Furt řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
28.4.12 20:23

@Riky69 to je ted balzám na nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
28.4.12 20:28

Nic si z toho nedělej to se musí jen přežít. Starší dcera ( dnes už 9let) mi taky takhle hodně plakala. A ječák měla teda pěkný, jí vadilo úplně všechno cizí lidi, cizí prostředí, prdíky, zuby prostě všechno. :zed: :zed: :zed: Kolikrát jsem brečela jako ty, ale odešla jsem fakt jenom na chvíli a pak mi to nedalo a hned jsem šla zase za ní. :hug: No a teď mám syna 5-měsíců a to je zlato, pláče málokdy a je takový pohodář. Tak si říkám, že ho mám za odměnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.12 20:30

Děkuju všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
28.4.12 20:31

Taky jsem rozhodnutá koupit Manducu a nosit, teď už jen váhám nad barvou a jdu do toho. Třeba se mu tam bude líbit a já nebudu muset mít vytahaný ruce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
28.4.12 20:41

Vydrž. Bude lépe. Zrovna jsem psala, že David je hodný, hraje si, vykládá, usmívá se. A bylo to stejné, jako u tebe.
Křik ustoupil, když se sám trochu zabavil. Neříkám, že si nezakřičí, ale s tím před tím, se to nedá srovnat. Už jsem nemohla a dokonce jsem z toho měla vysoký tlak a léčila jsem se. Byl vysoký ze stresu. Přestal plakat kolem 4,5 měsíců a mně klesl TK. :lol:
Přeji hodně sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.4.12 20:52

@Andýsek92 s tim satkem me taky zada bolely min,jak ji nosit na rukach, to jsem vydrzela jen nekolik malo minut 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
28.4.12 20:55

Zrovna před pár dny jsem tu lovila podobné informace. Mám už dítko druhé a tak v tom častém řevu ještě povídat a plnit přání staršího…fakt mám občas hlavu na rozpadnutí.

Rozdíl je v tom, že náš řve i v kočáru než usne… :roll: Ale byli dny, kdy to bylo i lepší. Jak píšeš kolem toho 3.-4. měsíce to bylo nejhorší. Bohužel to byli pořád i ty prdy. Tak tedka už pár dní zkouším zeleninku a zažívání se zdá se o dost vylepšilo. Najednou kaká 2-3× denně a je daleko spokojenější. Tak snad už bude líp.

Je to náročné na nervy a psychiku, ale musí se to vydržet. Brzo bude už jen líp. Teda pokud nezačne peklíčko se zubama… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
28.4.12 21:14

joooo a to máš dítě jen jedno,ted si představ mít to doma dvakrát :zed: :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
28.4.12 21:41

Holky, je mi vás táááák líto :hug: :hug: , ale vydržte, bude líp. já byla na Bohnice asi 2,5 měsíce, malá od narození řvala, řvala a řvala , já měla ruce jak opice, uhopsaná na míči , koupený vibrační klehátko, Manducu, biogayu a pořád řvala :zed: , nepomáhalo vůbec nic. Nakonec jsem ubrečená sedla k pc a našla Karpa, pustila fén a stal se zázrak, a já se nakonec nezbláznila :jazyk: . Ale pořád mám takový ukňučený a věčně nespokojený miminko, hold některý takový jsou :roll: . Ale od tý doby , co kouká a udrží hračky ,je to podstatně lepší . Taky na zklidnění funguje koupání v kyblíku, ale to si nechávám v záloze fakt na večer, ty večery jsou nejhorší :? . Ale teď už zase máme období, že se rozčiluje, že jí nejde lézt, a tak se snaží :mrgreen: , ale toho řevu a vrčení u toho, kdo to zase má poslouchat :zed: , tak nevím, jestli to někdy přejde úplně :think: . A taky mi hodně pomohlo, že jsem zjistila, že v tom nejsem sama, první dítko byl proti týhle dračiči učiněnej anděl :andel: , tak jsem na to nějak nebyla připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.4.12 23:33

to ja dneska udelala ooooobrovskou chybu a dala si hezky klobasku s cerstvym chlebem. Od 19 do 23 rev…jezdeni autem pomohlo, ale jen dokud se nezastavilo. Kapicky, noseni, vanicka, masaz, pecicky…nic. Az zaplej vysavac ho uspal. Kazdopadne pouceni pro priste - zadny cerstvy pecivo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.4.12 09:18
@Andýsek92 píše:
@ivana-domca je to fakt těžký. Nechci aby to vyznělo blbě, ale v tuhle chvíli se fakt těšim až jí bude 15 a vypadne na intr :lol:
A mohly by to být zuby? Pořád slintá, něco si strká do pusy, ale dásně nemá červený :nevim:

Nečetla jsem to celé…ale myslím, že to jsou zuby..
Naše Terinka to tak má vždy…vyndavá si dudlík dává, si ho obráceně a kouše do něj…dásně taky neměla nateklé…je ale fakt, že když to takhle dělala, tak spala i v noci blbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
29.4.12 11:00
@Yamyna píše:
Nečetla jsem to celé…ale myslím, že to jsou zuby..
Naše Terinka to tak má vždy…vyndavá si dudlík dává, si ho obráceně a kouše do něj…dásně taky neměla nateklé…je ale fakt, že když to takhle dělala, tak spala i v noci blbě..

V noci se posledni dobou budi 2×, driv jenom jednom. Kousani do dudliku z druhe strany je u nas klasika uz od 5. mesice, zatim vylezly jenom dole 2 predni zuby. Uz pres mesic ma trosku natekle dolni spicaky a porad se nechteji vyklubat :-( Ale kdyz si hraje na dece a nekdo u nej sedi, tak je klid, jakmile se ten dotycny zvedne, tak rve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.4.12 11:05
@ivana-domca píše:
V noci se posledni dobou budi 2×, driv jenom jednom. Kousani do dudliku z druhe strany je u nas klasika uz od 5. mesice, zatim vylezly jenom dole 2 predni zuby. Uz pres mesic ma trosku natekle dolni spicaky a porad se nechteji vyklubat :-( Ale kdyz si hraje na dece a nekdo u nej sedi, tak je klid, jakmile se ten dotycny zvedne, tak rve :-(

To dělá i Terka..ale to spíš souvisí s tím, že už si uvědomuje, že občas odejdu …na wc atd ;) …Je uřvaná od malička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukalka
16.6.12 20:41
@janac píše:
Já naštěsí o malé nevím 8) ale chci vás jen ujistit, že žádné dítě není tak roztomilé, aby matka nebyla šťastná, když konečně usne ;)
Ale chápu vás, syn byl taky uřvanec..

to jo ale o to horší je kdyz se trebas za půl hod vzbudí znova. nebo zrovna kdyz chce jit clovek taky spat a skoro usina a najednou knourání, misto sladkého usnuti :-D no jo kazdy mimino ma snad neco nektery řve jiny zase neumi spat nebo jak to nazvat.
No me na rvani pomahalo hodne kojit to se pak vic uklidnila. a ja aspon mohla bejt na netu, mi u toho totiz usinala. ale aspon byl klid :-D

• Citovat
  • Upravit
kukalka
16.6.12 20:45

Ale nemam co radit, me zase stve to vstavani v noci a pruzeni vecer pred spanim nebo brzo rano kdyz vstane kolem paty. Rano sem fakt nechce vstavat a ona je jeste neprijemna a knoura i u papani. NO rana a vecery sou fakt nejhorsi. Nekdy sem tam vstane pozdejc a to je pak dobry ale jinak. Ble ble, ty vecery to s emusim fakt hodne drzet, po vycerpavajicim dnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure