Bugaboo nebo Baby Design?

73
28.8.20 11:48

Bugaboo nebo Baby Design?

Dobrý den, mám dotaz. Jaký kočárek je lepší, kvalitnější, pohodlnější.
Chtěla bych:
Prostornou korbičku a sporťák, aby dítě mohlo si lehnout, sednout a něco mezí.
Ovládání aby bylo jednoduché
Aby kočárek mohl projet ve městě (kočičí hlavy) i v lesoparku Údržba kočárku také není žádná věda.
Děkuji za doporučení.
Třeba vás napadne ještě něco jiného.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
28.8.20 13:29

@Timuraa mam bugaboo a je fajn ale na kocicich hlavach je dite trochu vyklepane :lol: zvladl ale kazdy teren zatim. Sportak je kolebkove sezeni. Nejde dat vubec do rovneho lehu, to nekomu vadi. Kazdopadne je lehky, a do auta super skladny! Skladani, rozkladani, otaceni sedacky je velmi jednoduche a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
28.8.20 14:44

Mame baby design uz na druhé dite, jezdim s nim uz ctvrty rok v kuse. Objel s nami autem i letadlem pulku zemekoule :D Vydrzel s nami toho uz opravdu hodne a je stale v dobrém stavu, nikdy nepotreboval zadnou opravu.. Je super, ale ten hluboka korba moc prostorna neni. Ja mam velky deti, takze max sest mesicu a musi do sportaku. Ten uz je pak velky a jde do lehu, prvni dite v nem spalo jeste ve trech letech.. Kolibku bych urcite nevolila.. Na nakladani do kufru je trosku tezsi, ale zvládám to jako slaba zenska v pohode. Za ty male penize bych baby desing urcite doporucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.20 10:14

@Pajka89 @Showme_a mockrát vám děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24234
30.8.20 12:43

Já mám doma baby design dotty a už bych zpětně do něj nešla. Korba v pohodě. V podstatě to není špatný kočár, ale sportovní verze je strašně těžká a neskladná do auta. Pohodlný kočárek pro dítě to určitě je, projede kde co, ale já měla problém s ním vyfunět kopec a nebo vyjet na nájezd do obchodu. Takže jsem pak pořizovala lehoučký sporťák do města a úžasný. Jen když jsme třeba teď chtěli jet na dovolenou do hor tak jsme nakonec brali ten lehčí kočárek. Na druhé budu pořizovat jiný kočár, asi Thule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.8.20 14:33

@anavi13 jo no, těžký celkem je, taky jsme k němu pak pořizovali ještě golfky, na kratší cesty do města nebo třeba do obchodaku se nám nechtel dávat do auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.8.20 14:54

Mám Baby design, je super, ale celkem těžký, už bych šla určitě do Thule .
Bugaboo v žádné případě- - viz. https://www.ivafis.cz/kocarky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24234
30.8.20 15:10

@Pajka89 mě se s ním právě jezdí i blbě po vesnici, prostě kopce nebo do lesa se mi s ním nechce kvůli tomu jak je těžký. Korbu teď na miminko ještě nechám v záloze, ale pak půjde. Teď na začátek koupím asi fakt Thule dvojkočár a pak klasiku Thule pro jedno dítě. V tom terénu mě ta baby design omezuje. Ale zase za ty peníze super kočár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24234
30.8.20 15:15

@Káťa19 jé děkuji za článek, to mi teď rozhodlo, že půjdeme do Thule :D o Bugaboo jsem chvíli přemýšlela jako o dvojkočáru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.8.20 17:54

@anavi13 Thule je nadhernej, taky se mi libi.. Ale 25 tis za kocarek uz je pro nas prilis :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.20 18:07
@Káťa19 píše:
Mám Baby design, je super, ale celkem těžký, už bych šla určitě do Thule .
Bugaboo v žádné případě- - viz. https://www.ivafis.cz/kocarky/

Děkuji Vám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
30.8.20 18:47

Měli jsme Baby Design na první dítě a pro druhé budeme kupovat také. Jak už tu padlo, ano, je těžký, ale projede opravdu snad všechno a pro dítě bych řekla, že je pohodlný. Pokud nemusíš řešit malý kufr auta a tahání do schodů, MHD, je to skvělý kočár za velmi slušné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24234
30.8.20 19:47

@Pajka89 já koukám po bazarech, na nový bych taky neměla :D ty doplňky má fakt drahé. Ale takto přes bazar to půjde. My ještě máme v plánu třetí dítě, tak už by nám na něj zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.8.20 20:04

@Pajka89 ja bych taky novy nekoupila

@Alushka.S píše:
Měli jsme Baby Design na první dítě a pro druhé budeme kupovat také. Jak už tu padlo, ano, je těžký, ale projede opravdu snad všechno a pro dítě bych řekla, že je pohodlný. Pokud nemusíš řešit malý kufr auta a tahání do schodů, MHD, je to skvělý kočár za velmi slušné peníze.

Ano, to. Mohu potvrdit, v porovnani s jinymi, ma skvele vlastnosti, pomer cena vykon a s terenem si poradi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.20 22:28

Holky, děkuji všem za tipy a rady!
Koukám ještě na Casualplay S4, taky se mi libi.
Bugaboo jsem zavrhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport