Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky Papu, slunečník zatim nemáme, já jsem se pořád nemohla rozhodnout kterou značku vybrat až jsem nekopila žádnej
ale zatim jsme to přežily. Ellinka už si zvykla na sluneční brejličky no a když je nejhůř, tak pomůžou kolíčky a plínka
Kyžtak mi prosím napiš co máš za značku, ať vím které se mám vyvarovat. Měj se krásně, čauky Jo a neboj já jsem se taky těšila až bude Ellinka sedět a pak chodit a teď je jí rok a byla bych ráda, kdyby aspoň někdy byla to hodný ležící miminko ![]()
Ahoj, jak se máte freelinky?
Lilo, tak ten slunečník je babywelt. Nějak jsme si s tím poradili, ale nic moc, taky dávám plenku…
Jen tak přeýšlím, že letos a příští rok ještě bude ok, ale pak už ho asi budu muset prodat.
Jak jste na tom ostatní? Mně přijde na třeba dvouletý dítě už malej
![]()
čauky maminy a Papu, co se týče toho dvouletýho mimča, tak si myslim, že určitě skočíte do takových těch malinkých golfiček co jsou spíš jen na to, aby si dítko odpočinulo, protože pokud není lenoch, tak bude chtít ve dvou letech spíš běhat nebo jezdit na odrážedle popř. tříkolce (mám pár kamarádek s dítkama kolem dvou let, tak vim že v kočíku už moc neposedí)
No vlastně už naše 14-ti měsíční holčička ráda občas z kočárku vyskočí a štráduje si to po svých. Já už mám vybráno, jak už jsem psala minule u mě vedou golfky nattou. No a jinak si explorera furt nemůžu vynachválit už jme s nim projely všechny možný terény a zatim je oukej, až na to že dostal dost zabrat od Ellinky - drhnu ho tak 2× týdně
Tak se mějte a zas někdy ![]()
lilo ty golfky jsou pěkný! A za pěkný peníze, jsem zvědavá, jak budeš pak spokojená.
Budete je kupovat už na zimu nebo až na jaře?
Jinak já to pořád drhnu taky, máme ten šedivej a je všechno vidět, ale co…
Jo a budeš ho používat i v zimě? Jestli jo, budeš kupovat nějaký fusak ještě do toho? Nějakou tu vložku?
Čauky Papu, ty golfky nechám až na jaro, ta investice se mi taky moc nelíbí, proto ještě pořád zvažuju i variantu, že si koupim někde v bazaru jen takový ty golfky co se už ani nepolohujou. Koukala jsem na netu a daj se sehnat kolem 500,– a celkem slušně vypadající. No uvidíme, času dost. No a co se tý zimy týče, tak na to jsem sama zvědavá
Po pravdě si neumim představit jak se brodim sněhem, ale máme sáňky a u babičky ještě tu těžkou trojkombinaci, ta je do sněhu v pohodě, ale ta váha
Jo a fusak mám ten s dírama na pásy, tak uvidim jak se tam pak Ellinka vejde, asi ho nechám jen jako teplou vložku a Ellu teple oblíknu asi do kombinézy. No ale to fakt nevim jestli se tam vůbec vejde
To bude kovbojka, určitě ti dám vědět
Měj se hezky, papa
Ahoj,
jsem to tady v rychlosti prolítla. Explorer se mi líbí, jenom jsem slyšela, že nemá pevné sedátko a záda - teda ve srovnání s Baby dreams Sprint.
Bohužel u nás není nikde v obchodech k vidění.
Moc prosím o info, jak to teda je. Děkuji.
Pevné je jiné než u klasických lehkých golfek, pevné je něco jako u trojkombinace, že se tolik neprohýbá pod váhou dítěte.
No mně to přijde pevný dost. U golfek je takový to, že to není zpevněný, to myslíš?
Ahojky nezkušená mamino, to teda nevím, kde jsi to slyšela
explorer má pevná záda i sedák + je na tom všem ještě přidaná vložka pro větší komgort mimča, takže taky přesně nevím co máš na mysli. Ty nevytužený záda mají fakt jen golfky - hlavně kvůli deštníkovému skládání, explorer se skládá na placku. Jinak myslím, že když projdeš více prodejen, tak na něj narazíš, už je dost rozšířenej, např. u nás v 5 tis. městě jsou 3 prodejny a ve dvou z nich ho mají
Tak hodně zdaru. Lila ![]()
Milá Lillo,
právě pročítám tvé recence kočárku Free line explorer, které jak vidím jsou už skoro rok staré. Měla bych dotaz - byli jste nebo jste i nadále s tímto kočárkem spokojeni? Do jakého věku dítka jste kočárek používali nebo stále používáte? Někdo se pak dál v příspěvcích zmiňoval, že dvouleté dítě se tam už asi nevejde…? Budu moc vděčná za informace. Předem díky a měj se hezky, Adéla.
Ahoj, já jsem ještě spokojenější než předtím.
Jelikož dítě pochopilo od čeho je zadek a sedí! Takže jezdíme od podzima jen tímhle.
Malýmu je teď 14 měsíců a zatím ok, ale dvouletý to neporadím…Já jsem spokojená moc ![]()
My jezdíme Explorerem od pěti měsíců.ˇKdyž bylo Vojtovi 7 měsíců tak jsem prodala velkej kočár, do korbičky se už nevešel. Takže od té doby jezdíme jenom Explorerm. A to i několikrát denně. Nemůžu si na něj stěžovat. Je lehoučkej a lehce se složí do auta. A odjezdila jsem s ním i ten letošní snížek a námrazu co na pár dní bylo. Jak se do něj vejde 2 leté dítě nevím ale my tam jsme i s fusakem od Emitexu v pohodě. I se zapnutým nánožníkem.
Teť jsou krásné barvičky u nové kolekce. Jmenuje se Zopa ..... . Nevzpomenu si jak dál.
Ahooj, tak uz marne pres 14 dni schanim po obchodech Explorer s pultikem… nakonec jsem musela objednat s madlem a chci se zeptat - NEVYMENIL BY JSTE NEKDO PULTIK ZA MADLO, POPR. HO NEPRODAL?? Uz jsem z toho honu na pultik fakt zoufala a kdyz najdu ideal kocarek ,prestanou ho s pultikem delat…
Kdyztak pisnete SZ,diky
pajo buggyna je těžší než exp. Píšou asi o 3 kg, ale na potěžkání mi to přišlo víc…Jinak bohužel neporadím.
lilo spokojená jsem. Jen se třesu na to, až malej začne sedět, bude to myslím lepší. Teď mě totiž nevidí a to se mu někdy moc nelíbí…Takže na delší výlety pořád jezdím s kombinací, která je i prostornější. Ale na kratší csty a na výlety a dovoelný bereme free line.
Jo a máš nějaký slunečník? My jeden koupili, ale je blbej, moc tam nesedí…