Olomoucké tvarůžky a děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
5.11.11 09:32

Olomoucke tvaruzky a deti

Zdravim.

Nas maly - 20 mesicu, miluje olomoucky tvaruzky. Moc casto je neji, ale kdyz je vidi, muze se zblaznit.
Manzel si mysli, ze deti by tohle vubec nemeli. Ja zase rikam, ze jeden olomoucky za tyden mu neuskodi, ze kdejaky detsky dzusik nebo bombon je mozna vetsi zlo nez jeden tvraruzek.
Jak je to s tvaruzkama doopravdy. Jsou pro deti opravdu hodne nevhodne a nemeli by je vubec? Nebo jsou ok a jeden za cas neuskodi? Diky za reakce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
5.11.11 09:43

Ja teda nejsem odbornik,takze prdlajs vim,ale my valime tvargle nekolikrat do tydne,a zatim žijem :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
5.11.11 09:47

Mně tam nic špatného nepřijde a náš malý je má taky rád. Jí to jenom tak bez chleba :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
5.11.11 09:52

Tvarůžky jsou zdravý, taky v nich jedeme :pankac: Takhle máznout chleba máslem, na to cibulku a tvarůžek :srdce: Akorát malej sní tvarůžek, cibuli, okousá máslo a chleba nechá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.11.11 10:15

Neboj, já řešila něco podobného, tak jsem se optala dr. Tvarůžky v pohodě můžou :wink:
Malý k nim nepotřebuje ani chleba a jí je jen tak, samotné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
5.11.11 10:32

My je taky milujeme :pankac:
I děti ochutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.11.11 10:35

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

nemaji se v tehotenstvi, jelikoz je tam sance nakazeni listerii, takze malym detem bych to taky radsi endavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.11.11 10:36

Já bych řekla, že je to normální sýr z tvarohu, bez konzervačních látek. Takže proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
5.11.11 10:39
jizvíková píše:
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…nemaji se v tehotenstvi, jelikoz je tam sance nakazeni listerii, takze malym detem bych to taky radsi endavala

Tohoto se já moc nebojím :-D

Navíc, ten článek je z roku 2006, z doby, kdy jsem čekala prvního syna a propuskla „listeriománie“. Člověk se bál kousnout do jablka, pokud ho minimálně čtvrt hodinu nemyl teplou vodou.
O rok později to byla ptačí chřipka myslím.
Stotožňuju se s tím, že kousek tvarůžku neublíží a horší je sladký džusík,bonbon, Jupík několikrát denně.

Ale je jasné, že ne každý to musí vidět stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
5.11.11 11:16

Holky a od kdy byste je tak dali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.11.11 11:17

My jsme dali kolem toho druhého roku, když už jedl víceméně všecko a došly mi nápady, co už mu mám sakra dávat k jídlu, aby to nebylo furt dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.11.11 11:20

Určitě bych dávala, v těhotenství jsme nejedla kvůli listerie, ale ,alé zdravé dítě už ohrožené prý listerií jení, takže ych se fakt nebála…

Určitě bych se bála hermelínu, sýrů s plísněmi obecně ale olomouckýho ne…Myslím tím že plísně zanášejí střeva, organismus…
I obalovaný jsou výborný

• Citovat
  • Upravit
19200
5.11.11 11:34

tak myslíte, že už by je mohl i syn? Ještě mu není rok, tak na to je asi brzo, protože jsou i dost slané.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.11.11 11:36
PetaP píše:
tak myslíte, že už by je mohl i syn? Ještě mu není rok, tak na to je asi brzo, protože jsou i dost slané.. :nevim:

Tak to bych ještě počkala- dceři je rok a čtvrt a ještě nedávám, jsou právě slané

• Citovat
  • Upravit
50725
5.11.11 11:36

Ročnímu bych to asi nedávala, měla bych strach, že to bude mít ještě těžké do bříška, plus ta sůl k tomu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí