Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, mám dotaz. Jaký kočárek je lepší, kvalitnější, pohodlnější.
Chtěla bych:
Prostornou korbičku a sporťák, aby dítě mohlo si lehnout, sednout a něco mezí.
Ovládání aby bylo jednoduché
Aby kočárek mohl projet ve městě (kočičí hlavy) i v lesoparku Údržba kočárku také není žádná věda.
Děkuji za doporučení.
Třeba vás napadne ještě něco jiného.
děkuji
@Timuraa mam bugaboo a je fajn ale na kocicich hlavach je dite trochu vyklepane
zvladl ale kazdy teren zatim. Sportak je kolebkove sezeni. Nejde dat vubec do rovneho lehu, to nekomu vadi. Kazdopadne je lehky, a do auta super skladny! Skladani, rozkladani, otaceni sedacky je velmi jednoduche a rychle.
Mame baby design uz na druhé dite, jezdim s nim uz ctvrty rok v kuse. Objel s nami autem i letadlem pulku zemekoule
Vydrzel s nami toho uz opravdu hodne a je stale v dobrém stavu, nikdy nepotreboval zadnou opravu.. Je super, ale ten hluboka korba moc prostorna neni. Ja mam velky deti, takze max sest mesicu a musi do sportaku. Ten uz je pak velky a jde do lehu, prvni dite v nem spalo jeste ve trech letech.. Kolibku bych urcite nevolila.. Na nakladani do kufru je trosku tezsi, ale zvládám to jako slaba zenska v pohode. Za ty male penize bych baby desing urcite doporucila.
Já mám doma baby design dotty a už bych zpětně do něj nešla. Korba v pohodě. V podstatě to není špatný kočár, ale sportovní verze je strašně těžká a neskladná do auta. Pohodlný kočárek pro dítě to určitě je, projede kde co, ale já měla problém s ním vyfunět kopec a nebo vyjet na nájezd do obchodu. Takže jsem pak pořizovala lehoučký sporťák do města a úžasný. Jen když jsme třeba teď chtěli jet na dovolenou do hor tak jsme nakonec brali ten lehčí kočárek. Na druhé budu pořizovat jiný kočár, asi Thule.
@anavi13 jo no, těžký celkem je, taky jsme k němu pak pořizovali ještě golfky, na kratší cesty do města nebo třeba do obchodaku se nám nechtel dávat do auta..
Mám Baby design, je super, ale celkem těžký, už bych šla určitě do Thule .
Bugaboo v žádné případě- - viz. https://www.ivafis.cz/kocarky/
@Pajka89 mě se s ním právě jezdí i blbě po vesnici, prostě kopce nebo do lesa se mi s ním nechce kvůli tomu jak je těžký. Korbu teď na miminko ještě nechám v záloze, ale pak půjde. Teď na začátek koupím asi fakt Thule dvojkočár a pak klasiku Thule pro jedno dítě. V tom terénu mě ta baby design omezuje. Ale zase za ty peníze super kočár ![]()
@Káťa19 jé děkuji za článek, to mi teď rozhodlo, že půjdeme do Thule
o Bugaboo jsem chvíli přemýšlela jako o dvojkočáru ![]()
@anavi13 Thule je nadhernej, taky se mi libi.. Ale 25 tis za kocarek uz je pro nas prilis ![]()
@Káťa19 píše:
Mám Baby design, je super, ale celkem těžký, už bych šla určitě do Thule .
Bugaboo v žádné případě- - viz. https://www.ivafis.cz/kocarky/
Děkuji Vám!
Měli jsme Baby Design na první dítě a pro druhé budeme kupovat také. Jak už tu padlo, ano, je těžký, ale projede opravdu snad všechno a pro dítě bych řekla, že je pohodlný. Pokud nemusíš řešit malý kufr auta a tahání do schodů, MHD, je to skvělý kočár za velmi slušné peníze.
@Pajka89 já koukám po bazarech, na nový bych taky neměla
ty doplňky má fakt drahé. Ale takto přes bazar to půjde. My ještě máme v plánu třetí dítě, tak už by nám na něj zůstal.
@Pajka89 ja bych taky novy nekoupila
@Alushka.S píše:
Měli jsme Baby Design na první dítě a pro druhé budeme kupovat také. Jak už tu padlo, ano, je těžký, ale projede opravdu snad všechno a pro dítě bych řekla, že je pohodlný. Pokud nemusíš řešit malý kufr auta a tahání do schodů, MHD, je to skvělý kočár za velmi slušné peníze.
Ano, to. Mohu potvrdit, v porovnani s jinymi, ma skvele vlastnosti, pomer cena vykon a s terenem si poradi ![]()
Holky, děkuji všem za tipy a rady!
Koukám ještě na Casualplay S4, taky se mi libi.
Bugaboo jsem zavrhla ![]()