Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
…já jsem ho včera viděla v hračkárně…a když jsem uviděla tu cenu, tak jsem myslela, že půjdu k zemi
… měli tam toho „originálního“ s tím strojkem za 1.600…a nebo „jen“ plyšáka bez strojku za 3.00…a myslím si, že to je prostě jen plyšák…
@MonikaN.89 píše: …já jsem ho včera viděla v hračkárně…a když jsem uviděla tu cenu, tak jsem myslela, že půjdu k zemi… měli tam toho „originálního“ s tím strojkem za 1.600…a nebo „jen“ plyšáka bez strojku za 3.00…a myslím si, že to je prostě jen plyšák…
Tak za tři kačky by to šlo ![]()
Ahoj, jde ho naučit i cesky, ale je to desna fuska. anglicky mluví i bez telefonu, pokud angličtinu majitel ovládá. Jsou všichni stejní, charakter se jim mění az podle toho jak se k nim chovas. Ja jsem ho dostala k Vánocům, pro me super hračka, pro 8letou dceru k ničemu, dva dny s nim spala a pak ji to přestalo bavit. Skoro sestnactilety syn se s nim vyblbne a i ho neco naučí. Pro tvou dceru bych spíše doporučila nejakou plyšovou napodobeninu co nic neumí, jen vydává zvuky kdyz ji zmacknes břicho. Viděla jsem je v Tescu ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
hm tak ten by jí určo stačil..
@Courtney píše:
Ahoj, jde ho naučit i cesky, ale je to desna fuska. anglicky mluví i bez telefonu, pokud angličtinu majitel ovládá. Jsou všichni stejní, charakter se jim mění az podle toho jak se k nim chovas. Ja jsem ho dostala k Vánocům, pro me super hračka, pro 8letou dceru k ničemu, dva dny s nim spala a pak ji to přestalo bavit. Skoro sestnactilety syn se s nim vyblbne a i ho neco naučí. Pro tvou dceru bych spíše doporučila nejakou plyšovou napodobeninu co nic neumí, jen vydává zvuky kdyz ji zmacknes břicho. Viděla jsem je v Tescu
a nevíš za kolik::::???
@Jája.U píše:
@Antonie Bolavá
máme psa- a žere to baterie jako blázen…
ta mladší by byla možná ráda, asis určo, ale ta starší ta chce prostě FRB
já právě myslela vzít starší Furbyho a pro mladší něco jiného interaktivního. Jinak my žrouty baterií řešíme hromadou dobíjecích baterií. Jako i těch je furt málo, ale aspoň nemusím do zblbnutí kupovat
@Antonie Bolavá
mi o tom povídej… kaastrofa… asi malé koupim jen jak tu psali že zmáčkneš břuch.. a to bude stačit…
nám fakt z toho hlavu v pejru jsou to nehorázně drahé hračky
Já měla tu první verzi před X lety, takže se mi to líbí a fandím tomu. Dokonce ho ještě někde mám. Ale tenhle bude vymakanější, tak už se těším, až do toho holky dorostou ![]()
@Antonie Bolavá
se těš na ty prašulky…
je to normální lichva na rodiče
![]()
@Jája.U píše:
@Antonie Bolavá
se těš na ty prašulky…
je to normální lichva na rodiče![]()
![]()
![]()
![]()
hele, já mám letos pro děti vymyšleno pár dárků, ale ty prachy, když jsem to sečetla…
Nojo, tak co se dá dělat. Zase kdybys na to vyloženě neměla, tak bys to holt nekoupila. Tak když na to ještě je, tak je to v pohodě, Vánoce jsou Vánoce
@Antonie Bolavá
no a to je právě to…vánoce jsou vánoce a já jsem vždy na měkko.. jsem spíš jak houba
)
koupila bychjim asi i kolotoč kdyby ho chtěli ![]()
@terinka4444
já je viděla teď jsem tam taky byla… ale co když se něco poondí???
b
@Jája.U píše:
@terinka4444
já je viděla teď jsem tam taky byla… ale co když se něco poondí???
b