Furt řve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
17.6.12 18:07

Kočárek

Ahoj maminky, poradí mi někdo? Mám problém se svým skoro 2 měsíčním klukem? Nechci sedět totiž doma na zadku chci chodit ven na procházky ale bohužel s tím mým uřvancem to nejde. Nakojím, přebalím, ustrojím uspím ale jakmile ho spícího dám do kočárku okamžitě má místo očí dvě žárovky a řve a řve a řve každý mi potom kouká do kočárku a říká miminko má asi hlad že? A já ne že nemá, Poradte mi prosím někdo jak to přečkat. hračky tam má dudlík nepomáhá. Nechci sedět doma, chci jít ven ale jak pořád řve tak si připadám před lidmi jako krkavčí matka, vypadá to totiž že mu nedám najíst když tak řve. Moc děkuji za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukalka
17.6.12 18:27
@pongo píše:
Ahoj maminky, poradí mi někdo? Mám problém se svým skoro 2 měsíčním klukem? Nechci sedět totiž doma na zadku chci chodit ven na procházky ale bohužel s tím mým uřvancem to nejde. Nakojím, přebalím, ustrojím uspím ale jakmile ho spícího dám do kočárku okamžitě má místo očí dvě žárovky a řve a řve a řve každý mi potom kouká do kočárku a říká miminko má asi hlad že? A já ne že nemá, Poradte mi prosím někdo jak to přečkat. hračky tam má dudlík nepomáhá. Nechci sedět doma, chci jít ven ale jak pořád řve tak si připadám před lidmi jako krkavčí matka, vypadá to totiž že mu nedám najíst když tak řve. Moc děkuji za všechny rady.

me taky mala strasne v kocaru rvala az ted je to lepsi od pul roku sedi v golfaku a kouka, driv sem s ni nikam nechtela chodit jak mi rvala, asi ji chybel kontakt, nebo se nudila v kočaru. ted je zlatá a bavi ji ze nekam deme. kouka po lidech dela kukuč, bavi se s lidma… to prejde casem. Me na ni nic nepomahalo. i kdyz byla nacpana, prebalena, nic.

• Citovat
  • Upravit
kukalka
17.6.12 18:28

Mozna by pomohlo spis ho nosit v nositku, nektery mimina chtej ten kontakt, cejtej se asi jako ze sou samy v postylce, a nebavi je to, kdo vi. Nektery sou nosivý

• Citovat
  • Upravit
kukalka
17.6.12 18:37

Ted taky může žužlat křupky, nebo má ve flaštičce čaj, takže kdyz nic tak se napije a uklidni se. Ale dřívávejc sem se taky styděla jen s ni jit do krámu. to nositko me bohužel napadlo az pozdejc kdyz uz byla těžší ale kdyz je malej tak to ješte jde ho nosit, pokud to neni po císaři. ja vlastne byla tak proto sem taky čekala až ji budu moct nosit, az se vse zhoji. Nejlepsi bylo kdyz nekdy venku usla ale to bylo mallokdy a to nam pak spala dlouho a byla pohoda, ale to bylo jen vyjmecne na cestach v metru a pod.

• Citovat
  • Upravit
4326
16.7.12 13:50

Tak jsem myslela, že už je pro mě tato diskuze minulostí. Malýmu už táhne na 8. měsíců. Na chvíli se zklidnil, ale tedka zase začal. Pokud není na rukách, v kočáře a nebo s ním nešaškuju, tak řve. Jak ho vezmu klídek, plný úsměvů. Mysleli jsme zuby, ale to už by za ten měsíc nějaký snad vyrostl.
Různě jsme tedka cestovali, tak byl hodně s námi. Občas mu už nestačí ani starší, ktery se ho všelijak snaží zaujmout. Prostě chce na ruky.
Občas ho nechám brečet, protože potřebuju něco udělat. Ale pak ho třeba vezmu. A mám pocit, že ho to naopak utvrzuje v tom, že když bude vytrvaleji křičet, tak ta máma nakonec vyměkne a příjde si pro něj.
Co s tím? Máte to taky někdo i už již většího miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
16.7.12 13:53
@wapik píše:
Tak jsem myslela, že už je pro mě tato diskuze minulostí. Malýmu už táhne na 8. měsíců. Na chvíli se zklidnil, ale tedka zase začal. Pokud není na rukách, v kočáře a nebo s ním nešaškuju, tak řve. Jak ho vezmu klídek, plný úsměvů. Mysleli jsme zuby, ale to už by za ten měsíc nějaký snad vyrostl.
Různě jsme tedka cestovali, tak byl hodně s námi. Občas mu už nestačí ani starší, ktery se ho všelijak snaží zaujmout. Prostě chce na ruky.
Občas ho nechám brečet, protože potřebuju něco udělat. Ale pak ho třeba vezmu. A mám pocit, že ho to naopak utvrzuje v tom, že když bude vytrvaleji křičet, tak ta máma nakonec vyměkne a příjde si pro něj.
Co s tím? Máte to taky někdo i už již většího miminka?

Nám bylo ted osm měsíců a mám naprosto to samé… ještě se na mě zubí jak vyhrála nad mámou :)

• Citovat
  • Upravit
3368
16.7.12 14:23

Taky to tak máme. Od narození to je neuvěřitelně plačící miminko, sotva ho vezmu, tak klídek. U nás ani kočárek nezabírá - kolikrát už jsem vezla kočárek a malýho nesla v náručí :roll: To se říká, jak ti druzí jsou hodní a zvyklí na to, že na ně není čas. Nejhorší je, že ten jeho pláč mi drásá nervy a pak to schytá ten starší. Je teď v tom nejhezčím věku a já na něj kolikrát řvu za nic. Nafackovala bych si. :oops:
Nicméně dobrá zpráva - teď v 8. měsíci mi přijde, že se něco zlomilo a už tolik neřve. Tak snad to nezakřiknu a chvilku mu to vydrží.
TObě přeji, aby se to taky brzy zlomilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.7.12 14:37

Ty jo holky jakoby jste psali o nás. Oskárek je taky uplakánek od narození. Ale to jsem si furt říkala prdíky atp.
makapi no právě jsem z toho ve stresu a odnáší to starší…a ten je přitom tak hodný. :roll: Právě mám pocit, že ten mladší cítí, že na něj není tolik času a místo aby si zvykl, tak si prostě tu pozornost vyřve. Nějak nechce slevit z jeho nároků… :mrgreen: Naopak bych řekla, že má pozornosti daleko víc. Starší u něj furt leží a hraje si s ním. Já pořád doufám, že se to trochu zlepší až se naučí pohybovat. Tak si doleze kam bude chtít. Ale už několik maminek mi potvrdilo, že takové děti uplakánkama, později fnukáčkama zůstavají… :roll:

Co s tim? to je furt nosíte? Jinak ten kočár se zlepšil až poslední dobou. Jinak mám vždy manducu a když řval tak jsem ho nosila a táhla ještě kočár… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
16.7.12 14:43

To je fakt přesně jak u nás. Bohužel ho musím nechat řvát - když je jen jedno, tak se dá ošulit spousta věcí. Ale takhle ne - musím uvařit, musím se věnovat staršímu… Takže kolikrát leží a řve a já v tom vařím nebo čtu staršímu… Ale ignorovat to nejde. Ten pláč je na palici. A taky to odnáší ten starší, kt je jinak takový zlatíčko. Až je mi ho kolikrát líto, že maminka to neukočíruje a on to odnese. :roll: Kdyby řval jen když ho něco bolí, tak to těch pár dní „přežijem“, ale takhle se to fakt nedá. Zrovna teď už zase řve, tak ani nevím, co píšu. A ani v noci nespí - pořád se mi budí po 2h i častěji. Příkrmy taky odmítá, takže je v podstatě pořád plně kojen… ufff S tím prvním to byla hračka, všechno šlo tak nějak samo a on byl opravdu šikulka, ale tenhle mi to tedy dává sežrat se vším všudy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
16.7.12 15:02

Makapi ty jo i noci…no tak to si užíváš…já už nekojím a malý celkem spí. Většinou jí jen jednou v noci a párkrát podám dudlíka. Ale jde to. Příkrmy papal už moc hezky, ale tedka se naučil mlýnek - všechno z pusi vytlačí ven a začne prskat. Je to děsná zábava, ale já pak s krmením končím. Takže toho taky moc nesní.
Já jako zvládnu když řve tak třeba dělat věci, které jsou nutné. Uvařit, utřít staršímu zadek, pračka a tak. Ale abych u toho staršímu četla pohádku, to ani nejde. Protože nás brouček má takový hlásek, že se tu vůbec neslyšíme.

Tedka ho mám na klíně u pc a je spokojený. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.7.12 15:08

To jsme na tom stejně, mám 5.měsíční holčičku a ta taky od narození jen řve a řve, teď jsem se nas…a a nechala ji hodinu vyřvat dokud nevytuhla, mrzí mě to, ale mám taky syna se kterým se musím učit logopedii atd.Snad se to časem zlepší, nebo nasadit přísnější režim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
16.7.12 19:53

Čím to je, že to jsou řvouni? Prvního jsem tipla už v porodnici, že to bude pohodář - a je. Druhý je spíš vztekloun a cíťa - to se asi máme na co těšit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
17.7.12 07:56
@makapi píše: Čím to je, že to jsou řvouni? Prvního jsem tipla už v porodnici, že to bude pohodář - a je. Druhý je spíš vztekloun a cíťa - to se asi máme na co těšit :roll:

To netuším :nevim:,ale já to přisuzuji k tomu, že syn nebyl kojený, dostal flašu a byl spokojený-spal, hrál si. malá je kojená a bez cicinky nedá ani ránu, musí být pořád přicuclá potvora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.7.12 20:50
Taky jsem včera toho malého prcka nechala vyřvat a jak mi to drásalo srdce a nervy ale bohužel jinak to nejde když už to nejde po dobrém tak musí být po zlém
@bucla píše:
To jsme na tom stejně, mám 5.měsíční holčičku a ta taky od narození jen řve a řve, teď jsem se nas…a a nechala ji hodinu vyřvat dokud nevytuhla, mrzí mě to, ale mám taky syna se kterým se musím učit logopedii atd.Snad se to časem zlepší, nebo nasadit přísnější režim :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.7.12 01:15

Holky a kde je nechavate vytvat? V postylce nebo normalne v obyvaku kde jste i vy? u nas neni problem s usinanim dam do postylky a odchazim. tak se bojim, ze kdyz ho tam necham vyrvat nebude to tam mit rad. ale zase kdyz je v obyvaku tak se neda fungovat jak rve. hlavu vykroucenou na me a rve. kdyz ho nosim nebo jsem s nim je zlaticko. ach jo proc mi to dela. snazim se byt s detmi opravdu hodne, ale nejde to nonstop. obcas si ho dam do manducy. ale nemuzu s nim takhle varit. bojim se ze ho spalim atp. a ja ten rev nejak nezvladam.

Proc to tak je nevim, ale myslim ze to je proste geneticky dane. ja jsem byla hodna manzel byl rvoun. tak asi muzu byt rada ze je to 1:1 u nasich deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí