Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kamča.dalmatinka
kartu mám
aha, tak ten zase dělá něco jiného jo??? mě úoraž…
ale v dráčku mají omezené barvy
Ty bláho a jak poznám že je cool?? toje s těma vlasama,???
v dráčiku zadám furby ale žádný cool mi nevyjede
No a ještě máme pinkie pie chodící, a pak takové barevné chichotající chlupaté koule, vše pujde z domu, a taky chou chou
@ka-tka píše:
No a ještě máme pinkie pie chodící, a pak takové barevné chichotající chlupaté koule, vše pujde z domu, a taky chou chou
tu kouli máme taky
To je asi ta nejvíc na prd věc, co se tady kdy objevila
Já musím z téhle diskuse pryč, nebo jim toho Furbyho ještě koupím
Když je to nakonec tak levný ![]()
@terinka4444 píše:
@Antonie Bolavá už nad ním taky přemýšlím![]()
![]()
Jo, už vidím, jak jí to ta dvouletá bere, a ta sedmiletá to vychobvá k obrazu svému a bude to spratek, určitě mi bude nadávat, myslím ten furby ![]()
@terinka4444
ahojky holky tak co?? jak jste se rozhodly??? já urči kupujji dva, ať chcu nebo nechcu!!!
![]()
@Jája.U píše:
@terinka4444
ahojky holky tak co?? jak jste se rozhodly??? já urči kupujji dva, ať chcu nebo nechcu!!!![]()
![]()
![]()
já asi ne, mně se ten poník fur real líbí víc. A nám stačí jeden, holky se snad podělí ![]()
Ale jako nalomily jste mě řádně
No půjdu každopádně do Dráčika, tak seženu obojí za 15 stovek, a uvidím co z toho nakonec vyleze. Že bych ho nakonec pro starší (ehm… sebe) koupila?
jenže tady mám ještě někde toho 15 letýho. Jestli manžel uvidí pod stromkem tu samou hračku, tak mě vykostí ![]()
Kdo nemá kartičku do Dráčika, tak tady za 1569. Ale velmi omezený výběr.
Ježiš, já snad pro to dojedu ještě dneska a koupím jim to k nějakým imaginárním narozeninám! Už jsem z toho mimo realitu. Já ho chci!!!
@Antonie Bolavá ááájsi tom jako blázen holka zlatá!!! vítej
)
no já jsem to teď rprzebírala i s ředitelkou ve školce a ona mi řekla, že není dobrý ho brát i té 3, že pak jí budu učit co má starší ségra mám taky ( třeba jednou časem noťas), tak já nevím, ale chápete mě že??? bude plakat a bude zklamaná… že má jenom plyš… kdybychjá jítak viděla do hlavinky, tak co myslíte cholky
@Jája.U já myslím, že určitě je zase něco, co by udělalo obrovskou radost té mladší. Asi i souhlasím s tou ředitelkou, že z výchovného hlediska je to lepší, když nebudou mít všechno dvakrát. Já mám pro ně většinu dárků společných a holt se budou muset podělit. Ale je fakt, že to mám mnohem jednodušší, protože mojí mladší je teprve rok, takže zatím žádné nároky nemá
@Antonie Bolavá
já vím, vím že jeto prada. ale mě to bude rvát uši až se o to budou rvát…