Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenosti s casualplay downtown? Jaký je, popř. výhody, nevýhody.
Díky moc
Máte zkušenost s Casualplay Downtown?
Přidejte zkušenost s Casualplay DowntownJá mám a parádní, luxusní kočárek, neměnila bych
jedině můžu snad vytknout špatný přístup do košíku, ale co do kvality , jizdních vlastností a pohodlí pro dítko je jednička
![]()
a ty ho používáš jako golfky? nebo máš ještě jiný sporták, já právě scháním golfky, a tyhle se mi prostě líbí, i na živo jsou krásný, ale zdá se mi že mají na golfky velkou váhu
dají se pekně složit do auta??
Používám teď jako golfky (do všech terénu, bydlíme na horách) máme koupený novy sporťák S4 Reverse, ale ten bude v provozu až od listopadu pro miminko i golfky budou super do auta na autosedačku primaeasy
mě těžký nepřijde ani trochu, opravdu jezdí parádně, předtím jsem měla Looly od Bebeconfortu, ty byly taky parádní, ale těžké a hůře se s němi manipulovalo
Downtown, jsou bomba a nelituju korunek za ně, skládají se krásně, nezaberou více místa než ty 5 kilové…
Určitě souhlasím s Caterynou,jsou super-prostorné,pohodlné,vypadají krásně,jen ten košík,já bych spíš řekla,že skoro žádný nemají
je špatně přístupný,navíc celý dírkovatý,takže když se tam dá cokoliv těžké,tak se docela vytahuje…a co se týče ovladatelnosti,myslím že patří mezi ty lepší,jen jsem před tím měla BGB Bee a s tím se asi nedá srovnat žádný kočárek na světě ![]()