Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Antonie Bolavá píše:
hmm, ale hromada ho..en. Žijeme tady v ho..nech![]()
![]()
no těma hnojíme zahradu a máme trávník že nám každej závidí
.Dobrý je přidávat i do klasickejch domácích kytek.mi kvetou nonstop ![]()
@terinka4444 píše:
Kamčo, teda ty jsou šerednýMy měli bezsrstý myši loni, byly taky šeredný, málá má na ně alergii, osypaly se jí ruce. Dvě kočky, venku, psa, já už taky chci zbytek jen na baterky
morčátka se daj ochočit narozdíl od myšek
(teda myslím, myši máme jen ty polní).
Pejsek nás možná taky bude čekat pod stromečkem
.Ještě to musíme pořešit, ale psa nemáme už rok a je tu smutno ![]()
Morčátka se dají tak vycvičit, že nebobkujou po bytě? A smrdí to? Myši, ikdyž bezsrstý pořád prostě smrděli myšinou, pořád a jak se vzali do ruky tak prostě kadily
měli jsme je os mimineček, takže se nebály, ale smrad z nich hroznej, navíc se to furt množilo
jej, to byl nápad ![]()
Jo bez psa, nám umřela fenka, když jsem byla v pátém měsící, měla rakovinu a bolesti, už to nešlo, museli jsme ji utrati, kdyý jí manžel nakládal do auta, myslela jsem, že umřu, strašný, bylo jí 14let.
Tak jsme se zařekli, že psa už ani omylem, no tak malá se narodila 26.12. a koncem ledna už jsme si jeli pro štěně
jsme to dlouho vydrželi bez psa
ale koupili jsme jorkšíra, Čiki byla pudl, a to jsme si naběhli, to je hazjl proradnej
![]()
@terinka4444 píše:
Morčátka se dají tak vycvičit, že nebobkujou po bytě? A smrdí to? Myši, ikdyž bezsrstý pořád prostě smrděli myšinou, pořád a jak se vzali do ruky tak prostě kadilyměli jsme je os mimineček, takže se nebály, ale smrad z nich hroznej, navíc se to furt množilo
jej, to byl nápad
morčátka se dají naučit na morčecí záchod. Přijdou na zavolání, rádi se mazlí. Máme jich doma hoooodně, mám chovatelskou stanici a sem docela na pořádek a zvlášt na smrady citlivá a neppoznala bys že tu máme zvíře, natož hodně zvířat ![]()
Na mě samozřejmě nekadí a ani nemočí. Nejsou z nich ani chlupi když je nemaj a nemaj žádnou svou vuni když k nim čichneš.
Nechaj se klidně nechat hodinu vozit v autíčkách
a když jsi na ně hodná, tak se i usmívaj viz foto
Příspěvek upraven 30.10.13 v 17:18
Jinak u nás se určitě bude pořizovat pes, né kočkopes jako jokšír. nevim jestli mám na ně smulu, ale tyhle malí mrchy jsou vždy uštěkaní hruza a mámy jokšír je i agresor, že klidně kousne
.Chci pořádného psa
.
@Kamča.dalmatinka mně se to morče nedaří ochočit
. Na začátku si ode mě aspoň vzala mrkev, teď ji mám u sebe a jen se snaží utéct
Asi na to nemám vlohy. Dětí se bojí a já se jí nedivím. Taky se jich občas bojím.
Ale je fakt, že se naučila chodit na záchod na jedno místo v kleci a to stačí jen vybrat lopatkou a dosypat stelivo a nemusím čistit celou klec. Jinak jsem ale zklamala.
A s těma pejskama mě nestrašte. Čuba byla teď už na čtvrté operaci za rok. Teď naposled jí vyndavali bouli na břiše a zítra čekám výsledky z cytologie. Čubě je 11 a mám ji od devatenácti…
@Antonie Bolavá nám umřela 19 letá fenečka, tak možná vás také čeká ještě spoustu let.
Písnu ti sz, mohu ti pomoci s tim ochočením
večer až děti usnou. Písni mi jak je stará
@Kamča.dalmatinka je jí pět měsíců. Dneska jsem si ji vzala a byla trochu klidnější než včera. Ale jak přišly do pokoje holky tak chudák začala zdrhat ![]()
No já mám bišonka, ty se dožívají dost. No ale měla od loňských Vánoc zánět dělohy, pak močové kameny, nádory na mléčné žláze a teď tohle
11 let ani nekýchla a teď má všechno najednou. No zítra nebo pozítří se uvidí
@Antonie Bolavá no nekecej!!!
![]()
mě švihne!!! fakt jo?? a jakje,??? já jdu pro něho v pondělí
))))
ale chtěla bychještě do makra
) jestli ho tam nemají
@Jája.U píše:
@Antonie Bolavá no nekecej!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mě švihne!!! fakt jo?? a jakje,??? já jdu pro něho v pondělí))))
ale chtěla bychještě do makra) jestli ho tam nemají
já brala v Dráčiku. Měli tam teda jen 3
ale naštěstí měli toho růžovýho, co jsme nutně museli mít, takže ok. No vypadá to hezky, myslela jsem že to bude náročnější jako tamagotchi, ale vypadá to že ne. Ale je teda dobrý mít něco od jablka, je tam aplikace, která překládá do aj, to krmení, nějaká hudba na kterou zpívá a uspávání. Ale nakrmit lze i bez toho a na hudbu reaguje na jakoukoli. Škoda že se nechce kámošit s tím starochem
Prostě jsem opět podlehla své touze po technických vymoženostech
Já se tu přiznám otevřeně, že mladá by to sama od sebe vůbec mít nemusela. Já jí tyhle věci vnucuju
Nebo nevnucuju, ale šikovně nahodím udičku ![]()
@Antonie Bolavá hihi
no si holka kikovná
)
já koukala do dráčiku a mají tam černýho s růžovým a žlutý vlasy tak pro něho bych chtěla jít…
ale jestli bude no..
Tak já kupovala Furbyho za 14OO na netu, kluka bavil několik týdnů, pak se rozbil a je na reklamaci.Ale prachy nám asi nevrátí, spíš dalšího FURBYHO…