Golfky do terénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
6.3.12 10:27

Máme chicco multiway do terénu dobrý :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 10:34

Aha, tak na něj se juknu, já jsem právě dumala na tím gessleinem :-) a do jakého terénu s nimi jezdíte?

• Citovat
  • Upravit
1005
6.3.12 11:00
mystery píše:
Aha, tak na něj se juknu, já jsem právě dumala na tím gessleinem :-) a do jakého terénu s nimi jezdíte?

Tak jezdím s ním převážně do města.Ale byli jsme s ním v lese,jezdí dobře i přes pole.Když pršelo a bylo bahno tak se to taky dalo,kolečka nezapadli.V zimě se sněhem taky jel dobře.Ale jelikož sněhu nebylo moc,tak nemůžu posoudit co by kočár udělal třeba v půl metru sněhu.Já jsem s kočárem spokojená.Ale začala mi blbnout brzda,takže když jedu v MHD a autobus cukne tak se mi kočár někdy odbrzdí.Ale tohle je asi na reklamaci.Jinak co se týče koleček já spokojená jsem.Letos zkusím jak to jede s kolečkáčema.Když jsem na kolečkáčích jela se sporťákem tak se to moc nedalo.Jsem zvědavá co golfáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 11:21

Tak co pišeš zní uplně supr, já bych ho pak mela taky jen do města a zde moc snehu nebývá :-) Jinak no budu se na něj muset podívat v realu, protože jsem koukala, a cena na netu je taky supr :-) děkuji no pak by mě zajilo jak s těni bruslemi.. Já jsem to ješte nezkoušela, ale dumala jsem že bych jela s tím naším sportákem taky ven :-) ale zatím nevím, nejsem zas tak zdatný bruslař :-)

• Citovat
  • Upravit
1005
6.3.12 11:26
mystery píše:
Tak co pišeš zní uplně supr, já bych ho pak mela taky jen do města a zde moc snehu nebývá :-) Jinak no budu se na něj muset podívat v realu, protože jsem koukala, a cena na netu je taky supr :-) děkuji no pak by mě zajilo jak s těni bruslemi.. Já jsem to ješte nezkoušela, ale dumala jsem že bych jela s tím naším sportákem taky ven :-) ale zatím nevím, nejsem zas tak zdatný bruslař :-)

Mě kolečka u sporťáku nechtěli dovolit jet trošku rychleji.Musela jsem jet pomalu.Protože když nebyli zaaretovaný kola tak to byl problém.Když jsem je zaaretovala tak to se jelo zase blbě.No a to nemluvím o tom,že se mi kočár při zatáčce převažoval.Myslím,že by nemusel být zas až takovej problém s golfáčem protože nemá tak velký kola na to aby se mi to bloklo.No uvidím.Ale asi si myslím,že když na kolečkáče tak nejspíš bez dcery,protože na kočáru už sedět moc nechce,tak si myslím,že nakonec ten kočár nebudu ani řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
6.3.12 11:35

Tak to je dobrý, mě zatím v kočárku neprotestuje, ale taky ješte nechodí :-) takže jsem zvedvá co mě čeká v letě :-)

• Citovat
  • Upravit
145
12.3.12 18:27

Ten jsem také měla, po dvou dětech se rozpadl, ale dostával co proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí