Golfky do terénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
13.9.10 14:08

Golfky do terénu

Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o radu. Scházím golfky, aby se s nima dalo jezdit aspoň trošku obstojně v terénu (tím myslím zpevněné - ne asfaltové - cesty). Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21471
13.9.10 14:18

zkus kouknout po Hocco monterio. ale nevím, jestli ještě budou v prodeji, mám pocit, že je už přestávají vyrábět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.9.10 14:19

Já jezdím s Bugaboo Bee plus i do terénu- teda ne do lesa ale na cesty jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.10 14:23

tak bohužel už je asi nedělají a ani v bazarech moc nejsou, ale díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.10 14:27

buggy vypadá dobře, ale počítala jsem s něčím tak do 7000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.9.10 14:31

mám abc design moving light, ložná plocha je menší, ale má větší kola a jezdím s ním i po zpevněné lesní cestě, ale i tak to drncá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.9.10 14:31

Jezdím s Peg Perego Pliko i do lesa, přes kořeny. Sice drncá, ale prckovi to neva, hlavně že projedem :mrgreen: Jediné co nezvládá je štěrk nebo písečná pláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.9.10 14:37

Jezdim s chicco multiway. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
13.9.10 14:40

Taky jezdim s multiwayem kde se da :mrgreen: ,cenove super a zvladne dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.9.10 14:46

Jo a dneska jsem zkoumala inglesinu zippy free- a je taky lehoučký a má obrovská kolečka :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.9.10 14:53

Jezdim s Jane Nomad, ale to nejsou golfky spis golfko-sportak.

• Citovat
  • Upravit
10482
13.9.10 16:11

řekla bych že po zpevněných cestách asi projedeš obstojně se vším.. já projedu i s Ruby od Cybexu, a ty mají malá kolečka..
Hoco asi projede dost, kamarádka je s ním moc spokojená. Multiway jel u nás po polňačce ale to jsem jela i se zappem a ten jel líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
13.9.10 16:16

Ahoj Naty :mavam: Jak je- koukám bude kluk- co jméno :oops: - promiňte za OT
Já si taky myslím,že polňačka by neměla být snad problém s ničím- a zvlášť když to říká Nataša :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.9.10 17:04
enny3 píše:
Ahoj Naty :mavam: Jak je- koukám bude kluk- co jméno :oops: - promiňte za OT
Já si taky myslím,že polňačka by neměla být snad problém s ničím- a zvlášť když to říká Nataša :hug:

máme, ale zatím neříkáme :) aspoň něco si musíme nechat pro sebe :mrgreen:

no, nevím, jestli jsem až tak povolaná to tvrdit, ale je fakt, že jsem vozila teď na počátku těhot. Vojtu u nás po polní cetsě s trochou štěrku v rubym a dobrý.. jako není to zvlášť komfortní, není to sporťák,a le dá se to, pokud jde o to.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 09:05

Milé mamninky ted řeším, že bych pořídila malému golfky, ale chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s gessleinem S1, libí se mi totiž varianta S2 a jde mi o to zda tento kočárek zvladne i nezpevněné tereny jako jsou golfová hřiště. doma náme gesslein f4 ale na golf bych potřebovala neco skladnějšího do kufru, tak jsem sse chtěla zeptat na vaše zkušenosti s tímto typem kočárku a nebo zda by jste mi doporučili jiný. malému je ted rok . Děkuji za odpověď a popřípadě vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4