Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj kočky
Máte některá z vás zkušenosti s tímhle kočárkem?
Ano, máme ho. Kupovala jsem ho pro ročního syna. Je úžasně lehký, tu hmotnost, kterou udávají, tak skutečně má. V létě jsem ocenila dlouhou stříšku a sluneční clonu. Košík je standardní jako u ostatník golfek. Jediné, co mi trochu vadí je, že má menší kola. Taky s ohledem na jeho hmotnost nemá tak robustní konstrukci, se při nerovném terénu trochu vyklá. Na město je ale super.
Hanka
Prosím, kdo je máte, mohla bych poprosit o rozměry? Plocha na sezení, plocha pod nožičkami a zádová podpěrka? děkuji moc.
Taky se mi líbí mě ten POP sport.Není ani moc drahý a líbí se mi ten pás na rameno či záda. Kamrádka má starší verzi těchto golfek už pár let a pořád ji slouží.Odvozila na něm už druhé dítě
Hlavně proto jsem se pro tuto značku rozhodla. Kolečka nemůžu posoudit, nikde neuvádí jejich rozměry.
Ahoj holky, tak jsem si v sobotu zajela do města a golfky koupila normálně v krámě. Malá je z nich pav. Silver Cross Pop fialové. Jsou úžasné, krásně jezdí. Jen se mí zdají krátké potahy na ramíka. Pokud máte větší dítě, asi bude problém jestli dá popruh.Budu muset vysledovat, jestli se dá povolit v zadu za opěrátkem. ![]()
Ahojky, zeptam se, stale jste s timto kocarkem spokojeni? chtela bych si ho koupit a rikam si kdyz by treba v zime nesly zapnout pasy co potom a docela me tam chybi ochranne madlo pred dite, nemate s tim problem? nebo jste dokoupili univerzalni? Malé je ted rok tak budem jezdit jeste dlouho.
@paajaak 86 píše:
Ahojky, zeptam se, stale jste s timto kocarkem spokojeni? chtela bych si ho koupit a rikam si kdyz by treba v zime nesly zapnout pasy co potom a docela me tam chybi ochranne madlo pred dite, nemate s tim problem? nebo jste dokoupili univerzalni? Malé je ted rok tak budem jezdit jeste dlouho.
Jelikož malá už pár měsíců úplně bojkotuje kočár(respektive oba, je jí 22 měsíců), tak už nemůžu moc posoudit. Madlo máme uni hauck, a ty pásy mi teda nešly v zimě zapnout a to byl dceři rok a půl a je mrňavá a hubená, pas ji lze obemknout dvěma rukama
, v té době měla tak 10 kg, takže jsou opravdu krátké(hlavně na šířku, na délku jsou celkem OK). Jinak ale stříška jde stahnout před dítě, aby na něj nesvítilo sluníčko(malá chtěla za každou cenu vidět, takže jsme stejně nevyužily). Jsou na golfky docela vysoké( 107 cm) ale při mých 175 cm už jsem kopala do koleček, ale to bych kopala do všech golfek, je to tím, jak jsou postavené, deštníkově skládací jsou všechny stejné. Jinak fialové jsou moc hezké, ne nijak řvavé a elegantní
. Do každodenního provozu nejsou, ale jako náhradní kočár stačí, jezdí se s nimi dobře(kolečka nezadrhávají ani nic podobného).
Tak dekuju za info, mala nma ted skoro 10kg a je dost dlouha, tak to tedy radeji riskovat nebudu…jen ted nevim jaky golfky vybrat mam 155 cm a vsechny maji vysoko rukojet:-( uz jsem z toho nestastna..zatim jezdime ve sportaku tako warrior ale ve meste do malych obchodu je to nekdy problem