Není oblečená moc?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
28.10.14 21:00

Není oblečená moc?

Ahoj holky, prosím o radu. mám dvouměsíční dítko a už jí dávám do zimního fusaku. Má na sobě body s dlouhým rukávem, punčocháče, tepláky, fusekle a mikču s kapucí (ne moc silnou). No a samo kulicha. Není to moc nebo naopak málo? Já jsem strašně zimovřivá, takže ji nemůžu oblékat dle sebe, pač to by se asi chudinka uvařila. Díky za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4149
28.10.14 21:04

Maximalne ubrat ty poncochace, jinak mi dnes uz prisla fakt kosa, tak myslim, ze to neni prehnane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.10.14 21:05

Pokud nejezdíš ven s kočárkem hned ráno, tak mi to přijde moc. Kluk by se mi v tom určitě upekl. A kulicha tedy nenosil do roku vůbec - je narozený v prosinci.
Ale záleží na dítěti. Když přijedeš domů, tak je zpocená/studená?

• Citovat
  • Upravit
1416
28.10.14 21:06

Sahni ji za krk, jestli se nepoti, myslim ze je to dobry. rano taky balim takhle, ale malej uz je ve sportaku tak na nej vic fouka. pres dem jako dneska bych nedala puncochace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.10.14 21:08

Moc to určitě není, je už celkem lezavo, zvlášť když nesvítí sluníčko. Sahni jí venku za krk, jestli není spařená nebo studená, jinak těžko říct, každý fusak je jinak silný… Pokud by v tom fusaku nebyla zachumlaná po krk, tak by mi to oblečení nahoře přišlo skoro i málo :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11154
28.10.14 21:13

Tak u nás bylo dnes ráno 2 stupně, mám sice větší dítě, ale zimní fusak mám, taky zateplené kalhoty a bundu, ale má vrchní část těla venku. Taky mi to nahoře přijde málo třeba náš fusak od Emitexu se nahoře úplně stáhnout nedá, jako mimino měla v něm malá určitě víc… Ale pokud je tepleji, tak to asi jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.10.14 21:15

Mě to přijde ok, kontrolovala bych, jestli se nepřehřívá. Já mám syna zmrzlinu, takže oblékám obdobně. Mimochodem, i když loňská zima byla o ničem, tak syn byl navlečený ve dvou fusácích, v teplé kombinéze, v teplákách, punčocháčích, v body a svetru. Celý přikrytý dekou a pod pláštěnkou a stejně byl po dvou hodinách venku zmrzlý, takže fakt záleží na dítku. Tchýni málem trefil šlak, když mě pozorovala pří oblékání syna na venkovní spánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
28.10.14 21:16

@Petule.i Malý má dva a půl a oblékám podobně. Body s dlouhým rukávem, punčocháčky zatím nedávám, protože má merino kalhoty a v nich je mu nejlíp, pak takový kabátek, čepici a dávám ho do fusaku. Je mu tak dobře, protože spinká :) Je citlivý na horko i zimu a kdyby mu nebylo dobře, budil by se mi a nespal by ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
28.10.14 21:19

Mám taky skoro dvouměsíčního, ráno tu byly 4,5 stupně. Nemám teda zatím fusak, ale byl v zavinovacce od emitexu do autosedacky a pres ni mel deku. Na sobě mel tepláky, body s dlouhým rukávem, mikinu, ponožky a cepku. A když jsem ho vyhrávala byl hodně teplý.
Takže bych určité ubrala punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.10.14 21:20

Tady byly ráno sotva 2 stupně, odpoledne kolem 7.Moc mi to nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.10.14 21:24

Ráno ani tak ne, ale spíš jezdíme třeba do 7 večer a to má max studený ruce. fusak máme aesthatic a zachumlana v něm celá není tak po prsa jí je. Studená za krkem urco není, když jí zvedám z kočárku. :) každopádně díky za rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.10.14 21:35

Jakmile zaleze sluníčko, je už dost zima. Tady bylo jenom pět stupňů. Mám už zimní fusak a dávám ročnímu dítěti nahoru bundu (ne teda úplně zimní), ale jenom v mikině by mi zmrzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
28.10.14 21:41

Taky talhe kluka oblíkám. Teda bez body a kolikrát má studené ručičky. Oni jak sedí, tak nemají teplo. A to jsme studený odchov, žádný domovní teploty 23stupňů :mrgreen: ale já jsme taky nabalená. DOma mi to nevadí, že je studeněji, ale venku na mě nesmí ani větřík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.10.14 21:45

Ono záleží na dítěti. já tu běžně čtu, že do fusaku jen mikinu, ale já když už jsme výjimečně vezla dítě v kočárku, tak jsem mu do fusaku dala normálně body, fleecovej overálek, a ještě na to zimní overálek, a děti jsem v životě zpocený neměla. a to bydlíme v poměrně teplé Praze. za mě teda, pokud nejezdíš MHD, nebo nechodíš do teplého obchodu, tak si moc nedovedu představit, jak by se nehybné mimino v 7 stupních mohlo zpotit prakticky v čemkoliv :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
28.10.14 21:48

No tak v 7 večer (u nás tou dobou 3°C) a s fusakem jen po prsa, se mi zdá oblečená málo. Teda aspoň na ten vršek bych přihodila bundičku. Nebo nějakou chlupatou kombinézku a pod ni jen punčošky, body s dlouhým a slabší mikču. A rukavičky na ruce samozřejmě. Navíc ty kombinézy mají kapuci, takže by ti stačila jen slabá bavlněná čepička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková