Kde sehnat dětské botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
maggie79
11.5.12 07:12

Kde sehnat dětské botičky

ahoj všem, prosím vás, kde koupit kvalitní první botičky? a s jakými značkami máte nejlepší zkušenosti? za chvíli je budem potřebovat a já nemám ponětí jesli jsou na to přímo obchody nebo mám jít do normální obuvi? moc díky všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
11.5.12 07:19

Fare - ceske kvalitni mame uz xyty par, Pegres- ty jsme meli jako uplne prvni, Essi - maji pekne funkcni, kavlitni obzvlast sandalky.....

urcite bych se porozhlidla, ve velkych obuvich typu Bata, Deichman CCC atd ty boty kvalitninejsou, personal nic nevi… tam bych nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
11.5.12 07:25
@beruska2× píše:
Fare - ceske kvalitni mame uz xyty par, Pegres- ty jsme meli jako uplne prvni, Essi - maji pekne funkcni, kavlitni obzvlast sandalky.....urcite bych se porozhlidla, ve velkych obuvich typu Bata, Deichman CCC atd ty boty kvalitninejsou, personal nic nevi… tam bych nesla..

zatím máme čas, jen právě zjišťuju informace, díky. mamka mi říkala že dřív to měli přímo v dětským zboží nebo někde tak, ale teď už asi nic moc takovýho není že? určitě budou koukat, ale spousta z vás má zkušenosti, my máme první dítko tak nevíme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
489
11.5.12 07:38

Mě přišly nejohebnější Superfitky. Budeš si muset dát do vyhledávače značka - město a vyleze ti něco v okolí. Buď přímo specializovaná prodejna s těmito kvalitními značkami nebo někdo, kdo ty boty bere. Nebo risknout na www.detskeboty.cz objednat (mají tam míru) a eventuelně když nepadnou vyměnit. Ale to bych si já osobně troufla jen když mám v obchodě odměřenou nožičku a u značky, kterou znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.5.12 07:38

Třeba v Plzni je několik specializovaných prodejen jen se zdravotně nezávadnou, certifikovanou dětskou obuví, kde i výborně poradí. Souhlasím, že Baťa i Deichmann je pro malý děti hrůza (obojí jsme navštívili), protože kvalita bot je dost rozdílná a prodavačky neporadí.

Porozhlídni se kolem, určitě takový obchod objevíš.

Jinak jako první boty mi přijdou vhodné třeba Superfity. Patří sice k těm dražším, ale u začínajícího chodce u mě zvítězily- jsou asi nejlehčí, velmi poddajná podrážka, správně tvarovaný opatek. Co J chodí dobře, už mu kupuju hlavně Pegresy- jsou skoro o polovinu levnější než Superfity, české výroby a obě značky jsou často jediné, do kterých se synova hodně široká a vysoká noha vejde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.5.12 07:57

My první boty koupili v deichmannu, i na zimu i teď na léto páskové jsme sehnali kvalitní ve výprodeji za pár korun. Plný jsme teď koupila Essi a přijdou mi hrozně těžké v porovnání s těmi z deichmannu. A kupovali jsme je ve specializovaném obchodě s dětskou obuví.

Příspěvek upraven 11.05.12 v 08:11

• Citovat
  • Upravit
72725
11.5.12 08:00

My první botky kupovali přímo v dětském, kde měli veškeré dětské zboží a všechny botky opatřeny certifikátem. Jinak teď už kupujeme u Bati, u nás tu mají též certifikáty, navíc velice ochotný personál, co poradí, pomohou vyzkoušet a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
11.5.12 08:10

Ahoj, mrkla jsem Ti na profil, odkud jsi. My koupili první botky Superfit ve speciálce v Praze, nakonec jsme tam jeli i pro sandalky, ty máme Ecco. Je určitě lepší boty vyzkoušet a nechat si poradit, minimálně u těch prvních. Malá má úzkou nožku a celkem jsme hledali, než jsme našli. Byli jsme v Holešovicích, odkaz už tu na ně někdo dával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
11.5.12 08:14

já koupila překvapivě v Renu, mají tam část prvních botiček s certifikátem žirafy a kupodivu i pěkné lezecko-chodící botky JONAS, jsem moc spokojená, teď jsem pořídila ještě ve zdravotnicích potřebách klasické kožené se šměrováním(nařídila nám dr a malý hned začal chodit) :mrgreen: :mrgreen: Značka VAJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.5.12 08:16

Nejlepší je si to osahat a samozřejmě vyzkoušet. Mrně může mít bůhvíjakou nožku a co značka, to jiné botky:-) Osvědčení maj snad všecky, ale příjemné jsou dobře ohebné, což třeba Essi mi takové moc nepřišly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
11.5.12 08:31
@maggie79 píše:
ahoj všem, prosím vás, kde koupit kvalitní první botičky? a s jakými značkami máte nejlepší zkušenosti? za chvíli je budem potřebovat a já nemám ponětí jesli jsou na to přímo obchody nebo mám jít do normální obuvi? moc díky všem :mavam:

My prvni boticky koupili u Bati a se „zirafou“, doporucila nam je rehabilitacni sestra. Prodysne, s dirkami a hlavne pevnym kotnikem… ;)

Hodne zdaru… ;)

• Citovat
  • Upravit
13843
11.5.12 08:33

přidávám se k ESSI sandálky také PRIMIGI mají krásné botičky a též FARE Valašské Klobouky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 08:35

My jsme koupili první sandály Santé ve zdravotnickcýh potřebách, stály 680,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.5.12 08:42

Na doma máme Befado, na ven Superfit a Richter .. a další Befado na ven vlastně taky. Malá má celkem úzkou neoplácanou nožičku. Fare jsou na ni strašně široké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.5.12 08:58
@TýnkaK píše:
Co J chodí dobře, už mu kupuju hlavně Pegresy- jsou skoro o polovinu levnější než Superfity, české výroby a obě značky jsou často jediné, do kterých se synova hodně široká a vysoká noha vejde. :mrgreen:

To mě překvapuje, já zatím koupila jen Superfity, přijdou mi prostě nejlepší - nejohebnější, lehoučké. A naposledy jsem zkoušela Geox, hrozně se mi líbily, ale byly široké, absolutně neseděly. Na úzkou nožku jí perfektně sedí právě ty Superfit, tak se divím, že si je chválíš i na širokou nohu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková