Furt by jedl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
furt by jedl
Ahoj holky,tak nevím jestli mám doma žrouta,nebo je to normální. Neustále chce něco papat,furt slyším mňam mňam,dobýho-chce něco dobrýho.
Nějaké 2-3h. bez jídla nezvládáme ![]()
ráné mlíčko,pak chleba s něčím,pak ještě ujídá nám snídani,zachvíli ovoce,oběd,pak zase dobýho-dostane třeba kefír,ovoce,pak večeře a ještě pak mlíko,mezitím vším ještě nějaká sušenka,piškot…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím, že je to normální. U takhle malýho děcka se ani nedá určit, jestli je obézní nebo ne, to se řeší mnohem později, tak mu dopřej, asi má potřebu, hodně pak vytáhne. 5 x denně se jíst má a mezitím piškot, to je OK. Buď ráda, nežravec by byl horší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jo,ale ten žaludek si ani neodpočine
. A to ho ještě krotím,jinak by opravdu jedl nonstop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé,tím trpím momentálně taky,asi si dělá zásoby na zimu
![]()
To máš náhodou dobré,že tak jí.
Nonstop né,,snad i někdy spí,tak si odpočine i žaludek.
- Citovat
- Upravit
bud ráda, mi zase máme opak, nechce moc jist
zatim ho nechávám, snad se rozpapá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já mám doma uplně to samé a když vidí někoho jíst nebo někde jídlo tak hučí a hučí, ale jsem za to ráda, nežravec je horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chceš naštvat nás, maminky notorických nejedlíků??? ![]()
Bože, jak ráda bych řešila tento problém a ne opačný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andrys23 píše:
Ahoj holky,tak nevím jestli mám doma žrouta,nebo je to normální. Neustále chce něco papat,furt slyším mňam mňam,dobýho-chce něco dobrýho.
Nějaké 2-3h. bez jídla nezvládáme
ráné mlíčko,pak chleba s něčím,pak ještě ujídá nám snídani,zachvíli ovoce,oběd,pak zase dobýho-dostane třeba kefír,ovoce,pak večeře a ještě pak mlíko,mezitím vším ještě nějaká sušenka,piškot…
- Citovat
- Upravit
Mám doma úplně to samé a je pořád hubený. Za chvilku sní i mě
. Aneb podle hesla: „Sněd sem mámu, sněd sem tátu a tebe taky snim
.“ Ale pořád lepší než nejedlík, než mu byl rok a rostly mu zuby, jíst nechtěl a byla to hrůza, zhubl skoro kilo za 2 měsíce, pak naštěstí zase začal jíst. Takže jsem ráda, že je to tak, jak to je. Buď také! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě dlabe od narození takhle šíleně.. byla na mateřkým mlíku a její sestřičce stačilo mlíčko bez příkrmů do nějakého 8 měsíce.. nic nevyžadovala.. tahle malá žroutka už na 4,5 měsících začala dlabat mixovanou zeleninku a né, že po lžičkách, první den mi snědla k obědu misku, druhej den chtěla už i ráno a večer a tak se to stupňovalo, že jí mlíčko v 10 měs. nic neříkalo a jen se ládovala.. za den vaření i 10 chodů různé zeleniny.. co jí člověk dá to sní.. ale je to opravdu lepší než nejedlíci… baštěj, když jsou nabaštěný jsou spokojený.. já miluju žravý děti ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě příklad našeho jídelníčku:
Ranní mléko
Vydatná snídaně (krajíc chleba s něčím k tomu 1/3 okurky nebo cca 10 cherry rajčátek nebo obojí nebo 1/2 - celá paprika)
Svačina: Sojový jogurt nebo přesnídávka nebo celé jablko apod.
Oběd (plný talíř)
Pak pauza 2 - 3 hodiny (spí): V závislosti na tom, co měl nebo neměl ráno, obdobně jako 1. svačina, pak ještě skoro celý rohlík
Večere: 300 - 400 ml kaše
Mezitím ovoce, zelenina, sušenky, piškoty, křupky či jiné pochutiny (a rozhodně ne po jednom ks)
U nás je to spešl v tom, že má ABKM.
![]()
Když nejí víc jak 1,5 hodiny bez jídla nevydrží. Dokonce jsme si přišli nějakými vyšetřeními a až na alergie vše ok.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andrys23 píše:
to jo,ale ten žaludek si ani neodpočine. A to ho ještě krotím,jinak by opravdu jedl nonstop.
Kolik měří a váží ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám doma to samé:-)jenže já ho tedy krotím vážně,má v roce a půl 82 cm a necelých 13 kilo.tlustý není ani náhodou,je jen takový „dobře stavěný“ ale přirozeně mám strach aby se nevyjedl do tloušťky.takže má 3 hlavní jídla,2 svačiny a když mezitím řve hamí,hamí,řeším to ovocem,zeleninou,nebo křupkama pro miminka(bez příchutě)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit