Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mám do Jané po prvním fusak od Aestheticu a super.Je tenký,teplý a použitý jsem tehdy koupila asi za 800.Jak se ceny pohybují teď,nevím
habebe píše:
Holky, mě jde hlavně o korbičku. Protože malé budou v prosinci 4 měsíce. Do sporťáku si myslím se musí emitex vejít, do korbičky bych pochybovala. Koukala jsem na ty Jane fusaky. Jsou krásné, hodně si je chválí, ale ta cena. Přes 1000 za použitýJá poprvé měla fusak za 600 a byl fakt super.Kail: nemáš se za co omlouvat, od toho to tu je
Do korbičky se ti ten Emitex určitě vejde, já tam malýho vozila do sedmi měsíců a nebyl žádnej drobínek.
Po dobrých zkušenostech s péřovými spacáky, ušila jsem synovy dle stejného principu i fusak. Taky byl velký. V korbičce jsem pak vůbec nevyužila kombinézu. Dobře mi pak posloužil i do sporťáku do 2,5 let, je nadstavitelný(poslední zima byla fakt tuhá a rád se ohřál).
habebe píše:
Holky, mě jde hlavně o korbičku. Protože malé budou v prosinci 4 měsíce. Do sporťáku si myslím se musí emitex vejít, do korbičky bych pochybovala. Koukala jsem na ty Jane fusaky. Jsou krásné, hodně si je chválí, ale ta cena. Přes 1000 za použitýJá poprvé měla fusak za 600 a byl fakt super.
Pro obě děti jsem do korbičky používala fusak Emitex a nebyl problém. Mám děti veliké a i přesto se do korbičky Jané vešly i v kombinéze a fusaku ![]()
Staršího jsem pak vozila i s fusakem a nánožníkem ve sporťáku a na žádný problém si nepamatuju
S malou to plánuju stejně ![]()
Fotka naší malé, když bylo venku -15°C. Takže korbička Jané, kombinéza (o dost větší tak je nafouklá), fusak Emitex, deka a nánožník ![]()
Mima - ten fusak se ti fakt povedl, je super. ![]()
Jinak holky, mě se emitex líbí a je to dobrá značka a dá se sehnat mnohem levněji než Jane fusak. Akorát mám trochu zmatek v těch názvech - combi, 3v1, nastavitelný atd.
Jaký mám koupit, aby mi pasoval do korbičky a nebyl krátký ani dlouhý? U jednoho jsem tuším viděla celkovou délku 100cm. Není to moc, korbička uvnitř tak dlouhá není. ![]()
Určitě kup ten co má odepínací spodní díl - je to Zimní pytel Combi nebo kup Zimní pytel comby Exklusive nevím jestli se ten vnitřní pytel nedá použít i jako jarní nebo letní fusak
hodně mamin je teď kupuje ![]()
Já jsem měla ten Zimní pytel Combi a super, vozili jsme ho i na saních ![]()
Jen je škoda, že naše akční děti byly v kočárku jen jednu zimu
![]()
VERONIKA píše:
Určitě kup ten co má odepínací spodní díl - je to Zimní pytel Combi nebo kup Zimní pytel comby Exklusive nevím jestli se ten vnitřní pytel nedá použít i jako jarní nebo letní fusakhodně mamin je teď kupuje
Já jsem měla ten Zimní pytel Combi a super, vozili jsme ho i na saních
Jen je škoda, že naše akční děti byly v kočárku jen jednu zimu![]()
![]()
Souhlasím s Veronikou, kup určitě s odepínacím dílem. Zkrácený použiješ do korbičky a autosedačky, do sporťáku prodloužíš.
Před 5 lety byl jen jeden typ Combi, tak jsme to měli jednodušší.
![]()
Kamarádova manželka si podle nás koupila úplně stejný kočárek i fusak

A měla malou asi v 5 měsících i s tím fusakem v hluboké korbičce - nevím jak ji tam teda narvala, ale vlezla se a to je (teda byla) Lucka pěkná pucka