusion a freeline explorer. Koupila jsem explorera rok starý na inzerát a byla jsem překvapená jak drží. Jsem s ním naprosto spokojená. Díky položení téměř do úplné roviny a tvrdým zádům v něm drandíme od 4,5 měsíce. Bála jsem se, jak bude reagovat malý, když mě neuvidí (postrádám tam pouze okénkov boudě), ale je spokojený, už ho moc neberu, je moc zvědavý, tak pozoruje. Pořídila jsem si ještě od www.lilinka.xf.cz sluneční clonu a nemůžu si to vynachválit. Chtěla jsem vám tedy poděkovat za dobré reference a ujasnění dobrého výběru. Jsem naprosto spokojená ![]()
Ahoj holky, ráda bych vás poprosila, koupila jsem si starší explorer a není k němu návod. Kdybyste ho některá měla, nemohla byste ho naskenovat a poslat mailem (klaben@seznam.cz)? Byla bych moc vděčná. Moc moc děkuju. Ahoj, Klára