Furby - poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1952
29.10.13 17:53

…já jsem ho včera viděla v hračkárně…a když jsem uviděla tu cenu, tak jsem myslela, že půjdu k zemi :mrgreen:… měli tam toho „originálního“ s tím strojkem za 1.600…a nebo „jen“ plyšáka bez strojku za 3.00…a myslím si, že to je prostě jen plyšák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 17:54

@MonikaN.89 jj cena je hroznáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.10.13 17:56
@MonikaN.89 píše: …já jsem ho včera viděla v hračkárně…a když jsem uviděla tu cenu, tak jsem myslela, že půjdu k zemi :mrgreen:… měli tam toho „originálního“ s tím strojkem za 1.600…a nebo „jen“ plyšáka bez strojku za 3.00…a myslím si, že to je prostě jen plyšák…

Tak za tři kačky by to šlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Courtney
29.10.13 17:58

Ahoj, jde ho naučit i cesky, ale je to desna fuska. anglicky mluví i bez telefonu, pokud angličtinu majitel ovládá. Jsou všichni stejní, charakter se jim mění az podle toho jak se k nim chovas. Ja jsem ho dostala k Vánocům, pro me super hračka, pro 8letou dceru k ničemu, dva dny s nim spala a pak ji to přestalo bavit. Skoro sestnactilety syn se s nim vyblbne a i ho neco naučí. Pro tvou dceru bych spíše doporučila nejakou plyšovou napodobeninu co nic neumí, jen vydává zvuky kdyz ji zmacknes břicho. Viděla jsem je v Tescu :-)

• Citovat
  • Upravit
3134
29.10.13 18:02

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
hm tak ten by jí určo stačil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 18:02
@Courtney píše:
Ahoj, jde ho naučit i cesky, ale je to desna fuska. anglicky mluví i bez telefonu, pokud angličtinu majitel ovládá. Jsou všichni stejní, charakter se jim mění az podle toho jak se k nim chovas. Ja jsem ho dostala k Vánocům, pro me super hračka, pro 8letou dceru k ničemu, dva dny s nim spala a pak ji to přestalo bavit. Skoro sestnactilety syn se s nim vyblbne a i ho neco naučí. Pro tvou dceru bych spíše doporučila nejakou plyšovou napodobeninu co nic neumí, jen vydává zvuky kdyz ji zmacknes břicho. Viděla jsem je v Tescu :-)

a nevíš za kolik::::???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.10.13 18:09
@Jája.U píše:
@Antonie Bolavá
máme psa- a žere to baterie jako blázen…
ta mladší by byla možná ráda, asis určo, ale ta starší ta chce prostě FRB

já právě myslela vzít starší Furbyho a pro mladší něco jiného interaktivního. Jinak my žrouty baterií řešíme hromadou dobíjecích baterií. Jako i těch je furt málo, ale aspoň nemusím do zblbnutí kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 18:11

@Antonie Bolavá
mi o tom povídej… kaastrofa… asi malé koupim jen jak tu psali že zmáčkneš břuch.. a to bude stačit…
nám fakt z toho hlavu v pejru jsou to nehorázně drahé hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.10.13 18:12

Já měla tu první verzi před X lety, takže se mi to líbí a fandím tomu. Dokonce ho ještě někde mám. Ale tenhle bude vymakanější, tak už se těším, až do toho holky dorostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 18:16

@Antonie Bolavá
se těš na ty prašulky…
je to normální lichva na rodiče :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.10.13 18:23
@Jája.U píše:
@Antonie Bolavá
se těš na ty prašulky…
je to normální lichva na rodiče :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

hele, já mám letos pro děti vymyšleno pár dárků, ale ty prachy, když jsem to sečetla… :lol: Nojo, tak co se dá dělat. Zase kdybys na to vyloženě neměla, tak bys to holt nekoupila. Tak když na to ještě je, tak je to v pohodě, Vánoce jsou Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.10.13 18:24

Na aukru mají nové originály už od 1200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 18:25

@Antonie Bolavá
no a to je právě to…vánoce jsou vánoce a já jsem vždy na měkko.. jsem spíš jak houba :o)
koupila bychjim asi i kolotoč kdyby ho chtěli 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
29.10.13 18:25

@terinka4444
já je viděla teď jsem tam taky byla… ale co když se něco poondí???
 b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.10.13 18:26
Tak napiš prodejcům, jak je to se zárukou
@Jája.U píše:
@terinka4444
já je viděla teď jsem tam taky byla… ale co když se něco poondí???
b
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815