Máte někdo Casualplay Downtown?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
25.8.10 22:09

Máte někdo casualplay downtown??

Ahoj, máte někdo zkušenosti s casualplay downtown? Jaký je, popř. výhody, nevýhody.

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay Downtown?

Přidejte zkušenost s Casualplay Downtown
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1773
26.8.10 07:43

Já mám a parádní, luxusní kočárek, neměnila bych :-D jedině můžu snad vytknout špatný přístup do košíku, ale co do kvality , jizdních vlastností a pohodlí pro dítko je jednička :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.8.10 09:39

a ty ho používáš jako golfky? nebo máš ještě jiný sporták, já právě scháním golfky, a tyhle se mi prostě líbí, i na živo jsou krásný, ale zdá se mi že mají na golfky velkou váhu

dají se pekně složit do auta??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
29.8.10 19:14

Používám teď jako golfky (do všech terénu, bydlíme na horách) máme koupený novy sporťák S4 Reverse, ale ten bude v provozu až od listopadu pro miminko i golfky budou super do auta na autosedačku primaeasy :wink: mě těžký nepřijde ani trochu, opravdu jezdí parádně, předtím jsem měla Looly od Bebeconfortu, ty byly taky parádní, ale těžké a hůře se s němi manipulovalo :wink: Downtown, jsou bomba a nelituju korunek za ně, skládají se krásně, nezaberou více místa než ty 5 kilové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.9.10 11:10

Určitě souhlasím s Caterynou,jsou super-prostorné,pohodlné,vypadají krásně,jen ten košík,já bych spíš řekla,že skoro žádný nemají :cry: je špatně přístupný,navíc celý dírkovatý,takže když se tam dá cokoliv těžké,tak se docela vytahuje…a co se týče ovladatelnosti,myslím že patří mezi ty lepší,jen jsem před tím měla BGB Bee a s tím se asi nedá srovnat žádný kočárek na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí