Od kolika stupňů zimní čepička do hluboké korby

188
28.10.14 10:49

Od kolika stupňů zimní čepička do hluboké korby

Zajímalo by mě od kolika stupňů bych měla dávat pětiměsíčnímu mimču zimní čepičku do kočárku. Ještě je v hluboké korbě. Před pár dny bylo kolem 10 st. a měl bavlněnou a přes to kapucku od teplejšího kabátku, ale ne vždy mám kabátek s kapucí, tak nevím jestli např. i dnes by mu stačila jen bavlněná nebo už mám dát hrubší fleecovou. Takovou zimní chlupatou ještě ne, to je mi jasné, ale nevím jestli stačí jen ta bavlněná při teplotách okolo 7-10 st…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.10.14 10:53

@30Bar mám 2 m dítě a dávám jen lehkou - v tom hlubokém na něj nefouká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.14 10:57

A od kdy začneš dávat nějakou hrubší? Až kolem nuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.10.14 10:58

@30Bar jj, tak nějak. Zatim bylo dítě vždycky teplé. Jediné, co hlídám, aby mu nekoukaly uši, jinak nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
28.10.14 11:03

Já mám syna 5m a už ji párkrát měl..ráno byla 0 tady u nás… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.10.14 11:06

Děti měly v kočárku jenom lehkou čepičku. Ony všechny ty bundičky a kombinézky mají kapucu, co nejmíň překáží, když jí ma dítko na hlavě. Plus když byla extra zima, tak jsem stejně stahovala fusak i kolem hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.10.14 11:09

Kluk v hluboký korbě chlupatou zimní čepici nikdy neměl. A to se narodil v prosinci. V tý korbě není taková zima. Měl fleesovou, ale ne nijak extra tlustou.

• Citovat
  • Upravit
188
28.10.14 11:22
@kotyk píše:
Děti měly v kočárku jenom lehkou čepičku. Ony všechny ty bundičky a kombinézky mají kapucu, co nejmíň překáží, když jí ma dítko na hlavě. Plus když byla extra zima, tak jsem stejně stahovala fusak i kolem hlavy.

no jenomže já mám třeba pár hrubých svetrů (i podšité fleecem), kde kapuce není, tak proto se ptám jestli nedat i teď raději hrubou čepici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.10.14 11:45

@30Bar Měla jsem malou korbu, takže příšerky tam byly i s podzimním fusakem celkem zababušené, takže jsem ani extra tlustou čepičku neměla. To by jezdily jak eskymáci už od září. Maximu flesovou jako @lucenka, i když přiznávám, že to byl nezastřižený flees. A to už musela být extra zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
28.10.14 12:41

A ja bych klidne dala. Pres hlavu unika nejvic tepla a tohle podzimni sychrave pocasi mi prijde mnohem lezavejsi nez kdyz uz kolikrat mrzne, ale sviti slunicko a to je pak i v te korbicce mnohem tepleji, kdyz na ni sviti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková