Furt by jedl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
6.11.11 22:27

Tak u nás je to také tak, manžel ze srandy říká, že malého raději šatit než živit.
Ráno UM, za hoďku snídaně se mnou, pak přesnídávka mezi tím nějaká sušenka, pak spánek. Oběd, ovoce, jogurt, večer kaše nebo chleba s něčím a před spaním UM. Toť jsem si říkal, že se můj den točí jen kolem toho co mu zase dát na jídlo :jazyk: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
7.11.11 13:12

Tak syn kolem roku mohl jíst od rána do večera nesměli jsme před ním jíst zavírali jsme se v pokoji aby to neviděl pořád říkal ňami ňami ale pak to přestávalo a ted je mu 19 měsíců a srovnal se ted furt běhá tak nemá na jídlo čas a když něco chce mezi jídly tak bud zeleninu nebo ovoce,jogurt.To jsem říkala taky, že lepší je šatit než živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
7.11.11 13:29
marggitka píše:
Tak syn kolem roku mohl jíst od rána do večera nesměli jsme před ním jíst zavírali jsme se v pokoji aby to neviděl pořád říkal ňami ňami ale pak to přestávalo a ted je mu 19 měsíců a srovnal se ted furt běhá tak nemá na jídlo čas a když něco chce mezi jídly tak bud zeleninu nebo ovoce,jogurt.To jsem říkala taky, že lepší je šatit než živit.
:mrgreen: také vždycky jím potaji, aby mě neviděl :jazyk: .
Možná se to u nás také změní, já i manžel jsme jako děti nechtěli vůbec jíst.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
7.11.11 14:14
Mijunkaa píše:
marggitka píše:
Tak syn kolem roku mohl jíst od rána do večera nesměli jsme před ním jíst zavírali jsme se v pokoji aby to neviděl pořád říkal ňami ňami ale pak to přestávalo a ted je mu 19 měsíců a srovnal se ted furt běhá tak nemá na jídlo čas a když něco chce mezi jídly tak bud zeleninu nebo ovoce,jogurt.To jsem říkala taky, že lepší je šatit než živit.
:mrgreen: také vždycky jím potaji, aby mě neviděl :jazyk: .
Možná se to u nás také změní, já i manžel jsme jako děti nechtěli vůbec jíst.

Ted si dám jídlo i před ním ale stejně přijde kouknout jestli něco nemám lepšího někdy chce ochutnat a většinou odejde si hrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
27.8.12 11:36

Koukám, že je to sice starší diskuze, ale taky přispěju ;)

Malá měla 15měsíců, měří cca 90cm/12,3kg a futruje od rána do večera…když se narodila měla 51cm/3910g

Oblečení už dávno kupuji na dvouletou..
Nepřipadá mi extra tlustá, jen má velké bříško…od narození jí hodně bolelo a dost plakala…zpětně si uvědomuji, jestli to nebylo z hladu :roll:, snažila jsem se totiž dodržovat aspoň 2.5h od posledního mléka :roll: byl to začarovaný kruh..
A ano, taky je jí lepší šatit než krmit!!!
Porci k obědu má stejnou jako já a ještě řve, když vidí, že jím já!!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.8.12 11:43

@andrys23 S tvojí váhou bych to neřešilo to má náš už ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...