Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, prosím nevíte jestli se dá sehnat originální fusak do zappek barvy limet? Nebo jaký fusak používáte vy?
Ahoj,
co vím, tak holky do Zappek používají Aesthetic.. vyjde levněji než originál Quinny a ušijou ti ho v barvách, jakých chceš.
Zuzka
Potvrzuji ! Do Zappek barvy Sand (písková) mám fusak Aesthetic a je to super. Sice jsem řešila to upnutí, aby neklouzal, ale nakonec jsem ty gumičky protáhla kolem rukojetí a v pohodě..
Jo fusak mám šedá titanová-oranžová a vypadá to skvěle. Aesthetic fakt vřele doporučuju!!!
Myslím, že barva Lime se ani jako fusak nedělá… Ale možná bude v nové kolekci, tam jsou ty barvy barevnější
.
buď www.aesthetic.cz tam si nejlíp vybereš barvy
Já pak objednávala přes paní Terezu - vyšel mi novej fusak i s poštovným na 1980,– (tuším, no určo to bylo pod 2000,–).
Najdeš ji kdyžtak na www.mimibazar.cz jako el.kočárky nebo tak nějak… Zadej si tam „najít v textu - aesthetic“.
Zuzka
Ja mam do Zappek barvy olive green tmave zeleny fusak (temer totozna barva) a oranzovy vnitrek. Vypada to uzasne, navic ma Kaja oranzove zimni botky, takze ladi… ![]()
Fusak samozrejme Aesthetic…jsem zapomnela dodat… ![]()
já mám úplně normální (nevím jakou značku) fusak s 5 bodem a dobrý. Trochu klouže, ale protahuju gumičku k rukojeti.Nad lepším upnutím přemýšlím, ale stejně zappky nejsou do sněhu, takže brzo asi skončíme…
NiKi
prosím vás, nevíte jestli do zappek pasuje i fusak do kočárku Quinny speedy?