Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosim radu uz jsem zoufala furby se nam nejak zasekl prestal se hybat ani ocka ani usi ani zobacek… neraguje ani na lochtani…ma nove baterky a stejne se po chvilce vypne…nema nekdo zkusenost? Je to asi na reklamaci ze. Syn je nestastny. Jestli na to neni nejaky figl.
Taky jsme reklamovaly asi po mesici, taky se zasekl.Uz bych to nekoupila hlavne ze mame dva
Ale reklamace byla v pohode, dostali jsme uplne novyho
@citrusek2 jo je ze sparkysu ja se prave bojim aby nerekli ze jsme to udelali my :/ a budeme mit po srande. Mame ho od vanoc ale zacal si s nim hrat az ted vic a najednou tohle…:/
Doufam, hlavne aby jim to netrvalo celych 30dni nez neco poslou. ![]()
@RencaMalicka píše:
@citrusek2 jo je ze sparkysu ja se prave bojim aby nerekli ze jsme to udelali my :/ a budeme mit po srande. Mame ho od vanoc ale zacal si s nim hrat az ted vic a najednou tohle…:/
Ne, normálně vysvětlete situaci (bez detailů co jste s ním dělali nedělali) a stůjte si za svým. Furby s tím mají problém od začátku své existence a řeší to obvykle dost ochotně. ![]()
@RencaMalicka píše:
Doufam, hlavne aby jim to netrvalo celych 30dni nez neco poslou.
To se může stát, ale bohužel tomuhle se nevyhneš, je to jejich právo. Tím spíš pokud to řešíš přes „prostředníka“ v podstatě, nikoliv přes výrobce, tak to nějakou dobu většinou zabere. Ale třeba to vyřeší dřív ![]()
My ho meli z draciku a ten mesic jsme cekali, ale je fakt ze jsme tam driv nesli tak mozna uz tam byl nejaky cas ![]()
Tak uvidime no posilam ho do sparkysu ale treba kdyz uvidi co to dela nebo spis nedela ze
tak poslou rovnou noveho, ale fakt jsme s nim zachazeli slusne tak prave jsem byla prekvapena ze mu takhle hrablo a zasekl se :/
@RencaMalicka píše:
Tak uvidime no posilam ho do sparkysu ale treba kdyz uvidi co to dela nebo spis nedela zetak poslou rovnou noveho, ale fakt jsme s nim zachazeli slusne tak prave jsem byla prekvapena ze mu takhle hrablo a zasekl se :/
A nemáš nějakou pobočku poblíž? Jít tam osobně je myslím o něco lepší ![]()
@Nimie mam na cernaku, ale oni to chteji poslat postou do toho reklamacniho. Byl kupovany pres eshop prave tak mi rekla ze se to neda osobne.
@RencaMalicka píše:
@Nimie mam na cernaku, ale oni to chteji poslat postou do toho reklamacniho. Byl kupovany pres eshop prave tak mi rekla ze se to neda osobne.
Aha, to je zvláštní ![]()
@Nimie no bohuzel jinak uz bych jim to tam sla hodit na hlavu ![]()
@RencaMalicka píše:
@Nimie no bohuzel jinak uz bych jim to tam sla hodit na hlavu
Me hlavne mrzi ze je malej nestastnej jsou mu 3 roky a moji segry dcera ho ma taky a byly jsme na návštěvě a sebral ji ho a rika jeeee furby nas je rozbitej nooo tak smutne a furt ji ho tam tahal a mazlil se s nim.
ach jooo. Doufam, ze nam poslou noveho. ![]()