Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak holky jsem vás dočetla..a jak sjste na tom s furbym po pár týdnech..stojí za to..???..česky se asi nenaučí že…a zeptám setaky na rozdíl cool, a ten normál…moc se mi teda nechce dávat tolika penez za nej..takže ješte stále budu váhat, pořídit sedá i za 1500 co jsem našla, ale stojí to za ty peníze??
@petra.lovosice nestojí za to. Padá na něj prach a nikdo si ho nevšimne. Ale tak je to s většinou hraček, pokud dítě nemá tak dvě nebo tři. Aspoň u nás to tak je. Nikdo si s ničím nehraje.
Jaký je rozdíl mezi hot a cool nevím. My máme toho hot
Ty baterky tam vydrží opravdu tak málo, naučily jsteho už něco??víc než mě se to líbí chlapovi, u nás to bude asi taky ležet jako všechno..no mám o čem přemýšlet ješte aspon týden zda ho pořídit či ne, kouknu možná i na mmb jestli ho tam někdo nenabízí..ale nevím zda se vyplatí brátpoužiteho ale na tom by se asi nemelo co zničit max. ušmudlat
Kdyby ho tu někdo chtěl nabídnou za rozumný peníz tak bychho vzala
A nebudeš ho chtít prodávat??loni sem koupila tu interaktivní kočku, hrala asi dva dny, pak jí vytáhla asi dvakrát za rok, roztekly se v ní baterky..tak proto už nechci ani investovat, dopadne to stejně, jenže si ho přeje k vánocum
Ahoj mám akorád jednu otázku nevíte proč, když se furby vzbudí tak tancuje?..pořád tancuje a pak vzápětí po 5 min usne(baterky jsou nové)
@Lena19841
ahoj, mě netancuje ale mele mele mele. a do 5 minut spí když si ho nevšímáme…
Já teda už nakoupila spoustu pí…,ale furbyho mužu doporučit jako největší ptákovinu ze všech těch ptákovin co nám prošlo rukama. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Já teda už nakoupila spoustu pí…,ale furbyho mužu doporučit jako největší ptákovinu ze všech těch ptákovin co nám prošlo rukama.
nn, Pinkie Pie je horší. Opakuje pořád dokola „mám tě ráda“ i když si jí nevšímáš a říká to co 20 vteřin.
Mmch. čuba je na tom zle, už jen čekáme ![]()
Zdravím všechny, jen otazečku k těm stále se vybijejicim se bateriím. Skoušely jste někdo do Furbyho dát nabíjecí baterie? Jde to vůbec? V návodu jsou totiž 1,5 a ty nabíjecí mají kapacitu pouze 1,2? Tak nevim zda to vůbec s nimi funguje. Díky za odpověď, Valeri!
@valeri123 píše:
Zdravím všechny, jen otazečku k těm stále se vybijejicim se bateriím. Skoušely jste někdo do Furbyho dát nabíjecí baterie? Jde to vůbec? V návodu jsou totiž 1,5 a ty nabíjecí mají kapacitu pouze 1,2? Tak nevim zda to vůbec s nimi funguje. Díky za odpověď, Valeri!
Nám jede na nabíječky a muž konstatoval, že je to ok, jen prostě vydrží ty bareky míň…