Frekvence pohlavních styků při snažení

Anonymní
24.4.12 12:53

Frekvence pohlavních styků

Ahoj holky snažilky i nesnažilky,
vím že příroda je mocná čarodějka a naplánujevše sama asi nejlépe,ale trošku naděje si člověk přeci musí nechat :D Chceme se s manželem začít snažit o třetího mimíska,po dvou klucích bychom si tajně přáli holčičku,ale nechci se rouhat,klučík taky bude fajn.Dá se četností sexuálního styku ovlivnit pohlaví.Je na holčičku lepší častější styk nebo raději zdrženlivost?Děkuji zua vaše názory :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
24.4.12 12:57
8o :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
24.4.12 13:01

To jakože se holčička dělá na víckrát? :D ne pardon :D obávám se, že tímhle se pohlaví neurčije, pohlaví dítěte určuje spermie, nemýlím-li se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030

To je dobrý, no.Já četla, že spermie, která nese ženské pohlaví, vydrží dýl, ty co nesou mužské pohlaví, tak ty pomřou rychleji a proto, je třeba vědět, kdy máš ovolaci a mít sex pokud možno,ještě před ní, než vajíčko dorazí, tak mužské spermie umřou a ty ženské tam budou čekat, až přifrčí vajíčko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

s nadhledem : pro holcicku se doporucuje pozice na konicka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
24.4.12 13:05

No ženské spermie přežívají v těle ženy déle, takže styk mít třeba i 4 nebo 5 dní před ovulací. Ale např. my jsme měli styk 4 dny před ovulací a máme kluka (bylo nám to jedno),takže je to spíš o náhodě.

• Citovat
  • Upravit
7576
24.4.12 13:06
:palec:
@alisekR píše:
To je dobrý, no.Já četla, že spermie, která nese ženské pohlaví, vydrží dýl, ty co nesou mužské pohlaví, tak ty pomřou rychleji a proto, je třeba vědět, kdy máš ovolaci a mít sex pokud možno,ještě před ní, než vajíčko dorazí, tak mužské spermie umřou a ty ženské tam budou čekat, až přifrčí vajíčko :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 13:07

já jsem právě našla nějakou metodu dle pana Příplaty,že po týdením půstu získávají v ejakulátu převahu spermie X,proto jsem založila toto téma,ale koukám,že jsem spíš pro srandu.Teorii oplodnění samozřejmě znám.

• Citovat
  • Upravit
9030
24.4.12 13:11
@Anonymní píše:
já jsem právě našla nějakou metodu dle pana Příplaty,že po týdením půstu získávají v ejakulátu převahu spermie X,proto jsem založila toto téma,ale koukám,že jsem spíš pro srandu.Teorii oplodnění samozřejmě znám.

Ne to vůbec nejsi pro srandu, ale je třeba zkusit hlídat tu ovulaci, to je prej vědecky podložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.4.12 13:15

Jen poznámka k té teorii, že sex před ovulací = holka, v den ovulace kluk - ono to tak funguje, pokud vezmete velký počet případů - jakože třeba z 1000 párů, co měli sex v den ovulace, se narodí třeba 520 kluků, a jen 480 holek. Takže určité vychýlení tam je, ale rozhodně ne takové, aby se podle toho dal naplánovat kluk nebo holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 13:17
@alisekR píše:
Ne to vůbec nejsi pro srandu, ale je třeba zkusit hlídat tu ovulaci, to je prej vědecky podložený.

Děkuji za odpově´d,ovulaci už sleduji nějkolik měsíců a myslím,že v tom mám celkem jasno ne tedy přesně na hodiny,ale na dny.Myslela jsem,že hlídání ovulace zkombinuji ještě s metodou buď častého nebo méně častého sexu.Ale názory se liší někde jsem četla,že při časté ejakulaci dostávají převahu ženské spermie a někde to psali zase naopak. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31594
24.4.12 13:17
@Anonymní píše:
já jsem právě našla nějakou metodu dle pana Příplaty,že po týdením půstu získávají v ejakulátu převahu spermie X,proto jsem založila toto téma,ale koukám,že jsem spíš pro srandu.Teorii oplodnění samozřejmě znám.

nejsi už náhodou těhule? takhle háklivá a vztahovačná jsem vždycky, když jsem v tom :mrgreen:
Jinak též jsem četla to o rychlejších mužských spermiích s kratší životností a pomalejších vytrvalejších ženských.
Chtěla jsem to u třetěte prubnout, až ho někdy budu plánovat, třetě se naplánovalo samo :lol:
Ještě si matně vybavuju něco o ženách, které snídají a které nesnídají, že snad ty snídající mají větší pravděpodobnost holky a naopak, to by u mě sedělo, snídat moc neumím :andel:
Jinak beru pokusy o ovlivňování pohlaví, když k tomu není žádný relevantní (třeba zdravotní) důvod, jako srandu, přeci to někdo nemůže brát tak vážně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
24.4.12 13:19

Jjo, záleží prý na chromozomu spermie, takže rady kolem předčasného určení pohlaví jsou asi v úpodstatě babské povídačky…ale zadej si do google výpočet pohlaví dítěte podle čínského lunárního kalendáře, vyplivne ti to tabulky které měsíce ve tvém věku je pravděpodobné, které pohlaví počneš, vypočítáš si svůj lunární věk a mrkneš do tabulky…je to možná taky povídačka, ale všem co znám to vyšlo včetně mě, i zpětně to sedí, tak že by číňani věděli co ví jen pánbůh sám :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 13:20

jasně je to na přírodě :) pořád je to 50:50 chtěla jsem pro svůj pocit zkusit nějak ji ošálit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 13:24
@Gladys píše:
nejsi už náhodou těhule? takhle háklivá a vztahovačná jsem vždycky, když jsem v tom :mrgreen:
Jinak též jsem četla to o rychlejších mužských spermiích s kratší životností a pomalejších vytrvalejších ženských.
Chtěla jsem to u třetěte prubnout, až ho někdy budu plánovat, třetě se naplánovalo samo :lol:
Ještě si matně vybavuju něco o ženách, které snídají a které nesnídají, že snad ty snídající mají větší pravděpodobnost holky a naopak, to by u mě sedělo, snídat moc neumím :andel:
Jinak beru pokusy o ovlivňování pohlaví, když k tomu není žádný relevantní (třeba zdravotní) důvod, jako srandu, přeci to někdo nemůže brát tak vážně 8o

těhule snad doufám ještě nejsem 8o ale hormony se mnou slušně lomcují,jsem kojící a jsem jako na houpačce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex