Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,potřebovala bych poradit,inspirovala mě už zde založená diskuse.Budeme chodit s malým plavat,budu na to sama,a malej ještě nechodí,ale je dost těžkej,a bazén od parkoviště daleko.Potřebovala bych tip na golfky s většími koly,do terénu,aby šly dát do lehu,a měly nánožník na zimu.A samozřejmě dobře složitelné.Děkuji moc za tipy.
Ahojky, ja ze zkusenosti doporucuji Chicco CT04, mam a nemuzu si je vynachvalit. Jsou to doslova terenni golfky, ktere splnuji veskere Tve pozadavky a navic nejsou nijak extra drahe
.
Ahojky, také doporučuji MultiWay od Chicca. Má ho švagrová na vesnici a je spokojená. Ale znáš to, co člověk to názor.
dandoch píše:
Ahojky, ja ze zkusenosti doporucuji Chicco CT04, mam a nemuzu si je vynachvalit. Jsou to doslova terenni golfky, ktere splnuji veskere Tve pozadavky a navic nejsou nijak extra drahe.
Ještě mám pár otázek:
„rohy“ složíš a zůstane ti v ruce minimum… u spojené rukojeti je to mám pocit nazýváno jako sportovní kočárek a tam složíš do placky. Jako kombinovaný kočár. Zabere víc místa. Já jsem z Chicco upustila, protože chodím se synem za ruku a malá v kočáře. A jednou rukou mi řídit fakt nešlo, do obrubníků a tak.. Jinak jezdím na chatě s Chicoo strašně ráda, je skvěle ovladatelný a lehký a do toho terénu super, neznám lepší kočárek na tohle. škoda, že neexistuje takový se spojenou rukojetí. Ale se spojenou mám Peg perego centro completo a ten je taky super.:) Ale ten terén nezvládá tak bravurně. No, ale má jiné přednosti:)
momi33 píše:
Ještě mám pár otázek:
- jsou u golfáčů taky plastová a nafukovací kolečka?
- je lepší madlo vcelku,nebo „rohy“?
Myslim, ze golface se nedelaji s nafukovacimi kolecky, ale mozna mam mezery ve znalostech, nevim
, ale popravde, nikdy jsem je nevidela.
No a za me jsou lepsi rohy, lepe je slozis, jak pise Lakynka
. Navic mi hodne poslouzily jako vesaky na tasky pri behani po obchodecg
.
Ahoj,
tak já nedám dopustit na spojenou rukojeť.
Na staršího jsem měla tyto golfky (nebo sporťák?).
http://www.eshopbaby.cz/…esign-p2696/?…
Byly lehoučké a s velkým košem. Terén zvládaly- žádný zázrak to sice nebyl, ale nic hroznýho. Holt golfky, no…
Jo a koukám, jak šly cenově dolů ![]()
Já jsem zjistila,že ten Chicco Multyway byl v D-testu vyhodnocen jako „Velmi dobrý“.Díky moc za tipy,je to takováí rychlovka,neměla jsem čas se zorientovat ![]()
golfky s nafukovacími koly neznám..
multiway je určitě dobrá kombinace výbavy a ceny, snad i kvality, i když mě samotnou neuchvátily tedy vůbec. ct 0.4 byly určitě kvalitnější!!
za co dostal multw. v testu dobré hodnocení moc nechápu, na úkor některých i lepších kočárů..
ale pokud hledáš větší kola, nánožník, leh (slušný) a nízkou cenu, pak je to jistě možnost. skládají se do deštníku klasicky, ale jsou dlouhé.. a třeba do mazdy 5 (ne malé auto) se vlezly jen na štorc do kufru. (cybex callisto složím na šířku kufru..)
Doporucuji Jane Nomad - lehky golfko sportak, sklada se na placku, ale zabere mi v kufru min mista - pulku a jeste muzu davat veci na nej nez golfky slozene do destniku, ktere jsem musela dat naštorc a do kufru kombika uz nedala nic.
Navic je prostorny, nase dvou a ctvrletka dost velka se v nem pohodlne vyspi a projede vsechno.
Moc vám všem děkuji,objednala jsem si golfáče Chicco Multiway Virtual,snad jsem se rozhodla dobře
bohužel je to taková rychlovka,tak uvidíme ![]()