Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
maminky mam dotaz jiste znate u hracek znacku fresh pricce
prosim jak je to z obuvý ????mam doma od známé sandálky tehle znacky tvrdí mi,že sou zdravotnický …je to pravda ? díky za odpovedi ![]()
Takže je to Fisher price ![]()
Dcerka obuv od této značky neměla a nepřijde mi ani moc jako zdravotně vhodná
Viděla jsem jen pár botiček na netu a všechny mi přišly nekožené a byly pod kotník. Pro batole, které začíná chodit je vhodnější pevná kožená kotníčková obuv. Ale pokud máš ještě malé mimi a chceš jen botičky jako parádu do kočárku, tak to klidně může být i měkká nízká obuv ![]()
@Nerine píše:
Takže je to Fisher price
Dcerka obuv od této značky neměla a nepřijde mi ani moc jako zdravotně vhodnáViděla jsem jen pár botiček na netu a všechny mi přišly nekožené a byly pod kotník. Pro batole, které začíná chodit je vhodnější pevná kožená kotníčková obuv. Ale pokud máš ještě malé mimi a chceš jen botičky jako parádu do kočárku, tak to klidně může být i měkká nízká obuv
No, kotníková být nemusí, pokud se přikloníš k názoru, že kotníku se má nechat volnost a je nesmysl ho zpevňovat obuví.
Syn nosí od prvních krůčků nízké nekotníkové botasky a nízké bačkorky a kotníkové má jen zimní boty. @Mispulinek89 Dobré boty nemusí být certifikované, protože ne každý výrobce si nechá certifikát vystavit. Pokud mají boty pružnou podrážku, širokou špičku, jsou z kvalitních materiálů (a nemusí to být nutně kůže), mají rovnou, nebo jen mírně klenutou stélku, pak jsou v pořádku a nemusíš se bát.
holky ja sem dam fotku co sem dnes nafotila ( muj prcek je ten dole na fotce v blede modrem tricku s cervenyma sandalama
skuste podle toho vypatrat zda jsou nebo nejsou spatné,podrazka je pružná ![]()
@Raduš.ka44 píše:
No, kotníková být nemusí, pokud se přikloníš k názoru, že kotníku se má nechat volnost a je nesmysl ho zpevňovat obuví.Syn nosí od prvních krůčků nízké nekotníkové botasky a nízké bačkorky a kotníkové má jen zimní boty. @Mispulinek89 Dobré boty nemusí být certifikované, protože ne každý výrobce si nechá certifikát vystavit. Pokud mají boty pružnou podrážku, širokou špičku, jsou z kvalitních materiálů (a nemusí to být nutně kůže), mají rovnou, nebo jen mírně klenutou stélku, pak jsou v pořádku a nemusíš se bát.
Jasně, každý má na boty jiný názor ![]()
@Mispulinek89 píše:
holky ja sem dam fotku co sem dnes nafotila ( muj prcek je ten dole na fotce v blede modrem tricku s cervenyma sandalamaskuste podle toho vypatrat zda jsou nebo nejsou spatné,podrazka je pružná
jsou spatne, nemaji pevnou patu a vypadaji nejak gumove … to asi bude ta penova podrazka, co?
prave maji pevnou patu
tak ja nevím mam mu koupit nové nebo nechat tyhle holkyyy to je dilema fakt ![]()
taky si myslím, že by jsi měla koupit nové botičky. Jinak, otevřená špička moc nevadí, i když jsou lepší alespon s část. zavřenou špičkou, ale co vadí, je otevřená pata. Většina fyzioterapeutů se aspon v tomto shoduje
@Mispulinek89 píše:
prave maji pevnou patutak ja nevím mam mu koupit nové nebo nechat tyhle holkyyy to je dilema fakt
vzdyt ma pres patu jen pasek, to neni pevna pata, noha v nich pevne nedrzi