Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vzhladom k tomu, ze mame doma velkeho klucinu |v roku 11kg a 81cm| rozmyslame nad golfkami Maclaren QUEST. Neviete mi ale niekto dat tip na madlo - je mozne ho tam nejak dat? a na tasku?
DAKUJEM!!!
Máte zkušenost s Macleren Techno XT?
Přidejte zkušenost s Macleren Techno XTNo, asi bych koupila to madlo originál od výrobce.....než tam bastlit nějaký nesmysl ![]()
A tašku…ber v úvahu, že když tam pověsíš něco těžkého, tak si dítě hodíš po zádech k zemi… ![]()
juju, diky, uz som narazila i na original madlo, to je supr, ale to s tou zatazou a teda taziskom teda nic moc, nie? tohoto sa teda obavam, som zvyknuta nosit prebalovaciu tasku … jooooooooooooj
Ahoj , já si právě koupila MAcLAren Quest . Zatím mi tedy madlo nijak nechybí , ale kdes prosím našla originál ? Můžeš dát odkaz , kdybychom ho náhodou potřebovat začali?
Díky. …tu tašku na rukojeť bych tedy taky nedávala…na žádné golfky…
jayjay, hele a co dávat věci na přebalování v co nejmenší tašce do košíku? Já to takto dělala, když jsme jezdili s Klárkou s golfkama - z obří přebalovací tašky na sporťáku jsem se metodou minimalizace dostala až na malou tašku, kterou jsem šupla pod golfky ![]()
Ahoj holky, diky za tipy, je to tak zle fakt u vacsiny golfiek, je pravda, ze skusenosti moc nemam…
Odkaz na madlo…http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/ochranne-madlo-ke-kocarkum-maclaren/
pa
Díííky za odkaz , nechtělo se mi to hledat . Jinak ty golfky jsou super. Jsem jimi nadšená. Doporučuji .Začínám o tom madle nakonec taky uvažovat . Kvůli uchycení deky v zimě .
Ahojky, nie je za co, aku farebnu kombinaciu mate? a ak smiem otazku, kde ste nakupovali? diky.
Máme tyto :
http://us.maclarenbaby.com/…cath-kidston?…
.Kupovali jsme je v anna & viktorie v Ćestlicích a měli jsme štěstí , měla jsem kupon z Marianne na 25% slevu , takže i cena byla OK.
ahojky, to som nevedela, ze i takyto vzor vobec je u nas v CR? na nete to ale asi nemaju …
No , nemají ho na netu - ani BAbypark a tam jsem ho viděla taky.....
Zdravím, zaregistrovala jsem se, abych Vám mohla napsat. Hledala jsem na netu nějakou diskuzy na téma Madlo ke kočárkům McLaren. my jsme si koupili typ Techno Xt. Chtěla jsem se Vás zeptat, jak jste spokojená s tím originálním madlem?My jsme si koupili taky,ale je to pro mě velké zklamání.Jsem zvyklá,ze sporťáku,že madlo je pevně ukotvené a dítě,když se o ně opře tak drží. u golfek když se mi malý posadí a opře se,tak mu to sjede až ke kolínkům. Má to mnoho poloh pro posunování,což je sice super, ale nepříjde mi to vůbec jako opora.Navíc je hodně měkké a syn s ním šachuje i do stran. Chttěla jsem se zeptat, jestli Vám to prosím Vás také dělá nebo mamé nějaký vadný madlo. Za ty peníze jsem si představovala větší zázrak. Za Vaše zkušenosti budu opravdu moc moc vděčná. Díky a hezký den
Tereza
@jayjay píše:
Ahojky, nie je za co, aku farebnu kombinaciu mate? a ak smiem otazku, kde ste nakupovali? diky.
Ještě nevím,jak to tu funguje,tak snad si toho všimnete ![]()
Já madlo objednalav den, kdy jsem kupovala kočárek, protože jsem myslela, že mi k něčemu bude. Byla jsem na něj zkrátka z mkočárku zvyklá. No za 14 dní ježdění bez něj (než přišlo), jsem zjistila, že ho k ničemu nepotřebujeme, protože je na kočárku tohoto typu zcela k nepotřebě. Ale když už jsem ho koupila, tak ho také používám. Má jedinou funkci a to, když jedu výtahem k autu a sjíždím pár schodů tak malého nepoutám a mám pocit, že madlo alespoň trochu zabrání pádu… Nicméně já chtěla lehké golfky a nikoli takové ty s plastovým madlem a poručkami, které drží, takže jsem ani nic jiného neočekávala. Srovnatelné kočárky to mají stejné (například Cybex Callisto, Inglesina Trip apod.) Já jen myslela, že ho malý využije, ale nedošlo mi, že v kočárku (Mutsy Urbanrider) madlo používá jako oporu proto, že tam sedí rovně (Mutsy má jako jeden z mála kočárku skutečně rovný sed), kdežto v golfkách, kde téměř pololeží, ho prostě nepotřebuje.
Jinak mám také Techno XT v černé barvě a pěju na něj ódy kudy chodím. Je to opravdu super kočárek… Jen mi ten malý pořád roste a roste, tak už se mu v něm hůře spí, ale pořád ho denně vbyužíváme na polední spaní (někdy i tříhodinové) na balkóně ![]()
shojte, no, my madlo nakoniec nemame, nejak ho teda ani nepostradam… neviem ![]()