Obuv Fresh Pricce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.5.12 22:08

Fresh pricce

maminky mam dotaz jiste znate u hracek znacku fresh pricce :) prosim jak je to z obuvý ????mam doma od známé sandálky tehle znacky tvrdí mi,že sou zdravotnický …je to pravda ? díky za odpovedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
11.5.12 22:11

ja znam jen fisher price,nebo jak se to pise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 22:14

jo to je ono spletla sem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
11.5.12 22:17

To jsem nikdy neviděla fisher price,že by dělal boty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.5.12 22:18

Takže je to Fisher price ;)
Dcerka obuv od této značky neměla a nepřijde mi ani moc jako zdravotně vhodná :think: Viděla jsem jen pár botiček na netu a všechny mi přišly nekožené a byly pod kotník. Pro batole, které začíná chodit je vhodnější pevná kožená kotníčková obuv. Ale pokud máš ještě malé mimi a chceš jen botičky jako parádu do kočárku, tak to klidně může být i měkká nízká obuv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.5.12 22:35
@Nerine píše:
Takže je to Fisher price ;)
Dcerka obuv od této značky neměla a nepřijde mi ani moc jako zdravotně vhodná :think: Viděla jsem jen pár botiček na netu a všechny mi přišly nekožené a byly pod kotník. Pro batole, které začíná chodit je vhodnější pevná kožená kotníčková obuv. Ale pokud máš ještě malé mimi a chceš jen botičky jako parádu do kočárku, tak to klidně může být i měkká nízká obuv :)

No, kotníková být nemusí, pokud se přikloníš k názoru, že kotníku se má nechat volnost a je nesmysl ho zpevňovat obuví. ;) Syn nosí od prvních krůčků nízké nekotníkové botasky a nízké bačkorky a kotníkové má jen zimní boty. @Mispulinek89 Dobré boty nemusí být certifikované, protože ne každý výrobce si nechá certifikát vystavit. Pokud mají boty pružnou podrážku, širokou špičku, jsou z kvalitních materiálů (a nemusí to být nutně kůže), mají rovnou, nebo jen mírně klenutou stélku, pak jsou v pořádku a nemusíš se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 22:56

holky ja sem dam fotku co sem dnes nafotila ( muj prcek je ten dole na fotce v blede modrem tricku s cervenyma sandalama :) skuste podle toho vypatrat zda jsou nebo nejsou spatné,podrazka je pružná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 22:57

lepsi foto nemam predem omluva veliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
11.5.12 23:12
@Raduš.ka44 píše:
No, kotníková být nemusí, pokud se přikloníš k názoru, že kotníku se má nechat volnost a je nesmysl ho zpevňovat obuví. ;) Syn nosí od prvních krůčků nízké nekotníkové botasky a nízké bačkorky a kotníkové má jen zimní boty. @Mispulinek89 Dobré boty nemusí být certifikované, protože ne každý výrobce si nechá certifikát vystavit. Pokud mají boty pružnou podrážku, širokou špičku, jsou z kvalitních materiálů (a nemusí to být nutně kůže), mají rovnou, nebo jen mírně klenutou stélku, pak jsou v pořádku a nemusíš se bát.

Jasně, každý má na boty jiný názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.5.12 23:20
@Mispulinek89 píše:
holky ja sem dam fotku co sem dnes nafotila ( muj prcek je ten dole na fotce v blede modrem tricku s cervenyma sandalama :) skuste podle toho vypatrat zda jsou nebo nejsou spatné,podrazka je pružná :-)

jsou spatne, nemaji pevnou patu a vypadaji nejak gumove … to asi bude ta penova podrazka, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.12 11:30

prave maji pevnou patu :) tak ja nevím mam mu koupit nové nebo nechat tyhle holkyyy to je dilema fakt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
12.5.12 11:46

taky si myslím, že by jsi měla koupit nové botičky. Jinak, otevřená špička moc nevadí, i když jsou lepší alespon s část. zavřenou špičkou, ale co vadí, je otevřená pata. Většina fyzioterapeutů se aspon v tomto shoduje

• Citovat
  • Upravit
14046
12.5.12 17:49
@Mispulinek89 píše:
prave maji pevnou patu :) tak ja nevím mam mu koupit nové nebo nechat tyhle holkyyy to je dilema fakt 8o

vzdyt ma pres patu jen pasek, to neni pevna pata, noha v nich pevne nedrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková