Furt by jedl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
6.11.11 19:41

furt by jedl

Ahoj holky,tak nevím jestli mám doma žrouta,nebo je to normální. Neustále chce něco papat,furt slyším mňam mňam,dobýho-chce něco dobrýho.
Nějaké 2-3h. bez jídla nezvládáme :oops:
ráné mlíčko,pak chleba s něčím,pak ještě ujídá nám snídani,zachvíli ovoce,oběd,pak zase dobýho-dostane třeba kefír,ovoce,pak večeře a ještě pak mlíko,mezitím vším ještě nějaká sušenka,piškot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
6.11.11 19:47

Já myslím, že je to normální. U takhle malýho děcka se ani nedá určit, jestli je obézní nebo ne, to se řeší mnohem později, tak mu dopřej, asi má potřebu, hodně pak vytáhne. 5 x denně se jíst má a mezitím piškot, to je OK. Buď ráda, nežravec by byl horší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
6.11.11 19:48

Bud ráda,že mu chutná,mít doma nežrouta,je daleko horší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.11.11 19:53

to jo,ale ten žaludek si ani neodpočine :mrgreen: . A to ho ještě krotím,jinak by opravdu jedl nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
6.11.11 19:55

Jé,tím trpím momentálně taky,asi si dělá zásoby na zimu :-) :wink: :wink:

To máš náhodou dobré,že tak jí. :-) :-)Nonstop né,,snad i někdy spí,tak si odpočine i žaludek.

• Citovat
  • Upravit
1769
6.11.11 19:56

bud ráda, mi zase máme opak, nechce moc jist :-? zatim ho nechávám, snad se rozpapá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
6.11.11 20:13

tak já mám doma uplně to samé a když vidí někoho jíst nebo někde jídlo tak hučí a hučí, ale jsem za to ráda, nežravec je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.11.11 20:15

chceš naštvat nás, maminky notorických nejedlíků??? :mrgreen:
Bože, jak ráda bych řešila tento problém a ne opačný :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
6.11.11 20:33
andrys23 píše:
Ahoj holky,tak nevím jestli mám doma žrouta,nebo je to normální. Neustále chce něco papat,furt slyším mňam mňam,dobýho-chce něco dobrýho.
Nějaké 2-3h. bez jídla nezvládáme :oops:
ráné mlíčko,pak chleba s něčím,pak ještě ujídá nám snídani,zachvíli ovoce,oběd,pak zase dobýho-dostane třeba kefír,ovoce,pak večeře a ještě pak mlíko,mezitím vším ještě nějaká sušenka,piškot…
:lol: aspoň nejsme samotní :lol: moje dcerka taky jí jednou denně, začne ráno a zkončí večer ;)
  • Citovat
  • Upravit
1572
6.11.11 20:47

Mám doma úplně to samé a je pořád hubený. Za chvilku sní i mě :D. Aneb podle hesla: „Sněd sem mámu, sněd sem tátu a tebe taky snim :D.“ Ale pořád lepší než nejedlík, než mu byl rok a rostly mu zuby, jíst nechtěl a byla to hrůza, zhubl skoro kilo za 2 měsíce, pak naštěstí zase začal jíst. Takže jsem ráda, že je to tak, jak to je. Buď také! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
6.11.11 20:52

mě dlabe od narození takhle šíleně.. byla na mateřkým mlíku a její sestřičce stačilo mlíčko bez příkrmů do nějakého 8 měsíce.. nic nevyžadovala.. tahle malá žroutka už na 4,5 měsících začala dlabat mixovanou zeleninku a né, že po lžičkách, první den mi snědla k obědu misku, druhej den chtěla už i ráno a večer a tak se to stupňovalo, že jí mlíčko v 10 měs. nic neříkalo a jen se ládovala.. za den vaření i 10 chodů různé zeleniny.. co jí člověk dá to sní.. ale je to opravdu lepší než nejedlíci… baštěj, když jsou nabaštěný jsou spokojený.. já miluju žravý děti ;)

• Citovat
  • Upravit
1572
6.11.11 20:53

Ještě příklad našeho jídelníčku:

Ranní mléko
Vydatná snídaně (krajíc chleba s něčím k tomu 1/3 okurky nebo cca 10 cherry rajčátek nebo obojí nebo 1/2 - celá paprika)
Svačina: Sojový jogurt nebo přesnídávka nebo celé jablko apod.
Oběd (plný talíř)
Pak pauza 2 - 3 hodiny (spí): V závislosti na tom, co měl nebo neměl ráno, obdobně jako 1. svačina, pak ještě skoro celý rohlík
Večere: 300 - 400 ml kaše
Mezitím ovoce, zelenina, sušenky, piškoty, křupky či jiné pochutiny (a rozhodně ne po jednom ks)
U nás je to spešl v tom, že má ABKM.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když nejí víc jak 1,5 hodiny bez jídla nevydrží. Dokonce jsme si přišli nějakými vyšetřeními a až na alergie vše ok. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
6.11.11 21:37
andrys23 píše:
to jo,ale ten žaludek si ani neodpočine :mrgreen: . A to ho ještě krotím,jinak by opravdu jedl nonstop.

Kolik měří a váží ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.11.11 22:11

Váží 10,5kg a měří 78cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.11.11 22:14

mám doma to samé:-)jenže já ho tedy krotím vážně,má v roce a půl 82 cm a necelých 13 kilo.tlustý není ani náhodou,je jen takový „dobře stavěný“ ale přirozeně mám strach aby se nevyjedl do tloušťky.takže má 3 hlavní jídla,2 svačiny a když mezitím řve hamí,hamí,řeším to ovocem,zeleninou,nebo křupkama pro miminka(bez příchutě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí