Funkční fusak
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Funkcni fusak
Maminky podelte se s ulovly. Shanim zimni fusak, neco funkcniho co by
zahralo v hluboke korbe a posleze ve sportaku. Zatim me oslovil keisler. Do
ceho zachumlavate deticky vy ??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Klasika od emitexu.. Měla jsem v něm 2 děti a spokojenost.. Pořídila
jsme znovu. Je rostoucí, zvládl i staršího a ten byl fakt velký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme Outlast od Dita Angel a spokojenost. Pokud Vám nevadí si připlatit, tak bych šla do fusaku z ovčí vlny, třeba od Kaiser.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Emitex nedoporučuji. Vím že ostatní ho chválí, ale mně přišel tenký, dcera v péřové bundě v něm byla zmrzlá, tak jsem si ušila pořádný. Do přírodní vlny nebo peří bych nešla kvůli složité údržbě. Pokud jde o teplo, soustředila bych se na silnou vnitřní výplň (třeba termolin v silnější vrstvě a duté vlákno).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych chtěla na letošní zimu taky nějaký nový a vím z loňska, že musím koupit zavčas, líbíla se mit řeba značka Jané…máte nějakou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Recenze na fusaky najdete zde: https://www.emimino.cz/…pece/fusaky/
Treba pomůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
My mame Lodger bunker a pak se k nam dostal nejaky nonemae za par stovek. Ne, ze by byl ten Lodger horsi, ale ani neni lepsi. Zase bych ten fusak tak moc neresila, resp. nyni bych za nej jiz ty 4 tis nedavala. Fusak vyuzivam hodne, na podzim a na jare tam davam deti jen v domacim obleceni, s pribyvajici zimou postupne navlekam jednu vrstvu, ale i v nejvetsi zime na horach ma dite domaci obleceni, kombinezu a fusak, to staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
no a je třeba lepší
No a je třeba lepší ten fusak s ovečkou vevnitř a nebo ten fleecovej? protože to má taky každej jinak, podle toho co jsem se tak dívala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@muffy1 myslíš s beránkem? Beránek může být buď ovčí rouno, to poznáš také podle ceny, je hřejivé, prodyšné atd., hůř se čistí, je těžké. Nebo beránek - látka polyester, to jsem používala já při šití fusaků, mnohem příjemnější než fleece (i když záleží na vyrobci), měkký, nadýchaný, hřejivý, cenově podobně jako fleece (malinko dražší možná). Casem může zachytávat nečistoty - chloupky z oblečení, vlasy.. fleece bych osobně nechtěla, je mi nepříjemný, připomíná mi molitan, výhodou je snad jen velká škála barev. Minky mi přijde, že jak je lesklý, tak moc nehřeje, také bych si ho nevybrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Do korby jsem měla fusak s outlast materiálem od Little Angel, ten byl
fakt super, takový jako spacák tvaru mumie, na miminko ideál.
Pak do sporťáku jsem měla obyčejný Emitex, tam se chodící batole líp
vešlo a nevadilo, že není tak teplý.
Oboje z bazaru a stačilo.
Teď tu poslední zimu mi stačil fusakonánožník přímo od Baby Joggeru,
který mám ke kočáru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zimní fusak nebo jaro/podzim pro novorozene v únoru?
- Funkční a kvalitní oblečení
- Místo, kde lidé nechávají nepotřebné funkční veci
- Fusak Elodie Details nebo Cotton moose?
- Jaký zimní fusak do hluboké korby?
- Zimní fusak womar 3v1
- Tenký, ale hřejivý fusak do autosedačky
- Plyšový overálek do vajíčka bez zimního fusaku?