Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chmmmm… ![]()
Rusim dnesni planovanou prochazku-vyzvednuti fotek z fotoatelieru - a jedu do Detskeho raje ![]()
Osaham si ten podzimni Emitex, a kdyz bude slaby, vecer objednavam tu quinny kuklu
(tu, co mas Ty, protoze do Cal. lime pujde asi nejlip).
Dam vedet. A jeste jednou diky !! ![]()
Takze jsem se podivala na ten podzimni Emitex, a nebudu ho kupovat. Je hezky, coz o to, i me prekvapil, ze neni vylozene slaby (mezi fleecem a bavlnou je jeste vlozka), ale pripada mi, ze by dite bylo kolem hlavy a ramen dost odkryte, nejak si neumim predstavit, ze se mi to podari tak nacancat, jako je to na fotografiich od Emitexu. Neni moc dlouhy, myslim, ze otvory na pasy bych musela proriznout v te nejvyssi pozici, a to uz opravdu nezbyva tolik materialu, aby to dite melo kolem ramen a jeste to bylo prehnute za operadlo…
A na zimu asi fakt neni, stacilo dneska, kdyz zafoukalo, a hned jsem si rikala, ze az bude na nule …
… ze by to zas nebylo idealni reseni.
Takze asi objednam ten quinny, ale Nataso prosim Te, v popisech ke speedimu uvadeji delku 87cm, to je strasne malo!! Jako je mi jasny, ze bys mi spatnej fusak nedoporucovala, ale stejne - muj zimni Emitex 3v1 ma 110 cm, to je sakra rozdil.
Ten quinny freestyle pani pise myslim 103 cm, to uz je lepsi, takze uvazuju o nem. Cernej mi do zelenyho kocaru jeste jakztakz pujde, i kdyz ten sedy by byl lepsi, ale aby tam kluk nemel skrceny nohy …
Ty jsi ho pouzivala na Tveho Vojtu dlouho vid?
no, do dvou let…
opravdu není extra dlouhý.. emitex je stopro delší.. zítra ti ho jednak změřím a jednak do něj zkusím šoupnout vojtěcha..
špatný není,
ten nejlepší, co znám, ale tu délku jsem nedomyslela.. ![]()
nakukovatelko, tie pasy je dost zlozite prestrcit, musisi to vzadu komplet rozobrat, dat dole potah a potom uvidis ako su tie pasy zozadu zasprajcnute. mne to robil muz a prvy krat sa stim hooden trapil a sfusacekm musis zabudnut aj na ten postarek pod hlavickou, ale to uz urcite vies..tak hodne zdaru pri tom..
keliska, to sem psala já, že jsem na to nepřišla, jak to rozebrat ![]()
nakuk. - ještě jsem to nestihla změřit, mám ho schovaný ve sklepě anení to jednoduchý se tam dostat s vojtou ![]()
Nataso, to je v pohode, hlavne se prosim Te nehon
Ja jsem zvedava, k cemu dojdes, ale vydrzim.
Keliska - no nazdar
tos me skoro odradila ![]()
nakukovatelko, tak ten Quinny nebude nic pro vás. je fakt krátkej. má teda nějakých 96cm od konce k lemu té kapucky, pak je ještě takové přehnutí.. ale když jsem ho položila, resp. posadila do callista, byl akorát na déllku kočáru plus minus. se zahnutím nahoře té kapucky.. ale na nohy by byl málo..
prostě mi prve nedošlo, že je vlastně krátký a že ve dvou letech jsem ho vezla v zappkách..kde sedí.. - ale tehdy se vlezl.. v normálním kočáře (speedi) v těch 17m..
nevím, jaký je to rozdíl..
jen můžu spolehlivě prohlásit, že na tříleté to není určitě
sice měl Vojta hysterák a nechtěl pozovat, ale i tak bylo vidět, že ne-e.
nicméně, jako takový do callista není špatný, ale fakt pro menší.. aby se vlezly nožičky. uvidím, s čím budem příští rok jezdit víc, do toho vrazím tenhle fusak..
no, jsem asi moc nepotěšila.. škoda, že se neprodávají ty origoš z druhé ruky, aby byla cena přijatelnější, za 1400 je to moc.. ale ony nejosu špatné, mě se hrozně líbil, má i plastovou ochranu spodku..
Nataso diky moc, chudak Vojta ![]()
Ja uz to tusila, ze to nepujde. No, popremyslim, ono to asi nakonec dopadne opravdu tak, ze s Cal. v zime jezdit fakt nebudu, z ruznych duvodu (napr. nebudu mit v novem bydleni kam dat 2 kocary-oba mit v pohotovostni poloze jako ted).
Pokud jde o ten originalni nanoznik, tak se mi nechce, kvuli cca 5 mesicum, ho kupovat novy …
Kazdopadne Ti moc dekuju, a ja dam casem vedet, jak to u nas s Cal.na zimu dopadlo.
![]()
to tě plně chápu, právě by se mi taky nechtělo, kvůli jedné zimě! dškoda, že se neprodává použitý.. ale to je u cybexů bohužel standard, moc se ani kočáry použité neprodávají ![]()
Nataša píše:
to tě plně chápu, právě by se mi taky nechtělo, kvůli jedné zimě! dškoda, že se neprodává použitý.. ale to je u cybexů bohužel standard, moc se ani kočáry použité neprodávají
To je zajimava info, a nevis, co s tim zenske delaji ?
Ja ho tedy prodavat budu, prece si ho nebudu nechavat na pamatku ![]()
no, zatím se neprodávají ![]()
předtím tu byly callista hrozně předražené, i když byla nová kolekce 2009, stál osmičku…
topaz asi za 6tis.
teprve pak ceny klesly..
takže bych neřekla, že si je nechávají na vzorek
ale že se ještě nikdo nedostal k prodeji ![]()
Aha, ja nevedela, ze mam takovou horkou novinku, ja to Callisto asi porad nedocenuju ![]()
Tak to se tesim, ze mi zensky utrhaji ruce ![]()
Jinak sjizdim mmb, napadlo me, ze dobrym resenim by mohl pro me byt fusak Aesthetic. Je mekky (pry), mohl by se do Callista poddat … a na delku 105 cm, to je skoro jako Emitex.
no jo
callisto byla novinka 2009, v čechách vůbec všechny cybexy, a 2010 hnedka inovovaná.. takže horká novinka to je ![]()
aesthetic je super fusak!! navíc, je to česká výroba a je to originál. resp., emitex je kopie aestheticu, levnější, více naducaná, méně kvalitní…
kdo jednou zkusil aesthetic, emitex neuznává ![]()
Ahoj Nataso,tak jsem si privezla domu ten Aesthetic
. Doufam,ze klukovi bude na delku, mela jsem s sebou jen prazdny kocar
(dite jsem usetrila a nechala ho doma), tak jsme to pomerili, a melo by to vyjit.
Budu muset venovat jeden vecer tomu, ze vynesu Callisto domu, a provedu rozborku a sborku tech ksand - to je snad pomsta vyrobce ci co (ja vim,chteji,abychom si koupily jejich origos,ale to neni fusak,to je nanoznik,podle me).
Ten fusak je fakt mazlik
, doufam, ze to rozmerove vyjde a vyuzijeme i tu „kapucku“.
Tak ja dam vedet, az to vsechno vyzkousim „nazivo“.