Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dámy mohu poprosit o radu?? Chtěla bych pořídit fusak emitex, všude je většinou už jen ten delux, ale mě přiijde, že proti tomu klasik není tak teplý, přijde mi spíš jako deka jen. máte nekterá ten emitex deluxe?? a jste s ním spokojeny??? Víc se mi líbi ten emitex combi clasik, ale ten už moc nikde nemají a už vubec v hnědé barvě, který bych chtěla.. dekuji za rady..
Ahoj my máme hnědý emitex combi, objednávali jsme ho přes Kocarky Davidek na netu, třeba ho tam ještě maji ![]()
Tak jsem tam ted koukla, a asi nemají ![]()
Já mám doma ten Deluxe a přijde mi stejný jako ten Klasik. Jen použili jinou svrchní látku - je s potiskem, možná bude míň klouzat ve sporťáku… ![]()
http://www.emitex.cz/…ombi-deluxe/
píšou že je rozdíl jen ve vzoru látky
máme deluxe a je superteplý
Holky děkuji, taky jsem to četla ale podle obrázku mi přijde rozdíl i v materiálu uvnitř, ten klasik mi přijde spíš jako takový spacák „nadýchaný“ a ten delux jen jako ta deka. ale dám na vás, když říkáte, že jste spokojený ![]()
Já mám klasik, sousedka má deluxe a přijde mi to stejný, možná ten náš je dokonce o milimetr tenší, ale to bude tím, že sousedka má novoška a náš už je 3.zimu v provozu.. ![]()
@Mamina A píše:
Holky děkuji, taky jsem to četla ale podle obrázku mi přijde rozdíl i v materiálu uvnitř, ten klasik mi přijde spíš jako takový spacák „nadýchaný“ a ten delux jen jako ta deka. ale dám na vás, když říkáte, že jste spokojený
ono to může být i o tom jak je to nafocený…
Holky prosím vás a ten delux je stejný rozměrově jako ty starší typy 3v1? Možná je to jenom nafocením, ale připadá mi tam kratší ta odepínací část. Díky Z.