Furt řve

712
28.4.12 19:02

Furt řve

Už jsem fakt na palici :zed: Poslední týden moje tři a půl měsíční dítě pořád řve. Ráno se vzbudí, nají a řve, pak na chvíli usne, nají se, řve tak jdeme ven, vrátíme se domů, řve. Vždycky se úplně těšim až padne jedenáctá večer, protože to jde spát :zed: :zed: nic jí nebaví. Hraju si s ní, povídám, nosím… Prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
28.4.12 19:08

Ahoj, spíš je toho na tebe už hodně a ty vnímáš jen ten její řev. Ani nevíš kolik maminek to tady má stejné :hug:
Pokud nevidíš nějaký problém, například prdíky… tak musíš jen vydržet. Občas je to těžké být 24 hodin s uplakanym miminkem. Přeji hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:08

To píšeš o mém dítěti nebo o svém? Já to mám stejně, do půl roku skoro pořád řval, teď je to malounko lepší, ale tak nějak jsem si myslela, že dítě řve obecně míň. Asi jsem předtím znala jen neuplakané děti. Taky se těším na dobu, kdy jde spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1798
28.4.12 19:11

ahojky, tak to já znám ':-D. Od narození - už v porodnici, jsem poznala svoji holčičku - podle pláče. Plakala mi cca do 4tého měsíce :-(. byla jsem totááááááál na prášky… Prdíky dělají své… Ale kapičky, masírování atd. nic nepomáhalo.. Ale kolem toho 4tého měsíce, jak se začla hodně hýbat nožičkama, tak se to zklidnilo.(zaplať pánbůh) :-D
Každý se mě ptal - hlavně sousedi, co s ní děláme, že tak pláče… celý den, od rána:-) ale musím říct, že večer spala - budila se jen na kojení. Ale nemohli jsme chodit ani ven, nic…
Tak že držíííím palce :-P :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:11

Ježiš děkuju :hug: on přítel je už tři dny na služebce, já doma úplně sama. Ted tu sedim u počítače, brečim, dítě vedle řve a já potřebuju utěšit :( každou chvíli tam chodim snažim se nakojit, pochovat, ale nic tak zas odcházim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:13

Ona v kočárku spí od jedné do tří, někdy i dýl. Večer od těch jedenácti spí taky dobře, ale ten den se jen snažim nějak přežít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1798
28.4.12 19:17

já už taky nevěděla co, ale byla jsem potom tak obrněná, že už jsem to ani nevnímala - křik, byla napapaná, přebalená - namasírovaná :-D , tak jsem zavřela dveře, a třeba jsem vařila atd..
Ale je pravda, že tím jak řvala atd, a já ji přikládala snad každou hodinu prso… tak jsem se krásně rozkojila..(a byla jsem za to ráda, protože u prvního to vůbec nešlo - císařský řez, a bohužel mi ho dokrmovali už v porodnici bebou, a on si na ní zvykl :-( ), tak aspoň malé plus to mělo - ten její křik.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:18

Tak to já mám taky období kdy to nevnímám a uklízim, ale už mám pocit, že něco dělám špatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.4.12 19:21

jeje, sluzebni cesta u urvanci je peklo, ja tohle taky tezko snasela, i kdyz dcera tolik neplakala, ale cas od casu to na ni taky prislo.

znas Karpa? U nas to byla zachrana.Dceru jsem zabalila jako vanocku, nebo dala do lehatka a houpala a pustila k tomu fen nebo vysavac, dala dudlik a byl klid. (pravda,ten vysavac taky leze na mozek) …nebo jsem si zalezla s ni do pelechu a furt jsem kojila.

mas doma satek? Me to taky moc pomohlo, dat si ji do satku a chodit po byte.

preju pevne nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:22

Já od narození mám pocit, že dělám všechno jenom špatně, ze začátku jsem šílela. Pak jsem si zvykla. Ale dobrej pocit teda nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:38

Karpa znám. Fén u nás a na návštěvách v jednu dobu jel pořád :D ale už nepomáhá :nevim: jako by si na něj zvykla. Dudlík jí nutim, jenže ona si ho hned vyndá z pusy a cucá ho obráceně :zed: šátek nemám, ale ani nevim jak bych to se zádama vydržela :roll: no už aby jsme tu na ní byli dva.
danyk určitě to neděláš špatně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.4.12 19:40

Taky jsem dneska zrala do blazince :-( Od narozeni kazdodenni rev. Jako miminko prdiky, ted zuby a kdyz je na dece, tak vyzaduje aby u neho porad nekdo alespon sedel. Jak u nej nikdo neni, tak rve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:43

@ivana-domca je to fakt těžký. Nechci aby to vyznělo blbě, ale v tuhle chvíli se fakt těšim až jí bude 15 a vypadne na intr :lol:
A mohly by to být zuby? Pořád slintá, něco si strká do pusy, ale dásně nemá červený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:48

Na zuby se svádí všechno :-). Zrovna našemu vyrostli oba dolní najednou, jen tak. Slinatal normálně, řval normálně, do pusy strkal pořád něco normálně, zarudlý a oteklý nic neměl. Já taky miluju, když tu na něj nejsem sama, pak mám pocit, že i míň řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.4.12 19:49

mému bude zítra 3 měsíce, řve také hodně, chvilek kdy se směje je fakt zatím sakra málo, ani nestíháme cvičit ,,pasení,, na bříšku, protože buď je napapanej nebo řve…uprdne se řve..v polospánku ho z náruče přendám kamkoliv jinam - řve hned… :mrgreen: , teď si užívám klidu, protože je u prsa, na krknutí bude možná už zase řvát :nevim: , stále ještě neztrácím naději, že brzy bude líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí