Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, zdravím.
Nenašla jsem tady nikde zkušenosti s touto chůvičkou.
Máte prosím někdo zkušenost?
Děkuji ![]()
Ja ji zrovna porildila, ale prcka cekam az prosinci. Takze ozkousena na ostro zatim neni
Zkusila jsem ji zapnou a s obrazem i zvukem jsem spokojena. Vypada moc hezky… Akorat ten dosah neni zdaleka 300m (mozna mimo zdi), ale s tim jsem z recenzi pocitala. Ale pred barak vyvecit psa s ni zvladnu
Jinak recenze urcite jsou. Treba tady na modrem koniku https://www.modrykonik.cz/…ng/truelife/
Oživuji diskuzi, jak to vypadá s videochuvickou, spokojenost?
Já ještě pokukuju po Nanny Truelife H32. Recenze jsou pro i proti 🤷🏻♀️, tak nevím.
Leckdo řekne, ze “jen” audio chuvicky bohatě stačí. Ty jsme měli u dětí před 10ti lety, jenže člověk k nim běžel i když sejmuly štěkot psa.
My máme trulife nevím přesně jaký model, ale moc s ní spokojená nejsem. Asi tak po 9 měsících užívání se baterka strašně vybiji pokud není zaply režim vox. Ve stejné místnosti máme i chuvu jen na zvuk ta zachytí, že už dítě řve a videochuva se zapne až s hodně velkým zpožděním. Ale zase je výhoda, že se můžu podívat jestli je dítě opravdu vzhůru a nemusím litat po schodech. Hlavně kvůli tomu jsem si ji koupila. Když jsem měla jen na zvuk tak jsem si kolikrát myslela, že je dítě vzhůru a ono jen třeba brblalo ze spaní takto mrknu a vim.
@Ifka81 my uz mame skoro mesic chuvicku v provozuva jsem spokojena. I kdyz jsem ji porizovala jeste pred porodem, myslela jsem, ze ji spis vyuzijem az pozdeji, ale nakonec je to skvely pomocnik od 1. dne doma. Malyho mam porad na ocich, coz je super. Jediny, co bych hodinkam vytla je, ze nejsou vodotesne. S malym ditetem v domacnosti by to bylo rozhodne prakticke. Takhle jsem si je malem utopila hned 2. den pri koupani. Ted uz si davam pozor. U snimace bych zas ocenila nejakou sponu na pripnuti, ale to uz je opravdu drobnost. Jinak bych rekla, ze reaguje okamzite jak na zvuk, tak na pohyb. Jestli mate jeste nejake otazky, klidne se ptejte ![]()