Maclaren - madlo, taška?

Máte zkušenost s Macleren Techno XT?

Přidejte zkušenost s Macleren Techno XT
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
3.6.12 20:19

… inac ja som s kocarom tiez nesmierne spokojna, nakoniec mame tiez techno xt cervene kraaaasne :)). Akurat s taskou trosku bojujem… co pouzivate? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.6.12 21:05

Já mám tašku, co prodávali v Tescu za 275 korun (taška na kočárek). Je černá s kolečky v barvě bleděmodré a šedé. Na ucho jsem přidělala cvoky tak, aby šla přichytit a drží dokonale přesně zapadne do toho místa co vznikne po vysunutí madel. Je optimálně široká (stejně jako kočárek) takže nikde nepřekáží a i když ji mám plnou (náhradní plínky a věci na přebalování, krabičku s piškotky, nějaký ten banán, přesnídávku a svoje doklady a pěneženku, voňavku, hřeben a telefon atd… tak pořád nepřevažuje kočárek ani, když není dítětem zatížen. Foto té tašky mám jen na hlubokém kočárku, ke kterému jsem ji kupovala. Za ty peníze je to myslím fajn kauf.
A ještě mám k tomu na nedmom madle termokapsičku na lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.6.12 21:09

Jo a co můžu moc doporučit, tak jsem si nechala ušít od paní na MMB vložku do kočárku (mám šedou s pejskem z jedné strany a bleděmodrou z druhé strany takže se mi krásně barevně hodí k té tašce). Je měkoučká takže se malému v kočárku lépe spí a taky se kočárek tak nešpiní :-) A hlavně i s poštovným stála 330 korun, kdežto origoš jsou na mě moc vzorované a stojí 650 korun a ani nejsou měkké.
Jo a ta šedá barva je přesně tak šedá jako ty šedé reflexní proužky na kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.6.12 20:36

Holky já jsem taky kupovala vložku z MMB krásnou, z každé strany jinou, letní a zimní variantu. A u stejné paní jsem si objednala i organizér na kočárek, je to taková akorát velká taška, do které se vejde to nejnutnější :-) JInak k tomu madlu - mě právě příjde,že je škoda,aby tam to madlo nebylo, na druhou stranu,tohle mi fakt vubec nevyhovuje :-( a budeme prostě bez… Kočárek je to super,jsem ráda,že jsme do něj šli. Nedá se to srovnat s jinými golfkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.6.12 20:45

Já si taky tak připadám, když porovnávám s jinými golfkami, že jsem o třídu úplně někde jinde :-) Ale snad to vidím jen já :-)
Jinak je vidět, že jsi dala mimčo do golfek docela brzo. Já jen lituju, že mě nikdo neřekl, že se dají používat od narození. Vozila bych v nich malého po nákupních centrech. Sice nejsem nakupující typ, ale stejně jsem se nevyhla tomu asi třikrát jet na takový ten opravdu velký nákup (Ikea, Babypark, oběd, Tesco…) a k tomu mockrát na běžný týdenní nákup, který také zabere aspoň hodinu. A to s dítětem v autosedačce bylo utrpení, tedy dle mého pro něj to muselo být utrpení. A pro nás samozřejmě také, neb jsem ho raději pořád nosila, aby nebyl v té sedačce moc dlouho. Kdybych měla už tehdy tyto super golfky, tak se mohl mrňousek mnohem pohodlněji vyspat a já bych měla lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.6.12 21:02

tote - nedala by si mi prosim kontakt na tu pani z mmb? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.6.12 16:47

Holky, kdybyste některá chtěla madlo prodat, tak prosím písněte, díky moc, L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.12 18:07

kontakt je http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… - doporučuji. Máme od ní už vložky a tašku na kočár pro Brio a bylo to naprosto bezproblémové,rychlé a paní je moc ochotná a šikovná. jinak ano syna jsem dala do golfek cca od 5 mesíců co jsme je pořídili, měla jsem ho v úplném lehu a když jsme někde sedli na kafčo,tak jsem ho trošku zvedla,aby nedělal bugr :-) Ještě se zeptam uživatelky Mafina, koupila by sis to madlo znovu? tobě nevadí,že je to tak vachrlatý a to děcko s tím bez problému šoupe nahoru a dolu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.6.12 18:32

To že s tím jde šoupat nahoru a domů se mi naopak líbí. Malej se s tím čas od času vyblbne, ale většinou si toho ani nevšimne. Občas na tom má ruce položené… Ale znovu nevím, jestli bych ho kupovala, protože vesměs k ničemu není. Když jsem kočárek koupila, tak jsem madlo asi 3 týdny neměla a za tu dobu jsem si zvykla jezdit bez něj. Ale už bylo objednané, tak když dorazilo, tak ho používám. Svým způsopbem jsem si ale už zvykla na to, že ho tam vozím. Často malýho ani nepoutám a kdyby tam nebylo, tak nevím, jestli bych si troufla s nepřipoutaným děckem třeba zdrncávat schody apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.6.12 09:33

No tak bez pásu určitě ne.Ty pásy jsou super, takové pevné,betelné. Já budu madlo vracet, psala mi zde jedna slečna,že to prodejci stáhli z prodeje a je zakázáno je prodávat. Asi je to fakt o zvyku, sice mi příjdou děti bez madla ochuzeni ale myslím,že to náš syn přežije :-) Holky tak ať se hezky jezdí, kdybych měla zase nějaký dotaz na golfíky, vím, s kým můžu konzultovat. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
8.6.12 20:34

Tote, diky za kontakt. :) rozsirujeme rady kupujucoch. Ktoru tasku od pani mas? trosku sa bojim, ci ta siroka dobre sadne i na maclaren, alebo ktoru mas?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.6.12 20:01

Já mám tento typ http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a pak ještě organizér http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. pokud si nejsi jistá, napiš paní, určo ti řekne, jestli to bude pasovat i na mc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
10.6.12 21:36

diky, ja som sla nakoniec do tej druhej :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
15.6.12 12:25

Holky, prosim, kde se da to madlo sehnat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.6.12 15:12

Hmm, v Česku se to už nikce neprodává, ale venku úplně normálně. například v POlsku nebo Německu a Anglii samozřejmě. Tak zkus kouknout ven (Maclaren Bumper Bar), ta doprava třeba z Polska nebo Německa by nemusela stát balík třeba zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí