Furby - poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
27.11.13 20:35

Tak holky jsem vás dočetla..a jak sjste na tom s furbym po pár týdnech..stojí za to..???..česky se asi nenaučí že…a zeptám setaky na rozdíl cool, a ten normál…moc se mi teda nechce dávat tolika penez za nej..takže ješte stále budu váhat, pořídit sedá i za 1500 co jsem našla, ale stojí to za ty peníze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.11.13 10:41

Najde se někdo kdo poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.11.13 10:46

@petra.lovosice nestojí za to. Padá na něj prach a nikdo si ho nevšimne. Ale tak je to s většinou hraček, pokud dítě nemá tak dvě nebo tři. Aspoň u nás to tak je. Nikdo si s ničím nehraje.
Jaký je rozdíl mezi hot a cool nevím. My máme toho hot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.11.13 11:00

Ty baterky tam vydrží opravdu tak málo, naučily jsteho už něco??víc než mě se to líbí chlapovi, u nás to bude asi taky ležet jako všechno..no mám o čem přemýšlet ješte aspon týden zda ho pořídit či ne, kouknu možná i na mmb jestli ho tam někdo nenabízí..ale nevím zda se vyplatí brátpoužiteho ale na tom by se asi nemelo co zničit max. ušmudlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.11.13 11:05

Kdyby ho tu někdo chtěl nabídnou za rozumný peníz tak bychho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.11.13 11:26

Baterky se neměly šanci vybít ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.11.13 11:29

A nebudeš ho chtít prodávat??loni sem koupila tu interaktivní kočku, hrala asi dva dny, pak jí vytáhla asi dvakrát za rok, roztekly se v ní baterky..tak proto už nechci ani investovat, dopadne to stejně, jenže si ho přeje k vánocum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.14 12:15

Furby

Ahoj mám akorád jednu otázku nevíte proč, když se furby vzbudí tak tancuje?..pořád tancuje a pak vzápětí po 5 min usne(baterky jsou nové)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
3.1.14 12:37

@Lena19841
ahoj, mě netancuje ale mele mele mele. a do 5 minut spí když si ho nevšímáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.14 13:07

No to nám taky mele pořád :-D furt paří, zpívá mi-mi-mi-mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.14 14:12

Já teda už nakoupila spoustu pí…,ale furbyho mužu doporučit jako největší ptákovinu ze všech těch ptákovin co nám prošlo rukama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.14 14:13

Ještě že už je z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.1.14 14:29
@Kamča.dalmatinka píše:
Já teda už nakoupila spoustu pí…,ale furbyho mužu doporučit jako největší ptákovinu ze všech těch ptákovin co nám prošlo rukama. :mrgreen:

nn, Pinkie Pie je horší. Opakuje pořád dokola „mám tě ráda“ i když si jí nevšímáš a říká to co 20 vteřin.
Mmch. čuba je na tom zle, už jen čekáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.1.14 21:38

Zdravím všechny, jen otazečku k těm stále se vybijejicim se bateriím. Skoušely jste někdo do Furbyho dát nabíjecí baterie? Jde to vůbec? V návodu jsou totiž 1,5 a ty nabíjecí mají kapacitu pouze 1,2? Tak nevim zda to vůbec s nimi funguje. Díky za odpověď, Valeri!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
6.1.14 22:05
@valeri123 píše:
Zdravím všechny, jen otazečku k těm stále se vybijejicim se bateriím. Skoušely jste někdo do Furbyho dát nabíjecí baterie? Jde to vůbec? V návodu jsou totiž 1,5 a ty nabíjecí mají kapacitu pouze 1,2? Tak nevim zda to vůbec s nimi funguje. Díky za odpověď, Valeri!

Nám jede na nabíječky a muž konstatoval, že je to ok, jen prostě vydrží ty bareky míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí