Kde sehnat dětské botičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra Marková
27.8.13 09:13

Scháním sportovní dětskou obuv v Plzni

Ahoj holky.
Scháním sportovní dětskou obuv za přijatelnou cenu pro svého syna do školy.
Poradí mi někdo kde v Plnzni koupím, ale abych nebyla prodavačkám a obtiž a poradili mi mam špatnou zkušenost s Deichanem kde si mě nikdo nevšimna a boty se malemu rozpadnou za 2 měsíce

• Citovat
  • Upravit
1
26.8.15 18:15

Ahoj holky,
rozhodně nedoporučuji kupovat obuv v obchodě BUBU BOTIČKY Beroun. Cenová hladina je zde vysoká a kvalita jí neodpovídá. Reklamovali jsme boty s odlepující se podrážkou a olupujícím se povrchem po 14ti dnech. Evidentně nekvalitní boty. Cena bot 1250Kč. Reklamace byla zamítnuta, odlepující se podrážka byla „odborně“ přilepena. Požadovali jsme vrácení peněz dle zákonného práva.
Reklamace vyřizuje majitel sám, ani neposílá výrobci. Zřejmě chrání svého dodavatele před zákazníkem. Podle sdělení pana majitele je 90% u něj uplatňovaných reklamací „spekulativní“. Udělejte si obrázek sami, ale já už u něj nekoupím ani tkaničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
26.8.15 18:32

@katvx tam jsme brala několikrát a vždy obuv ok. Máš fotky?, já tam brala pro malou celoročky a zimní a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.8.15 22:33

Taky s Berounem nemám špatnou zkušenost, i reklamace proběhla ok, výměnou bot. Asi záleží na značce/dodavateli a problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková