Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o radu. Scházím golfky, aby se s nima dalo jezdit aspoň trošku obstojně v terénu (tím myslím zpevněné - ne asfaltové - cesty). Díky moc za rady.
zkus kouknout po Hocco monterio. ale nevím, jestli ještě budou v prodeji, mám pocit, že je už přestávají vyrábět…
Já jezdím s Bugaboo Bee plus i do terénu- teda ne do lesa ale na cesty jo ![]()
tak bohužel už je asi nedělají a ani v bazarech moc nejsou, ale díky za radu
buggy vypadá dobře, ale počítala jsem s něčím tak do 7000,–.
mám abc design moving light, ložná plocha je menší, ale má větší kola a jezdím s ním i po zpevněné lesní cestě, ale i tak to drncá. ![]()
Jezdím s Peg Perego Pliko i do lesa, přes kořeny. Sice drncá, ale prckovi to neva, hlavně že projedem
Jediné co nezvládá je štěrk nebo písečná pláž.
Taky jezdim s multiwayem kde se da
,cenove super a zvladne dost!
Jo a dneska jsem zkoumala inglesinu zippy free- a je taky lehoučký a má obrovská kolečka
![]()
Jezdim s Jane Nomad, ale to nejsou golfky spis golfko-sportak.
řekla bych že po zpevněných cestách asi projedeš obstojně se vším.. já projedu i s Ruby od Cybexu, a ty mají malá kolečka..
Hoco asi projede dost, kamarádka je s ním moc spokojená. Multiway jel u nás po polňačce ale to jsem jela i se zappem a ten jel líp..
Ahoj Naty
Jak je- koukám bude kluk- co jméno
- promiňte za OT
Já si taky myslím,že polňačka by neměla být snad problém s ničím- a zvlášť když to říká Nataša ![]()
enny3 píše:
Ahoj NatyJak je- koukám bude kluk- co jméno
- promiňte za OT
Já si taky myslím,že polňačka by neměla být snad problém s ničím- a zvlášť když to říká Nataša
máme, ale zatím neříkáme
aspoň něco si musíme nechat pro sebe ![]()
no, nevím, jestli jsem až tak povolaná to tvrdit, ale je fakt, že jsem vozila teď na počátku těhot. Vojtu u nás po polní cetsě s trochou štěrku v rubym a dobrý.. jako není to zvlášť komfortní, není to sporťák,a le dá se to, pokud jde o to.. ![]()
Milé mamninky ted řeším, že bych pořídila malému golfky, ale chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s gessleinem S1, libí se mi totiž varianta S2 a jde mi o to zda tento kočárek zvladne i nezpevněné tereny jako jsou golfová hřiště. doma náme gesslein f4 ale na golf bych potřebovala neco skladnějšího do kufru, tak jsem sse chtěla zeptat na vaše zkušenosti s tímto typem kočárku a nebo zda by jste mi doporučili jiný. malému je ted rok . Děkuji za odpověď a popřípadě vaše zkušenosti