Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tady máte někdo zkušenosti s přípravkem proti plísni OnycoStop PRO? Viděla jsem na to reklamu a znělo to, že je to učiněný zázrak na plísně nehtů i tam, kde věci dostupné v lékárně (na předpis i volně prodejné) selhávají…
Předem děkuji.
Nefunguje, resp. stejnou sluzbu udela, pokud si koupite mnohonasobne levnejsi tea tree oil (cajovnikovy olejicek) a tim si budete po mnoho mesicu nehty potirat kazdy den. Plisen nehtu NELZE odstranit ZA PAR DNU v zadnem pripade. Cely ten produkt je podvod, institut, ktery byl uveden na strankach, vubec neexistuje. Da se o tom najit recenze od lekaru na internetu.
Protiplisnove pusobi take hrebickovy olej, manukovy olej (100× silnejsi pribuzny cajovniku) nebo olej z oregana (dobromysli), opet je to ale na nekolik mesicu denni aplikace, aby to pomohlo. Navic esencialni oleje mohou drazdit a vysusovat pokozku, tak je lepsi je smichat treba s mandlovym olejem a teprve pak aplikovat na nehet/kuzi.
@netvista Díky za reakci. Myslela jsem si to. Já na tyhle věci typu „nemožné ihned, zázraky do tří dnů“ moc nevěřím, říkala jsem si, že to je podezřelé. Zkoušela jsem najít recenze jinde, než na jejich stránkách a nikde jsem nic moc nenašla. Říkala jsem si, že za zeptání nic nedám.
![]()
ONYCOSTOP v CZ je samozřejmě trochu o postřehu. Na stránkách FRUGO ho nabízejí za nějakých 239,– ale je to fake od jiného výrobce. Ono je potřeba se podívat na originál a ten se v česku těžko hledá a rozhodně je cenou od cca,700,–. Ty obrázky jsou k nepoznání podobné, ale už třeba logo značky OUHOE napovídá, že něco není v pořádku.