Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mamulinka píše:
@Antonie Bolavá a uz ho mate vybaleného??
jo, už si s ním hraje ![]()
Ahoj všichni prosím vás koupila jsemtoho poníka
)
zmáčknu záda řehtá je príma ale to je vše, je na to nějaký fígl aby toho dělal víc??
prý reaguje na mrkev a pohlazení musím na to nějako zvláštně aby reagoval?
Prosím vás, kde se vám podařilo sehnat nejlevnějšího furbyho?
@Galaxys píše:
Prosím vás, kde se vám podařilo sehnat nejlevnějšího furbyho?
V Dráčkovi za 1490Kč i s batůžkem anebo ho mají tuším teďka v akci v Tescu, tam je mám dojem o stovku levnější, ale zase bez batůžku…
@Jajulka píše:
V Dráčkovi za 1490Kč i s batůžkem anebo ho mají tuším teďka v akci v Tescu, tam je mám dojem o stovku levnější, ale zase bez batůžku…
Děkuji. To už je slušná cena, do toho Dráčka bych se mohla podívat.
@Galaxys píše:
Děkuji. To už je slušná cena, do toho Dráčka bych se mohla podívat.
A on ten batůžek je fakt hezký, takže pokud máš holčičku, budeš mít rovnou dva dárečky
.
@Jajulka píše:
A on ten batůžek je fakt hezký, takže pokud máš holčičku, budeš mít rovnou dva dárečky.
To zní dobře ![]()
@Galaxys píše:
To zní dobře
Jen teda nevím, zda ty batůžky stále mají, my už ho kupovali skoro před měsícem… Batůžky dávají do vyprodání… Uvidíš…
Já ho dneska vrátila
.podařilo se mi dohledat doklad.Tak sem zvědavá jestli se tu najde náké dítě kterého bude furby bavit více než týden ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Já ho dneska vrátila.podařilo se mi dohledat doklad.Tak sem zvědavá jestli se tu najde náké dítě kterého bude furby bavit více než týden
Kámoška ho teď koupila dceři před týdnem…první den si hrála dcerka a až doteď si na něm ujíždí už jen maminka
Dcera už nezájem ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Já ho dneska vrátila.podařilo se mi dohledat doklad.Tak sem zvědavá jestli se tu najde náké dítě kterého bude furby bavit více než týden
No vidíš, synek kamarádky bez něj nedá prý ani ránu a už je to delší čas ![]()
@RyBANA píše:
Kámoška ho teď koupila dceři před týdnem…první den si hrála dcerka a až doteď si na něm ujíždí už jen maminkaDcera už nezájem
Mě taky bavil déle něž malého:-).
@Kamča.dalmatinka píše:
u nás nikoli
Dnes si milostslečna stěžovala, že ona nic nedostane. Mladší má totiž svátek. Tak jsem jí připomněla kdo asi dostal Furbyho a prý už ho „nepocebuje“. A už je to delší doba, co chudák chrní na stole