FUSAK DO KOČÁRKU JANE SLALOM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
19.8.10 17:59

Kamarádova manželka si podle nás koupila úplně stejný kočárek i fusak :roll: :cert:
A měla malou asi v 5 měsících i s tím fusakem v hluboké korbičce - nevím jak ji tam teda narvala, ale vlezla se a to je (teda byla) Lucka pěkná pucka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5591
19.8.10 21:08

mám do Jané po prvním fusak od Aestheticu a super.Je tenký,teplý a použitý jsem tehdy koupila asi za 800.Jak se ceny pohybují teď,nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
19.8.10 21:11
habebe píše:
Holky, mě jde hlavně o korbičku. Protože malé budou v prosinci 4 měsíce. Do sporťáku si myslím se musí emitex vejít, do korbičky bych pochybovala. Koukala jsem na ty Jane fusaky. Jsou krásné, hodně si je chválí, ale ta cena. Přes 1000 za použitý 8-o Já poprvé měla fusak za 600 a byl fakt super.Kail: nemáš se za co omlouvat, od toho to tu je :mrgreen:

Do korbičky se ti ten Emitex určitě vejde, já tam malýho vozila do sedmi měsíců a nebyl žádnej drobínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.8.10 01:37

Po dobrých zkušenostech s péřovými spacáky, ušila jsem synovy dle stejného principu i fusak. Taky byl velký. V korbičce jsem pak vůbec nevyužila kombinézu. Dobře mi pak posloužil i do sporťáku do 2,5 let, je nadstavitelný(poslední zima byla fakt tuhá a rád se ohřál).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
21.8.10 01:37

nadstavený na později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.8.10 09:18
habebe píše:
Holky, mě jde hlavně o korbičku. Protože malé budou v prosinci 4 měsíce. Do sporťáku si myslím se musí emitex vejít, do korbičky bych pochybovala. Koukala jsem na ty Jane fusaky. Jsou krásné, hodně si je chválí, ale ta cena. Přes 1000 za použitý 8-o Já poprvé měla fusak za 600 a byl fakt super.

Pro obě děti jsem do korbičky používala fusak Emitex a nebyl problém. Mám děti veliké a i přesto se do korbičky Jané vešly i v kombinéze a fusaku :wink:

Staršího jsem pak vozila i s fusakem a nánožníkem ve sporťáku a na žádný problém si nepamatuju :think: S malou to plánuju stejně 8-)

http://i.mimibazar.cz/…/f544943.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.8.10 09:56

Fotka naší malé, když bylo venku -15°C. Takže korbička Jané, kombinéza (o dost větší tak je nafouklá), fusak Emitex, deka a nánožník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
21.8.10 15:29

Mima - ten fusak se ti fakt povedl, je super. :palec:

Jinak holky, mě se emitex líbí a je to dobrá značka a dá se sehnat mnohem levněji než Jane fusak. Akorát mám trochu zmatek v těch názvech - combi, 3v1, nastavitelný atd. :nevim: Jaký mám koupit, aby mi pasoval do korbičky a nebyl krátký ani dlouhý? U jednoho jsem tuším viděla celkovou délku 100cm. Není to moc, korbička uvnitř tak dlouhá není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
21.8.10 18:16

Určitě kup ten co má odepínací spodní díl - je to Zimní pytel Combi nebo kup Zimní pytel comby Exklusive nevím jestli se ten vnitřní pytel nedá použít i jako jarní nebo letní fusak :nevim: hodně mamin je teď kupuje :think:

Já jsem měla ten Zimní pytel Combi a super, vozili jsme ho i na saních :palec:
Jen je škoda, že naše akční děti byly v kočárku jen jednu zimu :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1026
21.8.10 20:54
VERONIKA píše:
Určitě kup ten co má odepínací spodní díl - je to Zimní pytel Combi nebo kup Zimní pytel comby Exklusive nevím jestli se ten vnitřní pytel nedá použít i jako jarní nebo letní fusak :nevim: hodně mamin je teď kupuje :think:Já jsem měla ten Zimní pytel Combi a super, vozili jsme ho i na saních :palec:
Jen je škoda, že naše akční děti byly v kočárku jen jednu zimu :zed: :zed: :zed:

Souhlasím s Veronikou, kup určitě s odepínacím dílem. Zkrácený použiješ do korbičky a autosedačky, do sporťáku prodloužíš.

Před 5 lety byl jen jeden typ Combi, tak jsme to měli jednodušší. :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4