Ovoce přes zimu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
444
5.11.11 13:51

Ovoce přes zimu

Ahojky. Zajímalo by mě jak to děláte s ovocem teď přes zimu (kvůli vitamínům). Synovi (10 měsíců) jsem vždy rozmixovala broskve, jindy jahody, borůvky, hrušky apod. Jelikož ale toto ovoce přes zimu není, tak mě napadá jen banánek a jablíčko. Nebo kupovat přesnídávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
5.11.11 13:59

Dávala jsem ovoce co bylo a kombinovala s frutapurou a až byl větší tak ovocné přesnidávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.11.11 14:23

Taky nad tím přemýšlím. Jablka, banány, mandarinky, pomeranče, pomelo … nic jinýho asi extra nebude, pak prostě přesnídávky a mražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.11.11 18:02

Hroznový víno, hrušky, jablka, banán. Citrusy a kiwi jsem dávala až po roce, ale třeba je dáváš dřív. V přesnídávkách moc vitamínů neni, ale určitě k zahození nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.11.11 18:03

Hroznový víno, hrušky, jablka, banán. Citrusy a kiwi jsem dávala až po roce, ale třeba je dáváš dřív. V přesnídávkách moc vitamínů neni, ale určitě k zahození nejsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.11.11 18:49

hmmm tak tohle mám vyřešený. Malej mi čerstvý ovoce prostě nejí, takže já mu dávala a dávat budu pouze přesnídávky. Vždycky jednou za čas zkusím nabídnou čerstvé ovoce, ale po pár lžičkách mě pošle do… a vrhá se po přesnídávce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
6.11.11 17:37

Jarka K dcera mi kromě přesnídávek taky mé mixované nejedla, teď se chytla na 3 dny z lednice vydělanou poloměkkou (skoro shnilou) hrušku do ruky. A jak mlaskala. A ještě jí chutnal žlutý meloun.

Po roce bych už zkusila i mandarinku a oloupaný pomeranč, sladké pomelo. Kolem Vánoc jsou i většinou dobré hrozny. Jinak klasika banán, jablíčko, hruška, můžeš zkusit i mražené borůvky.. A výše zmiňovaný meloun, občas v akci se dá koupit, cena připadá strašná, ale po přepočtení na přesnídávku to vyjde skoro šulnul. Resut

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko