Fusak Emitex - do kolika stupňů pouze do pasu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
cokvok
28.10.14 22:34

Fusak emitex-do kolika st.pouze do pasu

Mám pro syna zimní fusak emitex 3v1 a už ho má v kočárku. Dneska jsme tady měli 9 a půl st., svítilo sluníčko. Dala jsem prckovi, body dr, tričko s dr a kabátek trošku silnější, dolů jen štrampličky a bylo mu vedro, byl zpocený. Fusak měl až nahoru, tak jsem si říkala, že bych mu fusak dala jen do pasu, ale to nevím jestli by zase nahoře nebyl oblečený málo. Já jsem měla rolák a svetr a flauš. kabát a bylo mi trochu teplo, ale ne vedro, takže podle mých vrstev by měl být oblečený dobře..Akorát si říkám, že by mu možná stačil podzimní fusak, jestli ten zimní až nahoru není moc… :-( tak díky za rady…

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Emitex Combi fusak 3v1?

Přidejte zkušenost s Emitex Combi fusa...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
28.10.14 22:37

Mne prijde zimni fusak pri 9st. a slunicku sileny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.10.14 22:39

Dite v kocare mam nabalene a dle aktualni situace odkryvam, rozepinam, prikryvam. Ja dite strojim dost. Pripada mi, ze kdyz sedi, je proste kosa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
28.10.14 22:49
@dani24687 píše:
Mne prijde zimni fusak pri 9st. a slunicku sileny :-D

Mě ne, ale frkla bych ho tam jen v bodíčku a punčocháčích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cokvok
28.10.14 22:54
@marrlinka píše:
Dite v kocare mam nabalene a dle aktualni situace odkryvam, rozepinam, prikryvam. Ja dite strojim dost. Pripada mi, ze kdyz sedi, je proste kosa :nevim:

ale můj prcek ještě leží, má pět měsíců…takže nabalený asi dost co?

• Citovat
  • Upravit
cokvok
28.10.14 22:54

No a dáváte někdo někdy fusak jen tak do pasu? Nebo vždycky raději tu variantu obléct méně a fusak až nahoru?

• Citovat
  • Upravit
29436
28.10.14 22:55

Já myslím, že sis odpověděla sama. Jsou děti zimomřivější, co potřebují víc obléci a jsou děti, co se hned zpotí a potřebují obléci méně. Takže buď dát pryč fusak nebo dát do fusaku dítě mnohem méně nabalené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.10.14 22:57
@cokvok píše:
ale můj prcek ještě leží, má pět měsíců…takže nabalený asi dost co?

Já dávala fusak u mladšího do kočáru, když bylo nějakých 10st. Byl v podobném věku jako tvoje mimčo, ještě o něco mladší. A to proto, abych ho nemusela oblékat, nesnášel to. Jezdil jen v punčochách nebo lehkých polodupkách, body s dlouhým rukávem a slaboulinké mikině. Rozhodně bych ubrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
28.10.14 23:03
@cokvok píše:
ale můj prcek ještě leží, má pět měsíců…takže nabalený asi dost co?

Tak u 5měsíčního hlavně nevím, proč na horní půlku těla oblikat nějak víc než dole… když stejně leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.10.14 23:06

Jani - jj nebo tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
28.10.14 23:09

Teda co mu budes davat v zime? Kdyz bylo takove pocasi, tak syn mel body s dr, silnejsi mikcu, puncosky a tenke tepkacky, nebo dupacky, zakryty byl dekou+ nanoznikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cokvok
28.10.14 23:18
@j.a.n.i1 píše:
Tak u 5měsíčního hlavně nevím, proč na horní půlku těla oblikat nějak víc než dole… když stejně leží.

no ale když se vyspí, tak vytahuje ručičky a vrní se tam, takže má fusak tak po prsa, tak proto nahoře více vrstev..

• Citovat
  • Upravit
cokvok
28.10.14 23:19
@Ráďa81 píše:
Teda co mu budes davat v zime? Kdyz bylo takove pocasi, tak syn mel body s dr, silnejsi mikcu, puncosky a tenke tepkacky, nebo dupacky, zakryty byl dekou+ nanoznikem

v zimě bych mu dala kalhoty na štrample a chlupatici mikinu, příp. nějaký svetřík ještě pod. No nebo kombinézu. Ještě tápu u toho podzimního/zimního oblečení..

• Citovat
  • Upravit
2299
29.10.14 06:39

Já šla včera s prckem ven, už zapadlo slunko takže nicmoc teplota a měl jen teplé kalhoty s ponožkama a k tomu nátělník, tričko s krátkým a mikinu. Přes sebe jen deku.
Já celou cestu mrzla ( a to jsem byla v pohybu že), říkám si, že mu musí být kosa… a on si spokojené chrní, celý teplý… to je strašně individuální.
Tak co zkusit dát fusak po pas a nahoru mu jen přehodit fleecovou deku, ať mu nefučí na ruce. Nebo do podzimního fusaku a na nohy ještě jednu deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
29.10.14 07:24

Tak já včera malý dala jen podzimní fusak v domeni ze svítí slunko tak je teplo a po dvou hodinách venku mela nohy jak ledy a to byla celkem nabalena. Ja bych v taky asi ven na spaní chtěla spacak pod dekou by mi byla kosa.

Příspěvek upraven 29.10.14 v 07:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková