Furt řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.4.12 19:51

Ahojky,

a co zkusit pohoupat na míči? Naše malá (teď 9.měs.) měla první tři měsíce šílené koliky, a to houpání na míči vždy zabralo. Někdy tedy zabralo dřív, někdy jsem houpala hodně dlouho, ale já jsem teda když brečela byla pořád s ní. Namasírovala bříško, dala kapičky.., prostě udělat vše co se dá a když brečí dál, tak bych chovala a chovala, nosila, houpala na míči apod. Myslím, že takhle malé miminko nebrečí jen tak, prostě něco mu je, nějaké bolení, nepohodlí, neumí to říct, tak bych ho nenechávala brečet o samotě, ale i když nemůžu pomoc, tak aby maminka byla s ním. Je to samozřejmě každého věc, u nás byla domácnost jak po výbuchu, ale vím, že jsem pro malou udělala, co jsem mohla.

Držím palce, ať je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:52

@Licena Nechci vypadat škodolibě, ale hned je mi líp když vim, že v tom nejsem sama :-)
@danyk Mě to taky přijde, že mín řve :-) Jen mě teda mrzí, že na tchýni a přítele se už smála nahlas a na mě tady pořád jen ječí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.4.12 19:52

Já naštěsí o malé nevím 8) ale chci vás jen ujistit, že žádné dítě není tak roztomilé, aby matka nebyla šťastná, když konečně usne ;)
Ale chápu vás, syn byl taky uřvanec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:55

@Kulíšek13711 když houpu na míči tak se tak propíná, že mám každou chvíli pocit, že mi vypadne. Já odcházím až když už toho mám fakt nad hlavu, ale stejně mě to trápí :nevim: tak já ještě zkusím víc masírovat a cvičit s nožičkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 19:56
@janac píše:
Já naštěsí o malé nevím 8) **ale chci vás jen ujistit, že žádné dítě není tak roztomilé, aby matka nebyla šťastná, když konečně usne******;)
:palec: to je fakt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.4.12 19:56

jo, to znám, já jsem s ním furt, všechno odnesu (slušně řečeno) a on se usmál prvně na manžela, pak na moji kamarádku, a na mě dlabal. Nespravedlnost vládne světem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.4.12 19:59

Náš taky plakal.Pořídila jsem šátek a nosila ho.Chodilo mu nahoru mlíko,někde jsem četla,že je to bolí.To nošení nám fakt pomohlo.Holky šátku se nebojte,kvůli zádům,já třeba syna dlouho v naučí neudržím,ale v šátku ho můžu mít hodně dlouho.Chci tím říct,že váha je rozložena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 20:00

@Milkiway tak to jestli z toho záda nebolí tak to zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.4.12 20:02
@janac píše:
Já naštěsí o malé nevím 8) ale chci vás jen ujistit, že žádné dítě není tak roztomilé, aby matka nebyla šťastná, když konečně usne ;)

To ma nekdo v podpisu. Jak pravdivy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.12 20:05
@Andýsek92 píše:
@Kulíšek13711 když houpu na míči tak se tak propíná, že mám každou chvíli pocit, že mi vypadne. Já odcházím až když už toho mám fakt nad hlavu, ale stejně mě to trápí :nevim: tak já ještě zkusím víc masírovat a cvičit s nožičkama :nevim:

Tak to je těžký, ale to propínání.., nemůže to být bolavé bříško? Nezměnili jste Um nebo nepřešli z kojení na Um ? Jinak nevím. No u nás to cvičení s nožičkami a masáže teda moc nepomáhalo. Spíš to houpání na míči vždy zabralo..
Je to fakt těžký, jsme ráda, že máme toto období za sebou. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.4.12 20:06
@Andýsek92 píše:
@ivana-domca je to fakt těžký. Nechci aby to vyznělo blbě, ale v tuhle chvíli se fakt těšim až jí bude 15 a vypadne na intr :lol:
A mohly by to být zuby? Pořád slintá, něco si strká do pusy, ale dásně nemá červený :nevim:

Bud se to svadi na brisko, nebo zuby. Ja uz nevim, co s nim, jeste porad ho trapi bolesti briska a nic nezabira. Kdyz u nej sedim, tak je v pohode, rehta se, kope do me, ale jakmile se zvednu, tak rev, propina se, mlati vztekle nohama do zeme, vezmu ho na ruku, je klid :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.4.12 20:06
@Andýsek92 píše:
@ivana-domca je to fakt těžký. Nechci aby to vyznělo blbě, ale v tuhle chvíli se fakt těšim až jí bude 15 a vypadne na intr :lol:
A mohly by to být zuby? Pořád slintá, něco si strká do pusy, ale dásně nemá červený :nevim:

Bud se to svadi na brisko, nebo zuby. Ja uz nevim, co s nim, jeste porad ho trapi bolesti briska a nic nezabira. Kdyz u nej sedim, tak je v pohode, rehta se, kope do me, ale jakmile se zvednu, tak rev, propina se, mlati vztekle nohama do zeme, vezmu ho na ruku, je klid :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
28.4.12 20:15

taky se připojuju,přečti Karpa třeba něco zabere a my teda nosili v manduce,malej se uklidnil já chodila po bytě měla před sebou netbook a byl klid,domácnost stála ,ale to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 20:15

Pořád kojím a dávám si větší pozor na to co jim, ale asi nějaký blbý období :nevim: zkusim dát kapky, víc houpat a uvidim. ted třeba malá leží vedle mě, čučí do počítače a je úplně v klidu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
28.4.12 20:22

Tak vidíš že furt jenom neřve :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie